שאלה על אהבה

הייתי בשני המקומות:

אהבתי ונאהבתי פחות. נאהבתי ולא אהבתי. שתי הסיטואציות לא היו נעימות. לא מעדיפה אף בחירה. מעדיפה כשזה מאוזן.

גנטי

New member
אומר שוב

טירוף לא של אברבנאל אלא אהבה שגורמת לנו להיות שמחים רגישים לאחר נונים ומקבלים את חושבת שיש איזון בכמות האהבה? בכלל יש אפשרות לקקול.למדוד. אהבה? אני חושב שעצם הידיעה שיש מישהו שם בחוץ שבכל רגע נתון יגיש כתף יד חיוך חיבוק בגלל שהיא רוצה זו אהבה. ועדיין תמיד תהיה שונה מאחד לשני

ב ד ר ך

New member
לאהוב

רגוע לאהוב טוב לאהוב יציב לאהוב בנחת לאהוב בטוח. Vice versa וזו תרומתי הצנועה לסקר

../images/Emo20.gifאהבה../images/Emo20.gif

כזו שמחבקת את השדים המטורפים ולא מעוררת אותם. זו העדפתי. ענת

רחלי228

New member
אהבה בלי גבולות וסייגים

זה הדבר היחיד שאני מכירה , יודעת לתת ונהנית לקבל. הגבולות ....מעבירים אותי על דעתי. שונאת אותם. אהבה - בלי גבול...בטירוף? או שכן או שלא.

גנטי

New member
כולם מתמקדים במילה הזו -טירוף

וכל רצוני היה פשוט להדגיש את גודל האהבה אבל משום שכך יודע שבחיים יש דברים שחייבים לחוות לפחות פעם אחת. ואם לא חווינו אז משהו חסר בחיינו ויש כאלה שיכולים לחיות עם החוסר .לא אני! אז טירוף באהבה להביא את האהבה לשיאים חדשים זה חלק מהעניין. ומי שלא חווה פשוט הפסיד ואולי בגלל זה מחפשים אהבה רדודה של קח ותן כמו בשווקים של פעם בתל אביב

מה אגיד לך הכרתי רק מטורפים?../images/Emo8.gif

מבינה על מה שאתה מדבר הדגשתי שלא רוצה טרוף כי יש אנשים שבאמת אוהבים ברמות מפחידות ולא אנושיות וכשהקשר נגמר האהבה הופכת להרס עצמי וסביבתי..מרוב טרוף אבל איך אומרים אהבה לוהטת עם אש קטנה שכל הזמן נשמרת..גחלת חמה ונעימה

גנטי

New member
אולי

שאת באמת נודניקית? וברצינות התמקדו כנראה בגלל שלא הסברתי את עצמי כראוי

אחושילינג...

של נודניקית אני...אבל זה לא חסוי. וברצינות... זו גם דרך דיפלומטית להתחמק מתשובה... את זה אני עושה לפעמים כדי לא לתת למישו להרגיש...שראיתי.

גנטי

New member
אם טענתך היא

שבדרך זו או אחרת ראיתי אני את הטירוף אז כן. ראיתי

גנטי

New member
לא מסתכל על עצמי

בתור אסון. ואמא שלי ילדה רק עוד בנות

למעלה