איזה כיף
*מקום מגורים: שרון
*מלאי מעילים - בלי שאתחיל לפשפש בארון שצריך לזרוק חצי ממנו:
מעיל שחור ממנגו, סוג של טרנץ', לא עבה, מקסים, חורשת עליו כבר שלוש שנים.
מעיל ניילון חום עבה וארוך מ-H&O שנת 2004, נקנה לרגל טיסת חורף ונלבש מעט מאוד.
מעיל חום ארוך ממנגו מלפני שנתיים עם צווארון פרווה סינטטית, חמוד, נלבש פעמיים בעונה בערך.
ג'קט עור שחור, בגזרת בייקרס, קסטרו שנה שעברה, מתה עליו ורק מחכה ללבוש אותו כבר.
משהו כמו 3 ג'קטים שחורים מבד, מנגו, H&M, קסטרו, בכל מיני אורכים. אחד מהם נלבש יותר.
ג'קט ג'ינס משנת 2000 בערך, פעם חרשתי עליו, בשנתיים האחרונות בכלל לא.
ג'קט בצבע שמנת, יפה מאוד, משנת 2004 בערך, נקנה בלונדון, אביבי/קיצי, ולכן מטבע הדברים נלבש אולי פעמיים.עדיין מחכה שיזמינו אותי למסיבת קוקטייל על יאכטה בריביירה ומתחייבת ללבוש שמלה קלילה ומתנפנפת ולא לשכוח את הג'קט הזה.
ג'קט קורדרוי חום מאמסטרדם, שנת 2006 בערך, מקסים, נחרש שנתיים ומאז ממתין.
* מעיל החלומות? זה היה הבייקרס ג'קט מעור שחור שנקנה אחרי התלבטויות רבות. בנוסף לא הייתי מתנגדת לטרנץ' קלאסי בצבע אבן, שיושב בול. אבל חבל לי על הכסף, לא רואה איזה שימוש אעשה בו.
בנוסף אף פעם לא מצליחה להתארגן על מעיל מספיק חם לנסיעת חורף ולכן מתפשרת. כמובן שחבל לי להוציא המון כסף על מעיל מאוד חם שילבש למשך כמה ימים, אז יצא שקניתי מעילים לא מספיק חמים.
* עוד משהו? כן. גיליתי את נפלאות הקרדיגנים לפני כשנתיים ומאז אני לובשת רוב החורף קרדיגנים, בשלל צבעים, עוביים ואורכים מעל חולצות קצרות או ארוכות וצעיף. חוץ מזה באמת שבאורח החיים הנוכחי שלי כמעט ולא צריך מעיל.
(ב"שלל צבעים" הכוונה כמובן לשחור, כמה גוונים של אפור, כחול כהה, כחול אפור, חום כהה)