שאלה סקרנית..

magy

New member
כל הכבוד אורניהו........אבל שכחת

את קולנוע מירון שעל יד עצמון שבו ראיתי את אינגמר ברגמן.......במעיין הבתולים....... ועוד כמה סרטים לא רעים........

אורניהו

New member
ועל יד לשכת הגיוס,גן הזכרון הידוע..

שבתחילתו כגן היתה בו פעילות רבה של זוגות חיפאיים,שאהבו את האיזורים הקדמיים בגופם.כיום נמצאים כאן זוגות שאוהבים דווקא את האיזורים האחוריים..

magy

New member
הבנים היו אומרים לבנות

כשעשינו בגן, את ערבי הכיתה שלנו...... "מי שרוצה לראות את קפריסין , תבוא לגן הזיכרון ואני ארים אותה" כדי לראות את קפריסין מובן...... הם אפילו לא ידעו מאיזה צד משתינים......אבל דיברו על זה.....

אורניהו

New member
פעם,כשעוד היתה רומנטיקה,ולא התפשטו

בספיד שכזה,גם לנשק על לחי רכה,היה משהו..

שקדי

New member
אפילו אני הייתי בלשכה הנ´´ל.......

חזרתי מארה´´ב אחרי שנה בגיל כמעט 18 רצו לגייס אותי למה שקוראים היום יחידת עילית פתאום גילו שעוד לא הייתי אף פם בלשכת הגיוס זימנו אותי ליום מיוחד עם כל הבוחנים למיניהם ובאותו היום עשיתי מה שבד´´כ עושים בשלושה........ מקום חביב.......................................

אורניהו

New member
ועל יד לשכת הגיוס,גן הזכרון הידוע..

שבתחילתו כגן היתה בו פעילות רבה של זוגות חיפאיים,שאהבו את האיזורים הקדמיים בגופם.כיום נמצאים כאן זוגות שאוהבים דווקא את האיזורים האחוריים..

שילה1

New member
וקולנוע מירון בהדר..../images/Emo150.gif

וקולנוע עממי בנווה שאנן...צצה..לזה התכוונת?קיים עד היום,במתכונת מאוד משופרת...או אולי כוונתך לקולנוע ורד.זה ברחוב יד לבנים , שכונת תל עמל?

magy

New member
ואני נסעתי שלשום

בכרמלית. פעם היו אסימונים.....אמנם , התחנות נשארו בדיוק באותו מקום אבל כדי לקנות כרטיס, משתמשים במכונה....ולא בבן אדם מאחורי תא הזכוכית. אוקצור, אני עם שטרות גדולים.....(עשיתי את היומית בהדר) כסף קטן אין לי........המאבטח מנסה לעזור......ואומר לי להכניס כרטיס אשראי..... הכנסתי......וקניתי כרטיס של 4.90 שקל.......בכרטיס אשראי.... איפה האסימונים ??????????? של פעם???????????

magy

New member
להזכיר לך אורניהו?

סוסים מסרסים כדי לשמר את כוחם...... גם חתולים........גם סריסים.......... תביט על זונה זקנה ועל סתם זקנה.......מי נראית יותר משומשת???????? אל תביא לי אימרות של אלטע יענטעס.......

אורניהו

New member
ביום ראשון בחינה בארכיאולוגיה..

´עתיקות ציפורי´.טיול מאורגן...שני זוגות או שלוש או ארבע,תלוי?

אורניהו

New member
דווקא רציתי להגיע ל-100 [תגובות]

אז היה לנו,קולנוע חיפאי,מסעדות חיפאיות,כרמלית חיפאית,גן זכרון,בתי ספר, לשכת גיוס חיפאית,על הפלאפל הכי טוב בארץ,עדיין לא דיברנו,אז קדימה..

למעלה