שאלה סתוית ברומו של עולם - מעיל

happy

New member
סקר כלבבי

אזור מגורים כללי - בשרון
כמה מעילים/ג'קטים יש לך - יש לי המון. תמיד קר לי. אני בחורף תמיד עם סוודר. יש לי מעיל מהמם מצמר מרופד שאיתו אני גם טסה לחול בחורף. ויש לי מעיל מפרווה סינטטית מהמם שחור שקניתי ב ZARA שנה שעברה והוא מדהים.יש לי עוד כמה קצרים עד המותן אחד עם כובע ואחד שחור בלי כובע. ויש לי ג'קט אדום מדהים קצר ועוד אחד מצמר. בקיצור המון.
איזה הכי שמיש לך - המעיל הקצר שלי עם הכובע. הוא הכי נוח לי. כי אם יורד גשם אני פשוט שמה כובע על הראש וזהו. שונאת מטריות.
הכי פחות שמיש לך - המעיל צמר הארוך כי הוא מסורבל לי. וקשה לי לנהוג איתו. אבל שאני טסה לחול הוא הכי שמיש.
מעיל החלומות שלך - מצרפת תמונה. מדדתי אותו שנה שעברה מליון פעם ב zara ופשוט לא היה לי אומץ לצאת איתו מהחנות. ועד היום אני מצטערת שלא רכשתי.
עוד משהו? שונאת חורף!!!!

Rplus2

New member
אח! שאני מתגעגעת לחורף ואליך!

תל אביב
רגע, סופרת...
אז ככה, מעיל צמר שחור-אפור ארוך וכבד של נעמה בצלאל. ותיק ואהוב מאד, ולצערי לא תמיד זוכה לצאת מהארון בחורפים החמימים שלנו. בשנה שעברה ראה קצת עולם, אינשאללה גם השנה.
ז'קט צמר אפור בהיר קצר של נעמה בצלאל. נקנה בחמש דקות בחורף שאחרי הולדת הגוזלל. הייתי זקוקה לז'קט-מעיל קליל, לא היה לי זמן לכלום. חמותי נשארה עם הגוזלל, חמי הקפיץ אותי לשינקין וחכה לי בחוץ. ואני נכנסתי-מדדתי-שלמתי הון קטן. מקבלת עליו מחמאות עד היום. נהדר למזג אויר. ע"ע הכי שמיש.
ז'קט קורדרוי אפור של גאפ שדודה שלי המושלמת (ממקסמת את השימוש בתואר הזה בתגובה הזאת...) הביאה לי מארה"ב.
טרנצ' בהיר שרכשתי בגרושים בברצלונה, ואיכשהו לא יוצא הרבה מהארון. ע"ע הכי פחות שמיש (זה בטח ישתנה. אני נוטה לגחמות בעניני הבגדים שלי).
יש לי גם פליס כיפי דו"צ תכלת-לבן. מאד שימושי לבקרים בהם צריך לזחול לבי"ס מבלי לפקוח עינים.

אני לא נוטה לחלום על מעילים. מעדיפה סריגים צמריריים. שלי תרמה לי פנטזיה רטובה: http://www.xnet.co.il/fashion/articles/0,14539,L-3097716,00.html

חורף, חורף בוא.

Rplus2

New member
פה? בארץ הקודש? בקניון הסמוך לביתי?!

אללי! (עוצר קניות עד החודש הבא, אז אפליג לניו-יורק באדיבות בת-דודתי, שהואילה ברוב טובה להנשא ולספק לנו תירוץ לבקר בעיר הגדולה...)

שִירָה

New member
נשמע מוכר מאד.

(גם אנחנו נוסעים בעוד חודש וחצי לנ"י באדיבות בת דודתי שהואילה להנשא
)

שִירָה

New member
אני חוששת שהסיילים הם אונליין ולא בחנות עצמה

משום שניתן להחזיר את הסחורה רק בדואר ולא לחנויות עצמן (תוך 30 יום). אולי תקני אונליין ותשלחי להיכנשהו בנ״י, תמדדי כשתגיעי לשם, ותחזירי את הפחות מוצלחים? אני עושה את זה לעיתים קרובות (כי אני שונאת לעשות שופינג אבל אוהבת בגדים חדשים...)

מאז

New member
רגע, לא הבנתי

מתי הסיילים אונליין?
(בעלי נוסע עוד כחודשיים, ויש לי לאן לשלוח עד אז)

ynbike

New member
בארה״ב? כל הזמן יש סיילים.

טובים/אטרקטיביים יותר או פחות.
עכשיו מתחיל הסייל של הסתיו.

אם יש משהו שמעניין אותך, תגידי.

על uniqlo שמעו בארץ?

lulyK

New member
שמעו בארץ, אבל אין בארץ עדיין.

מעניינן אותי אם יש סייל אצל נילי לוטן ובאול סיינטס. יש לך מושג?

ynbike

New member
נילי לוטן לג׳יי קרו?

היה עכשיו סייל ( במקום 400$, 350$
) יכול להיות שנשארו פריטים בודדים במחירים נמוכים יותר. אבל אני בספק לגבי המידות.

אני יודעת שמוכרים בגדים שלה בשופסטייל. באתר הנ״ל (את בטח יודעת יותר טוב ממני) היה או עדיין יש סייל על בגדי מעצבים.

