שאלה , עדיף שאסף יענה

שאלה , עדיף שאסף יענה

כי המיד שו מתברר כנכון בד"כ חח באיז יום ושעה בערך היום שבו כולם נפגשים? יענ שכל המחזות נפגשים במקום אחד ומסיימים עם הקורס? ויש מישהו מב"ש שלא מדריך והולך? אולי אבוא לבקר , בא לי לראות את רון XD

asafsho135

New member
אין לי מושג...

משום מה, המיילים של המנהלן של הקורס [אורי] לא מגיעים אליי למייל - בניגוד לכל שאר המשב"ים. כנראה שהוא רשם מייל לא נכון. אולי רון יודעת? :)

=]

ניר- היום שבו כולם נפגשים בלטרון אמור להתקיים ביום חמישי, 5.7. דרעי התקשר אלי אתמול ואמר לי שהוא מגיע ליומיים לקורס. (הוא לא מדריך.) אסף- שלחתי לאילן מייל בעניין. מטופל =]

דרעי בא ליומיים? סבבה נדבר איתו , תודה

נ.ב אני לא אגיע ל5 ל7... ב6 ל7 יש לי בגרות , בגללה אני לא יוצא ומדריך עכשיו ):

בכיף

וחבל.. אבל תבוא ביום אחר
שמעת על זה שהקורס עולה למש"בים 250 שקל?

Spidi man

New member
היה ידוע, וגם אמרתי לך את זה...

אני חוזה את העתיד
כמות המשצים הבוגרים שיוצאים גדולה, ואין ביכולת המחוז לשלם על כל משצ בוגר ביטוח, לכן, אתם משלמים רק את דמי הביטוח. כל חניך, משצ בוגר, ומורה שיוצא חייב ביטוח, זה החוק.

Spidi man

New member
תוספת קטנה...

למורים כמובן יש ביטוח ממשרד החינוך. כל קטין (מישהו מתחת לגיל 18) שיוצא לקורס מחויב לשלם על ביטוח.

Spidi man

New member
../images/Emo26.gif

אני נגד שמשצים בוגרים ישלמו, נקודה. אבל כש30 משצים בוגרים רוצים לצאת, ובנינו, רובם גם לא מתאימים, אז זה עולה יקר למחוז, ואין לו ברירה אחרת. אני חושב שהפשרה היחידה כאן היא להוריד את מספר המשצים הבוגרים, כך שהמחוז יוכל לעמוד בסכום הכספי. אני לא חושב שאפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, גם להוציא 30 משצים בוגרים (שדרך אגב, זה מספר בלתי נתפס, אני לא זוכר מתי יצאו 30 משצים בוגרים לקורס - בתקופתי, 8 משצים זה היה הגג, וגם את זה בקושי רב הוציאו או שעשו חילופים באמצע הקורס). וגם שהמחוז ישלם את כל 30 הביטוחים. מדובר בביטוח יקר, שכן: הקורס נערך שבועיים, 24 שעות ביממה, בשטחים פתוחים ואם מספר חניכים גדול (מאוד) זה אומר - כפול מאבטחים, כפול חובשים וכו'. אני אישית חושב שאם למחוז הייתה היכולת להוציא מספר גדול של משצים בוגרים ולשלם את הביטוח, זה מה שהיה קורה. אבל ידוע לנו מהודעות קודמות בפורום שלמשרד החינוך אין כסף, ובמיוחד לשל"ח, ולהוציא 30 משצים בוגרים שרוצים לצאת לקורס (ושוב, אני הייתי מוציא גג 10, ורק את הטובים ביותר) זה כסף לא קטן. אל תשכחו שגם כלכלה כרוכה ביציאה שלכם, מקום באוטובוס ועוד. הפשרה - להוריד את מספר המשצים הבוגרים בקורס, ככה שרק משצים בוגרים טובים יצאו לקורס, ומספר המשצים האלה לא יעלה על 10. אני נגד שמשצים בוגרים צריכים לשלם, הם יוצאים כדי להתנדב, לעזור ולתת מעצמם, אבל אין מה לעשות, לא כולם יכולים לצאת.

