שאלה סתוית ברומו של עולם - מעיל

ynbike

New member
האחרונה שהצהירה שהיא מגיעה לכאן ולא מתכננת

לקנות כלום, הייתה חמותי.

והיא באמת אף פעם לא קונה שלא בשתיים וחצי החנויות שליד הבית שלה.

לספר לך איך זה נגמר?
נגדיר את זה כך, שכשהיא חזרה לארץ, היא הודיעה לאמא שלי ש:
1. זול באמריקה
2. שלא תתבאס על כל שנות הלימודים שלי שהלכו להם פייפן, כשנרשמתי ללמודי עיצוב.

מאוד חסר לי כאן יוניקלו

וגם מוג׳י.
כמה נקיון, פרקטיות, נוחות ואיכות של בדים יש ברשתות יפניות.

ynbike

New member
אני בטוחה שהם בדרך אליכם.

פתחו אחד במול ליד הבית. איזה כיף זה

לא צריך לסוע יותר לעיר בשביל בייסיק זול (עם קצת קטע) נעים למגע ומאוד איכותי.

לשלוח לך ?

לא נראה לי שהם בדרך לכאן...

הקנדים פה לא חזקים באופנה שזה מבורך מבחינתי, כי אני לא מרגישה פה לחץ מותגי רב מידי.
מצד שני, חסרות לי רשתות של בגדים באיכות שאהבתי לקנות, בעיקר לילדים.
ליוניקלו יש בייסיק מצוין, קניתי לילדים תחתונים, גופיות, ביגוד יומיומי, פיג'מות, בגדים תחתונים תרמיים, פליסים הכי איכותיים שיש (פליס משי). הכל כלכך נעים, איכותי ולא יקר.
במוג'י הייתי קונה הרבה לעצמי.
לי חסר גם M&S לילדים. הביגוד שלהם מאוד איכותי.
אפילו Zara אין פה במרחק סביר או עם אפשרות ריאלית הלגיע בתחבורה ציבורית.
קראתי שעומדים לפתוח בקנדה (בטורונטו לדעתי) אן טיילור-לופט. נחייה ונראה.
ממש קרוב לבית יש לנו: H&M, אולד נייבי, גאפ, אמריקן איגל, לאקי-ברנד (אבל אין את כל הסחורה שיש בארה"ב), צ'ילנדרן-פלייס, גראז' ופחות או יותר זהו.

אחרי שהייתי רגילה בשנגחאי או הונגקונג, שיש ברחוב אחד (אחד אחרי השני) את כל המותגים בסניפים של 2-4 קומות כל חנות, עם שפע של מבחר...

לשלוח לי? בינתיים לא, רק אם אהיה לגמרי נואשת

ynbike

New member
את מגיעה לפה ????????????

מתי???
תתכונני לשופינג ואל תביאי איתך כמעט בגדים.

בנתיים גגלי uniqlo.

Rplus2

New member
אני אף פעם לא מתכוננת לשופינג

זה מכניס אותי לחרדות.

אולי אחותי הקטנה תצליח לגרור אותי. יותר סביר שאשוטט במוזיאונים עם אחותי הגדולה וגיסתי... בדרך כלל אני חוזרת מחו"ל עם שנים-שלושה פריטים, לא יותר.

שִירָה

New member
ואפרופו נושאים ברומו של עולם - מיני סקר

מיהי המתלבשת המושלמת, זו שהיית רוצה להתלבש בדיוק כמוה? (את יכולה לבחור כל אחת שאפשר למצוא תמונות שלה באינטרנט, ממירנדה קר ועד שרה פיילין.)

מנסה - איישה מהסדרה הסטירה

הסטירה.
(זאת השחומת עור)

אני יודעת שאני ממחזרת את עצמי - אבל זאת סדרה מעולה נמצאת עכשיו ב VOD בחינם (ואאל"ט אז היום מתחילה להיות משודרת פעם בשבוע באחד הערוצים של הוט)
מי שרואה את הפרק הראשון לא יכול להתאפק ורואה את כולה - סדרה שעשויה נהדר, דילמות אמיתיות, שחקנים מעולים, ומלבישה נהדרת.

בחרתי את איישה כי היו לה שם כמה שמלות נהדרות ואהבתי את הסגנון אבל - אהבתי גם את סגנון הלבוש של שאר משתתפות הסדרה.

ואם כבר סדרות אוסטרליות אז יש גם את "אהבה מלידה" - גם חינם ב VOD - היא יותר קלילה מקודמתה אבל עדיין טובה מאוד (בעיקר לנוכח כל הסדרות האמריקאיות)

יונתנה

New member
יצרו מהספר הזה סדרה?

כ"כ אהבתי אותו, ולא היה לי מושג.
הולכת לחפש אותה...

אoיה

New member
נדמה לי שכבר אמרתי פעם

ואני נשארת בדעתי שלא היה כמעט פריט שלא חצפתי בו במלתחה של לורליי גילמור, בכל שבע העונות.
השניה היתה ונשארה ברנדה צ'יינסווית' מ'עמוק באדמה' (רייצ'ל גריפיתס).

המעיל המנצח, מאידך הוא זה שקארי ברדשאו חרשה עליו בעונה ה? ה? (לוליק תצילי אותי), ההוא עם הטלאים הצבעוניים, שהיה שווה במיוחד.

אני אוהבת את מה שאותה לורליי

בדמות אחרת לגמרי, לובשת בסדרה אחרת (ששכחתי את שמה) שבה משחק הקלוץ מ"עמוק באדמה".

לגמרי לורליי! (וגם את הגזרה שלה עלדרך)

ואם לא היא אז הרמיוני גריינג'ר כשהיא לובשת ג'ינס וז'קט עור חום,
וגם ג'וליה רוברטס באשה יפה, בשמלת הקוקטייל השחורה, ולא פחות ממנה בג'ינס והז'קט של סצנת הסיום.

happy

New member
לגמרי לורליי גילמור

אך אם היה לי אומץ קרי ברדשאו. אך אין על הקלסיות של בבְּרִי ואן דה קאמפ (מקווה שרשמתי נכון) מעקרות בית נואשות.

למעלה