שאלה/סקר

WundeRKind

New member
שאלה/סקר

סתם עניין אותי לדעת.. אתם חושבים שבאמת קווין היה זה שבגללו בריטני התחילה את הנפילה שלה
כאילו, מהרגע הראשון אף מעריץ/בנאדם בעולם לא אהב אותו, תמיד כולם חשבו שהוא מנסה לנצל אותה, תמיד היו שמועות שהוא עם אחרות וכאלה.. ברור שזה סתם היפוטתי ואי אפשר לדעת.. אבל עדיין...מה נראה לכם
ונראה לכם שהוא מרגיש רע בגלל כל מה שקורה לבריטני עכשיו
זה הזכיר לי את השיר פרום דה בוטום אופ מיי ברוקן הארט.. never look back we said, how was i to know i'll miss you so

Kryptonite

New member
הכי לא.

אולי בגלל קווין התחילו לקרוא לה White trash, אבל תכלס קווין ממש ייצב אותה. אחרת היא הייתה עוברת את מה שהיא עוברת עכשיו ב -2004, רק שזה היה יותר גרוע כי אז לא היו את שון וג'יידן לייצב אותה. אם בתקופת החגיגות שלה היא הייתה חוזרת כל בוקר לבית ונמצאת איתם עד הערב (ונגיד במסיבות עושה סמים/אלכוהול/לסביות) אז בלעדיהם היא פשוט הייתה נזרקת ממסיבה למסיבה.

Im Not Dead

New member
הוא לא התחיל לה את הבעיות

אבל הוא החמיר לה אותן בטירוף והוסיף לה עוד. הוא לא איזה צדיק עכשיו בגלל שבריטני עשתה שטויות בלעדיו. לדעתי היא לא הייתה בסדר מהפרידה עם ג'סטין וכל ההשפלה שהוא עשה לה בכל העולם. אם היא לא הייתה מדוכאת היא לא הייתה נואשת להתחתן עם אפס כמו קווין כ"כ מהר, וזה שהוא ניצל אותה במצב כזה רק הכניס לה עוד בעיות.. בכל מקרה מה שיש עכשיו זה בטח דיכאון אחרי לידה עם השני, בגלל זה גם נדפק לה השיפוט במוח כבר לגמרי (תחתונים,גילוח)

Kryptonite

New member
זה באמת ג'סטין

לפי דעתי גם ההצלחה/הפירסום/החדירה לפרטיות שממש קרו בין לילה הם ממש לחץ קשה עליה, היא סך הכל בן אדם די פשוט שממש לא היה מוכן לזה בגיל 17 (קשה לי לדמיין מישהו שיכול להתמודד עם דבר כזה). דברים כמו השאלות המתמידות על הבתולים שלה, על מי היא יוצאת עם, שהיא הייתה צריכה להסתובב בכל העולם כשהיא כולה נערת עיירה קטנה מאיזה חור בדרום ארצות הברית היה ממש יותר מידי, והיא הייתה צריכה את הבסיס לחזור אליו - כמו ג'סטין. ואז כשקווין בא, והוא קצת התאים לה - היא ישר קפצה להתחתן איתו. היה איזה ראיון איתה (אאל"ט "אל", עם השער עם השיער המכוער - לפני הלידה הראשונה) ששאלו אותה מה הדבר הכי טוב בלהיות נשואה - והיא ענתה משהו כמו "רק העובדה שיש מישהו לידך כל בוקר" והתחילה לבכות מזה, וגם המהירות שהיא רצתה להביא ילדים - מעיד על כמה היא צריכה את זה. וכשאין לה את הבסיס הזה, היא לגמרי חסרת מעצורים. היא ממש קורסת.

Shiri from the block

Active member
איזה שטויות.../images/Emo113.gif היא התחתנה עם קווין שנייים אחרי הפרידה מג'סטין. חלאס לעשות אותה כל כך מסכנה מזה... בסדר, היה לה קשה אבל זה היה ועבר.. היא התגברה. כל דבר אתם מקשרים אותו לג'סטין זה כבר נמאס. נראה לי גם עוד 100 שנה כשהיא נגיד תתחתן עם מישו והוא גם יהיה לוזר אתם תגידו שזה בגלל שהיא עוד לא התגברה על ג'סטין.

Shiri from the block

Active member
לדעתי כן..../images/Emo113.gif כי אז במקום להיות רק איתו ולצאת מלא ולעשות ילדים, היא הייתה נחה מהפציעה שלה ועובדת על האלבום הבא וכך היא הייתה מעסיקה את עצמה ולא עסוקה עם הילדים שלה וכל הפפראצי שעוקבים אחריה ומצלמים כל טעות קטנה שלה.. זה בטח מאחד הדברים שהיה לה קשה להתמודד.. שמאשימים אותה בהיותה "אמא רעה" אני מאמינה שבאיזשו מקום הוא אהב אותה אבל לדעתי לא מספיק..

