שאלה , עדיף שאסף יענה

אני לא מסכים איתך

פעם ז היה לכל מורה בקורס יכול לתגבר את עצמו בשני מש"צים בוגרים שלא משלמים , והוא מוציא אותם. עכשיו זה פשוט שוק , מי שרוצה יוצא , אז לוקחים מהם כסף. אם זה היה נשאר כל מורה יכול להוציא 2 , ואתה יודע מה לא 2 אחד , אז גם הרמה של המש"צים היתה עולה , וגם מדריכים שבאים לתרום לא היו צריכים לשלם כדי להתנדב

וכשמוציאים 30 מש"צים , זה לא בדיוק מש"צים איכ

איכותיים. עם כל הכבוד. אלה שהשקיעו צריכים לקבל את זה כפרס , לא אלה שיש להם כסף.

maork2

New member
אני לא מבין למה אתם צריכים כל כך הרבה משבים ב

בצוות שלכם? לא מספיק לכם 15 משצים לכל היותר?! כאילו כמה קבוצות יש לכם?... 7,6.... ולמה 2 מנהלנים? לא מספיק אחד? אני לא מבין אותכם.... אח"כ אתם מתפלאים שאתם צריכים לשלם את העלויות של הביטוח שבעצם אתם באים להתנדב.

maork2

New member
כמה?

כפול קבוצות ? יענו 14 12 קבוצות ? ולכן גם מס' המשבים כפול?

להפך.

מנהלים אנ חושב שצריך 2 ולא אחד. הם לא אחראים רק על הציוד הם עוזרים עם הכספים , ספירת צ'קים , בדיקת אישורים וכאלה.. אבל לכל קבוצה מש"צ אחד בהחלט מספיק.!

maork2

New member
בכל מחוז המחירים אחרים.

תלוי במה מנהל הקורס שם דגש... ירושלים המשבים פתורים מלשלם..

Spidi man

New member
לא בידיוק "עד עכשיו"

זה לא חדש העניין, אומנם לא כל שנה דרשו תשלום מהמשצים הבוגרים, אבל היו שנים שכן דרשו, וזה תלוי רק בכמות המשצים שיוצאים לקורס. מספר המשצים הבוגרים קטן - לא ישלמו עבור ביטוח או כל דבר אחר מספר המשצים הבגורים גדול - ישלמו עבור ביטוח כמו שרשמתי בהודעה הקודמת, אין כסף למחוז להוציא מספר גדול של משצים ולשלם את הביטוח. משצים בוגרים שלא שילמו על הביטוח של עצמם בשנים הקודמות סיכנו את עצמם בתביעות ובעיות שונות, אני לא חושב שצריך להסביר כאן את המשמעות של ביטוח אם חס וחלילה קורה משהו (פציעה או כל דבר אחר), ואני לא מדבר עכשיו על פציעות קטנות...

הם לא סיכנו , היה להם ביטוח , רק שזה היה איכו

איכותיים , אז המחוז ספג את ז על עצמו. אבל , במחוזינו , מן הסתם , עם כל שנה שעוברת רק מורידים מערך המש"צים ולא מעלים אותו , ככה זה כשאתה מחוז דרום:)

למעלה