שאלה עבור חברה

טיפטיפ32

New member
שאלה עבור חברה

בעלה סיפר לה לאחרונה שהנו ביסקסואל.הוא מממש את הנטייה שלו לגברים מחוץ לנישואים.אני רוצה לשאול,האם ניתן לבחור בקשר הנישואים או בקשרים המזדמנים האלה?האם ניתן לעמוד בזה לאורך זמן?היא מתוסכלת מזה שרק עכשיו הוא שיתף אותה בזה והבעיה המרכזית היא שהם דתיים ומבחינתה מערכת יחסים פתוחה היא לא בא בחשבון. מצד אחד,היא רוצה להגיד לו שיעשה מה שהוא רוצה כי גם ככה זה לא בשליטה ומצד שני ,היא יודעת שככל שהוא ימשיך בהתנסויות האלו ,הקשר בינהם מתרסק לגמרי. חייבת להבין את זה ממישהו שמבין. תודה

Blackice

New member
אני לא מבין גדול במע' יחסים פתוחות

אבל גם ככה הפורום לא מאוד פעיל אז אם כבר ביקרתי אני אתרום את מה שאני יכול להציע- ביסקסואליות אינה מצב שמכריח אנשים לממש את נטייתם לשני המינים. ביסקסואליות הינה פוטנציאל להיות מעוניין בשני המינים. אני עברתי מספר לא קטן של מערכות יחסים מונוגמיות ממושכות- גם עם בנות זוג, וכרגע עם בן זוג. באותה מידה שבחור סטרייט במע' יחסים מונוגמית "מוותר" על כל שאר הנשים בעולם, כך בחור ביסקסואל במע' יחסים מונוגמית "מוותר" על כל שאר הנשים\גברים בעולם. כמובן שיש אנשים- וזה לא משנה אם הם סטרייטים או בי או הומואים- שקשה להם עם מסגרת מונוגמית. יכול להיות שהבעל של החברה שלך הוא כזה- ואז הם צריכים לפתור את זה באותה מידה שהיו צריכים לפתור את הבעיות ביניהם אם הוא היה סטרייט ואלו היו נשים אחרות. (ויכול להיות כאן יותר מפתרון אחד. בין השאר- היפרדות, סוג של של מע' יחסים פתוחה, קיום שלישיות מפעם לפעם וכו') לחילופין, יכול להיות שהוא בשלב של גילוי עצמי של הנטייה שלו ותוך כדי כך יצא לו להיות עם גברים אחרים- ולאחר מכן הוא יוכל לחזור למסגרת מונוגמית. מקווה שעזרתי במשהו ארז

Slow Cheetah

New member
מה שהוא עושה זה פשוט לבגוד בה.

מצטערת, גם אם הוא ביסקסואל הוא לא חייב לעשות כל גבר או אשה הנקרים בדרכו, כמו כל אדם אחר. אם הם לא החליטו ביניהם שהקשר ביניהם פתוח ושהם מוכנים שלכל אחד מהם יהיו רומנים מזדמנים וכו', והוא מפר את אמונה ועוד טורח לספר לה על כך אחר מעשה... זו פשוט בגידה. ואני לא יודעת מה היא רוצה לעשות עם זה, אבל אני ממליצה לנהל איתו שיחה ארוכה, כי בגידה במערכת יחסים לא באה בחשבון.

למעלה