לפי דעתי זה לא ג'סטין ולא קווין

היא לא בן אדם כל כך מטומטם שיעשה דברים כאלה בגלל בן .. תחשבו על זה... אולי יש בעיות שאנחנו לא ממש יודעים עליהם.. או שפשוט הפרסום עלה לה לראש, תקשיבו היא התפרסמה שהיא הייתה צעירה וזה די משגע כל הפאפרצי האלה מגיל צעיר, הרכילויות הדברים המרשעים שכותבים שמה, היא מאבדת את המעריצים שלה.. חלקם לפי מה שאני יודעת, מה שקורה עם הילדים שלה זה ממש מלחיץ להיות עם 2 ילדים ולהיות כל כך מפורסמת .. שכל פיפס קטן כותבים עליו בעיתונים ועושים ממנו סיפור.. אולי היא מפחדת על הילדים שלה מה שהם יקבלו מזה.. יש אלפי סיבות הרבה יותר הגיוניות מלהדרדר בגלל ג'סטין או קווין אני חושבת שאם הייתי היא באמת לא הייתי מסוגלת להתמודד עם זה..

אוקיי..

קודם כל, אני חושב שאחרי כל ההצלחה של בריטני, בשלב מסוים היא השתגעה מזה. אחרי הכל, להצליח מגיל צעיר, לזכות בכל כך המון תארים נחשבים, לחייך כל הזמן למצלמות. ההצלחה עלתה לראש וגם בשלב מסוים אולי זה נמאס. ואולי אני סותר את עצמי, כי עד לפני השלב של הקרחת היא לא התחרפנה מההצלחה, אבל אולי היא לא ידעה כמה היא מצליחה לפי איך שהיא מספרת על עצמה בדי וי די כאוטיק, ואולי... יום אחד היא הבינה את זה וזה השפיע עליה. לחיות את החיים כזמרת פופלרית עם מיליוני מעריצים ומה עם החיים הפרטיים שלה. דבר שני, בקשר לקווין, הבנאדם ניצל אותה מבחינה כלכלית. אז בזמנם היו עדכונים בפורום שבריטני התעצבנה על קווין בגלל שהוא מבזבז כל כך הרבה כסף. בכלל, בהתחלה, בריטני התחילה עם קווין, מי היה מסרב לאחת כמו בריטני? לא ברור אם הוא אהב אותה בכלל. דבר שלישי, כל הצלמי פפרצ'י שעוקבים אחריה ומתעדים כל מקום שהיא הולכת, זה מתסכל וכניסה לפרטיות. אי אפשר לחיות ככה. תחשבו שכל מקום שאתם הולכים מצלמים אתכם לתמונות בכל העולם (!) וזמן לחיות עם עצמך אי אפשר, כי כל הזמן את\ה צריך לחיות את המותג Britney Spears בלי חיים פרטים. זה משגע. יכול להיות שהיו עוד דברים שלא עולים לי כרגע לראש, ויכול להיות שקרה לה משהו בחייה הפרטיים שאנו לא יודעים. בכל מקרה, זה מה שנראה לי.

אה, ו...

לא סתם היא נכנסה בפפרצ'י עם מטריה כשהכתבה גב של צלם ועשתה סדקים במכונית של הצלם. היא עשתה את מה שהיא הרגישה אחרי הרבה שנים של סבל מהם. בהתחלה זה היה כיף, אבל בשלב מסוים זה נמאס.

YugiBoy

New member
אפשר פירוט בנושא הזוגות של בריטני?

אממ אני יודע שהיא הייתה עם ג'סטין ועם קווין, ועם עוד אחד ל55 שעות... אני יודע שהיא הייתה בהריון ויש לה 2 ילדים מKFED אבל לא יותר מזה.. אפשר קצת הרחבה על הסיפור שלה עם כל אחד מהם? ובאיזה גיל היא הייתה והכל... אני עושה השלמות פערים רציניות... אבל הכל שווה את זה :)

SuperShiro

New member
אז

כמו שאתה יודע, היא הייתה עם ג'סטין. לאחר מכן, ב-2004 אם אני לא טועה, היא התחתנה בלאס וגאס עם ג'ייסון אלכסנדר, חבר ילדות שלה. הם התגרשו לאחר 55 שעות והנישואים בוטלו, כך שמבחינת החוק והמסמכים היא בעצם התחתנה אך ורק פעם אחת עם קווין פדרליין, איתו אתה יודע שהיא הייתה שנתיים, נכנסה להריון פעמיים, וילדה את שון פרסטון וג'יידון ג'יימס. הם התגרשו לפני מספר חודשים. מעט זמן לאחר הגירושים צולמה תמונה של בריטני מתנשקת עם JR Rotem, הוא בעצם מפיק שעבד איתה על האלבום החדש, ועבד גם עם קווין על האלבום שלו. הקשר האחרון שלה, שידוע עליו, היה עם אייזק כוהן, בחור יהודי, לא מפורסם אבל עשיר ובעל קשרים רבים. הם היו ביחד לתקופה מאוד קצרה ולאחר מכן נפרדו. שני הקשרים האחרונים קרו בשנה האחרונה לאחר גירושיה של בריטני מקווין

למעלה