Spidi man

New member
איך איך...

את לוקחת כל דבר קשה. 10 מנהלנים ?! מה קרה ?! מלחמה ?! זה נחמד ויפה שאתם רוצים הרבה משצים בוגרים, אבל זה המצב. אולי תוציאו 300 משצים בוגרים וזהו ? אם פעם הסתדרנו 8 משצים בוגרים, גם היום אפשר. כן, גם אם הקורס גדול. אני בעד יציאה של משצים בוגרים לקורס, בעד 30 גם, אבל אתם רואים שזה המצב. כמו שאמרתי, אתם רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. לא יודע. תעשו חושבים לבד.

איך איך איך

איך הבנת שדיברתי על 10 מנהלנים? אמרתי ש10 לא יספיקו ל13 קבוצות. זהו. והיום אי אפשר להסתדר עם 8 מש"בים. היום זה לא כמו פעם. היום הקורס הוא שכונה כי הוא ענקיייי. ואם הוא ענקי = יש הרבה מש"צים = יש הרבה קבוצות = צריך יותר מש"בים לקבוצות. הבעיה שעכשיו יש יותר מידי מש"בים. ולא אמרתי שזה טוב. מצד שני גם לא אמרתי שזה רע

זה רע

היום זה לא כמו פעם. היום הקורס הוא שכונה כי הוא ענקיייי. ואם הוא ענקי = יש הרבה מש"צים = יש הרבה קבוצות = צריך יותר מש"בים לקבוצות. אז כנראה שצריך לצמצם במס' המש"צים והמשב"ים את לא חושבת?

חושבת.

ותחשוב גם אתה- אם מצמצים את מספר המש"צים, מצתמצם גם מספר המש"בים. אבל משום מה מישהו רק רוצה להגדיל את מכסת המש"צים ולהגדיל את הקורס כמה שאפשר. (ואז מתפלאים למה הוא שכונה)

אם זה היה כמו אנירוצה

זה היה 7 קבוצות , כל קקבוצה מש"צ מדריך ו20-25 גג פש"צים שבדיוק עוברים תקורס. 2 מנהלנים. ואחד שאחראי בכללי , עוזר לסמי ויובל , מארגן ומפקח , ומטפל בכסף. קמובן שככה יוצאים גג: 7*25 175 מש"צים! ואו , נניח ש150 עוברים תקורס , זה אמנם מספר אסטרונומי (וצריך להוריד אותו , פחות ממאה חמישים אמורים לצאת לקורס מלכתכילה) אבל זה עדיין לא מגיע ל250-300 שמוציאים כמו כלום. ועוד איזה אנשים מוציאים. ככה מוציאים כמעט את כולם , אבל בגלל חוסר מקום מנדפים כמה שממש לא מתאימים.

חי בסרט ../images/Emo3.gif

ואני רוצה מיליון $. אז?! במחוז רק רוצים להגדיל את מספר המש"צים, לא להקטין. אז אין מצב שזה יצא לפועל- גם לא בעוד מיליון שנה. ובקשר לאלה שיוצאים לקורס והם לא מתאימים: זה מתחיל מהמורים לשל"ח שלהם שמאשרים שיצאו. אצלנו למשל בודקים בקפידה. אז אתה רואה? זה מתחיל מקטן והופך לגדול.

המחוז מטומטם

חלהגדיל את מס' המש"צים על חשבון מה , על חשבון האיכות? אז מכל מקיף יצאו כל שנה רק שני מש"צים ו?.. ככה לפחות ידעו שאלה מש"צים רציניים ולא כאלה שעשו קורס ושכו בכלל מה זה של"ח כי הם לא נכנסו לשיעוורים האלו יותר.

למעלה