שאלה סקרנית..

צץ וצצה

New member
לאתגר....

הפלפל הטוב ביותר - על יד עצמון!!! והיה גם פלפל עם "בובה" שהזיזה את ראשה ימינה ושמאלה -ממש פלא...

אורניהו

New member
על יד עצמון או ממול?..

ואני אהבתי את וויסמן,הנביאים 20 למטה,לקח כמה גרושים יותר,אבל היה טוב. ואיפה הבובה הזו? היתה?

צץ וצצה

New member
מצטערת...

זכרונות ילדות לא ברורים... לדעתי הבובה שהזיזה ראשה היתה ליד מה שהפך לאולם חתונות.....

אורניהו

New member
דווקא את זה הייתי חייב לזכור..

חיל הים.ועוד עניין,,היינו מתפלחים לבניין הקזינו הישן,שהיה כבר אז אולם חתונות,והיה ערב אחד שנכנסנו כמה חברה מהבסיס בבת גלים,לרקוד.ורקדתי עם איזו צעירה אז,ועברו שנים ומסתבר שהיא משרתת עם אשתי אז במ´צא תל אביב,והיא הזכירה לי את אותו ערב החתונה שנפגשנו לפני שנים.ועל יד היתה שם בריכת בת גלים,והמיוחד בה היה...מי ים!

magy

New member
בדיוק שם התחתנתי......בקזינו

לקחתי הימור ......הא???

שקדי

New member
בהימורים כמו בהימורים.........

בסוף הערב תמיד על הפנים עם מחשבות מה היה אילו..............

טרה10

New member
מתברר שהמון חיפאים מצטופפים כאן..

אז דעו לכם שלפני שהלכתי למדבר בעקבי הצאן של בן גוריון..והאמת בקשו אותנו להשתקע לשדה בוקר..היו צריכים אחות שם..חגי מירום בכבודו..היה אז עסקן ב´איחוד´ התק"ם דהיום..הייתי צפוני..בעמק ובשנות החמשים למדתי באחוזה..שלש שנים כיתות ו´-ח´, וצומי מצרעה היה חבר שלי..הכי טוב.. ורובינה ויוסי שאיתו אני אפילו היום בקשרים, ואליעזר שהוא אלוף ה´מקבילית המוחות´. לולא סיבות משפחתיות הייתי חוזר רק ל´חיפה חיפה´, איך ששר ברוזה. זה הכל או כלום. והעיקר בת דודתי שתמיד מוצאת דירת נוף לים..ולנמל..גרה בחיפה..ומה עוד היא הלא אחותה של רימונה גיבות ה´מנוחה נכונה´...ויש לי את זה בחתימתו. אז מה זה קולנוע שהיום זה פסה..ארמון, מירון, מאי, ואוה ואמפי...שכחתם את אמפי..על יד ההסתדרות. שהיתה הבעלים..שלו.! ולמי יש רחוב כמו רחוב בלפור היורד בשיפועים מפחידים..! לירושלים..מה פיתום.! לתל אביב. לא..רק לחיפה..! תהיו בריאים ..מה יהיה עם המונדיאל הזה..עכשיו שבדיה -ניגריה..! יללה ביי.!

טל-יה

New member
ולנו יש פלאפל פלאפל פלאפל

נו תנחשו איזה פאלפל הכי טוב יש בחיפה נו מי מלך הפלאפל בחיפה 1. הזקנים 2. מישל 3. אוריון 4. ארמון העדיפות שלי הזקנים וגם אוריון הכי טוב פלאפל אוריון עם השתיה הגזוז יותר נכון. ברחוב הרצליה התור שלא נגמר אף פעם..

שקדי

New member
אני העדפתי אז...........

פלאפל שהיה ממוקם בפינה של החלוץ (או הרצל.....התחתון יותר מביניהם) עם רחוב הנביאים........כלומר לא רחוק תמיד טענתי שהוא הפלאפל הטוב במדינה חוץ מפלאפל גולני בעפולה כמובן.............

טל-יה

New member
נו שאסמיק....???

זה הפלאפל של דודים שלי שם בפינת החלוץ אבל אני בוגדת שכמותי אהבתי בכל אופן את פלאפל אוריון.... מאשר לזכות במבטים לבריאות תאכלי לא צריך לשלם... ואני שונאת את זה.... אז אצתי רצתי לרחוב הרצליה לקנות שם בלי טובות.. אומרים שלא עושים עסקים עם משפחה.... בכל זאת יותר נימוח בפה הקציצות של אוריון. וממול היה בית קולנוע לשובבים זוכרים??? ממש תמונות גדולות על בד גדול שבוע הבא ביום חמישי הסרט.... אולגה..... אהמממ אממממה טוב לא חשוב... שלגיה ושבעת הגמדים.. נניח. טוב הייתי ילדה סה"כ

למעלה