שאלה\סקר

c o p d

New member
שאלה\סקר

ידוע שבכל מכון נותנים כמות שונה של סימולציות וגם באתרים כל אחד ממליץ על כמות מסויימת של סימולציות אז השאלה שלי היא כמה סימולציות אתה מתכוון לפתור עד הבחינה? השאלה מנוסחת בלשון זכר רק מטעמי נוחות והיא מיועדת לשני המינים (תמיד רציתי לכתוב את זה
)? אני אתחיל בכך שבפסיכו הראשון עשיתי 14 סימולציות לומרות שנאמר לנו לעשות 12 ובמועד זה אני עושה 10-12 סימולציות ( תלוי) לומרות שבקורס נאמר לעשות 8 אבל אני איכשהו לא שלם אם זה כי יש ירידה מ14 סימולציות ל 12 או על אחת כמה וכמה 10 סימולציות !!!

S a s h o K

New member
עד הבחינה אני יעשה...

7 סימולציות... כאילו כמה כבר אפשר לטחון? לדעתי, הסימולציות נועדו רק לתרגל לחץ זמן ועייפות שנובעת מ8 פרקים רצופים... התרגול של החומר צריך לבוא לפני. בהצלחה לכולם!

Hagai007

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

בדיוק עניתי כזו תשובה באתר אחר כרגע.. סימולציות לא נועדו לתרגול החומר אלא תרגול בעיות מנטאליות שנובעות מהמבחן מפאת אורך, לחצי זמנים תשישות וכו' והמלצה שלי - כשאתה מתחקר סימולציה שלא שייכת למרכז הארצי - תחשוב תמיד אם אם יש נושאים בסימולציה הזו שהם קשים (באופן משמעותי הכוונה..לא כמו גבע שלפי מה שהבנתי עושים רק מעט יותר קשה) מהבחינה עצמה (או למקרה עוד לא עשית אותה - מהאוגדן עצמו). לומר ת'אמת - אני מתרגל סימולציות של קידום רק בשביל הקטע המנטאלי - בחינה קשה בלחץ זמן ו8 פרקים (ולא 6 כמו שיש למרכז) כי הרמה שם לא קשורה (במתמטיקה ואנגלית) לרמה של המרכז הארצי בשום דבר! (ולא רק אני אומר את זה) לשם השוואה: לי יש בד"כ 0-2 טעויות במרכז הארצי לפרק כמותי כשבקידום זה פעם הגיע ל16/25...ואנגלית בכלל קטסטרופה...קיצר אין מה לדבר.. הכוונה שלי - הסימולציות זה לא העיקר...העיקר זה התרגול שאת עושה בעקבותיהן (ושוב - לך בעיקר על המרכז הארצי - או על נושאים בסימולציות שאומרים שהם ברמה קרובה לזו של המרכז הארצי...) בהצלחה! Hag-(o) <3-E

YellowGirl6

New member
עשיתי

9 סימולציות. עד הבחינה אני אעשה עוד 2-3, כך שסה"כ 12 סימולציות. חוץ מזה אני פותרת עוד פרקים בודדים מ'חד דו תלת' של היי-קיו כדי לראות בדיוק איפה אני נופלת ואיך אני לא אחזור על אותה טעות.

למעלה