שאלה/סקר...

ישראל22

New member
שאלה/סקר...

האם סיפרתם למישהו על עיסוקיכם בכישוף ומאגיה? אם כן, למי ולמה? אם לא, למה לא והאם תספרו בעתיד?

The normal

New member
לדעתי....

לדעתי כדי שזה יהיה אנונימי אז כדי לך להציע את הסקר הזה למנהל/ת הפורום במקום הסקר הנוכחי שהוא כמה זמן אתה עוסק בכישוף..... ואני מבטיח לך שאני יהיה הראשון שיצביע....

2שוש

New member
שלום

(משתתפת סמוייה נכנסה לחדר הפורום) הסקר שהצעת היה הסקר הקודם אם אינני טועה.

L e s t a t

New member
את לא טועה ../images/Emo13.gif

הסקר הקודם אכן היה באותו נושא (האם את\ה מספר\ת לאנשים שאת\ה מכשף\ה?).

MsPiggy

New member
טוב, בערך...

כי זה הכל תלוי בהגדרה של מאגיה וכישוף. אני אולי לא עושה טקסים פאגנים ולא מעלה רוחות באוב - אבל אני עוסקת באנרגיות, בקריסטלים, בצ´אקרות... ובכוח הנסתר שחבוי בכל אחד מאיתנו. בגלל זה גם אין לי שום סיבה להסתיר את זה - רוב האנשים יודעים כבר שאני מטפלת ברייקי, שיש לי תחביב לאסוף קריסטלים (וגם להשתמש בהם!) ובכלליות אני עוסקת באנרגיות - אני גם מדברת על זה עם כמה ידידים שלי שמבינים דבר או שניים בנושא הזה... טקסים אני עושה בדרך משלי - נורא שונה - כי הרי כל הכוונה היא להשפיע על המציאות שלנו, בשבילי יש דברים אחרים שעובדים ואני שמחה לחלוק אותם עם כל אחד.

faith2

New member
סתם לידע כללי......!

שהייתי בתחילת דרכי בתחום המאגיה הייתי ממש דפוקה! וסיפרתי לא התביישתי לא שיש במה...אבל מאז החלו להתרוצץ שמועות, שאני עושה סיאנס, וכל הדברים האלה... ופתאום התחלתי לקבל הערות כאלה....למשל פעם נפגשנו כמה חברית מהשיכבה ואחרתי...אז ידיד שלי לא ממש קרוב אמר מה לקח לך זמן לכבות את הנרות....כאילו מהה??? מה אתה רוצה? מאז החלטתי לשתוק ואם שואלים אותי אם זה נכון להכחיש... עזבו מה אני צריכה את כל השמעות האלה.... ואני מציעה לכם לשמור את זה בבטן לספר רק לחברים הטובים ביותר שלכם, זה מה שאני עושה עכשיו

L e s t a t

New member
למה ציפית?

זה אפילו לא משנה אם את עוסקת במאגיה או אומנויות לחימה או בחוג לימודי פסוקים בתנ"ך. כל עוד יש בך טיפת שוני מהאחר את צריכה גם לצפות לתגובות מזלזלות. לא כולם יאהבו את מה שאת עושה, ולא כל מי שיאהב את זה או יקבל את זה יעשה זאת מיד.

למעלה