אם את עדיין חובבת ג׳יי קרו:
תמנעי מהחנות בחמישית, זו שבסוהו עדיפה.
לעיתים (רחוקות מידי) לחנות האאוטלט שלהם, מתגנבים פריטים מחנות האם. אם את עדיין בעניין חולצות מפוספסות, אז החולצות מהליצן של השנה שעברה נמכרות שם כרגע במחירים נמוכים יחסית 30$ +-

אול סיינטס - נכון ללפני שבועיים ונכון לחנות שבצ׳לסי, היו כמה פריטים בסייל, אבל עדיין המחירים היו גבוהים יחסית. עוד לא הורידו את המחירים על המעילים. (קולקציית המעילים מהממת ומתאימה יותר לחורף בארץ מאשר לכאן)

ב fit התחלפה התערוכה (טרם. .)
את פרסיליה ראית? שווה לראות ולו בשביל הבגדים והאיפור (מכירה את ברודווי בוקס?) ואם את כאן בשבוע של ה18, ברברה סטרייסנד מגיעה לעיר.

-את עוד בעניין של אולוויס סקיני מגאפ ?

lulyK

New member
רציתי ללכת לחנות של נילי לוטן

דווקא לא חשבתי על ג'ייקרו. אני מגיעה לשלושה ימים שרובם עבודה (מי שישמע, הסבל
). ישל ך כמה המלצות ממש קריטיות, רצוי באיזור הסוהו, שם אהיה רוב הזמן?

ynbike

New member
Piperlime ?

ישנה חנות בסוהו (mercer/spring) ממש ליד ישנה חנות של בגדים מעוצבים ששכחתי את שמה.

יותר מזרחה (סילבן או רחוב לפניו) ישנה חנות של בגדי מעצבים במחירים זולים יחסית (לא מהעונה) קניתי שם פעם תיק. לא זוכרת את השם, אבל אני בטוחה שלא תפספסי.

מעבר לזה יש את קארן מילן (ראיתי עכשיו שיש 25% על המעילים), autriom, madness , made well וה-חנות aritzia (יקרה מגאפ זולה מפיפרליים)

בסוהו יש בעצם את כל חנויות המעצבים שבשדרה החמישית וגם כמעט את כל הרשתות מצד שני יש המון בוטיקים זולים ו(זבליים) האהודים על בנות העשרים ומטה. אם את מחפשת חולצה שחורה אוברסייז עם גולגולת
זו הכתובת.

על ברודווי יש חנות של 1969 ומוכרים בה רק גינסים. ישנה חנות של סטיב מאדן (זו שליד יוניקלו, לא זו שממול) בה מוכרים קולקציית נעלים שונה.
בדיסיגואל (איפה מיכל ?) אם את אוהבת חלקית את הסגנון, הבגדים עם הred tag, נמכרים בסייל כלשהו.

תוותרי על זארה (יותר יקר מהארץ) על בננה (משעמם) ועל h&m.

אם בא לך לראות קצת רהיטים יפים, מעבר לחנויות שבסוהו עצמו, ישנה חנות של create and barrel על ברודווי/Houston וגם חנות של cb2 על ברודווי לכיוון קאנאל, ליד מוזו.

לא רחוק מהסוהו יש את צ׳לסי (20 דקות הליכה אולי קצת יותר) בצ׳לסי מעבר לחנויות המעצבים ולמסעדות ישנה חנות מהממת של אנטרפולוג׳י. בקומת הבייסמנט, יש את הסקשן של הסייל.

ולגבי יוניקלו (אני צריכה לקבל מהם אחוזים, כל מי שפגשתי בעיר בשנה האחרונה מצא את עצמו קונה שם לפחות פעם אחת) החנות בסוהו יפה אבל החנות שבחמישית מהממת לחלוטין. ענקית ובגלל זה הרבה פחות עמוסה.

בטוח פספסתי עוד מלא. . .

נזכרתי! בסוהו החל מ 12, מוציאים את דוכני הרחוב. השרשאות מקסימות ובאיכות טובה (המון ינשופים) אפשר ורצוי להתמקח על המחיר.

<הסוהו והאפר ווסט סייד הם האזורים האהובים עלי בעיר>
מקווה שעזרתי, נסיעה טובה

lulyK

New member
רוקנתי את יוניקלו בלונדון בספטמבר שעבר

אז חוששת להכנס לשם ולגלות אחרי שעה שאבידתי יום שלם בניו יורק.
תודה, מכניסה הכל למחברת מעוצבת ומרגישה קצת יותר מכונה לנסיעה

אם את ידועת על חנות שבה אפשר למצוא מגפונים של איזבל מארה (מעונות קודמות), יותר מאשמח למידע.

ynbike

New member
הצחקת אותי עם להכנס לצאת ולגלות שעבר יום.

בעשרה ימים האחרונים, בין הביקור של ההורים שלי, בין הפגישה עם יעל בין שופינג עם חברה ובין קניות עם הבנות, יוצא שבילתי 12 שעות במצטבר ביוניקלו. בהתחשב בעובדה שכרגע אני לומדת וביום ראשון המול סגור, יוצא שהרבה משעות הערות שלי עברו שם

אני כנראה מכירה את הקולקציה בע״פ, כך שהיום נכנסתי לחנות לקחתי מכנסיים שלמתי ויצאתי (סה״כ 7 דקות) בעלי היה המום.

מוכרים שם עכשיו מכנסיים במחירים מגוחכים (10/15/20$).

בקשר למגפונים, מבטיחה לבדוק.

ynbike

New member
בסוהו- ממש על ברודווי.

בין פרינס לספרינג.

ומבחינה קולינרית בין דין אנד דלוקה ובלטאזר

מעניין מה היה לקארי לומר על זה. איך פתחו ברחוב שלה חנות להמונים.

למעלה