שאלה (ספוילר)

nathaliesh

New member

אז זהו שאני באמת לא מצליחה לדמיין מהלך אחר שישחרר אותה (אלא אם כן ליטלפינגר יחליט שכבר אין לו צורך בה או שמישהו אחר ברמה שלו, כמו טיריון, יתמודד איתו בשבילה, אבל בכל מקרה אלו לא מהלכים *שלה* )

mentta

New member
דווקא,

לדעתי יש סיכוי שזאת תהיה היא בעצמה. היא כבר הראתה יכולת רצחנית כשהיא כמעט דחפה את ג'ופרי אל מותו, ואולי עם קצת מוטיבציה היא גם תשתחרר מאצבעון. אם היא תבין שהיא כלי במשחק שלו והוא יכול לזרוק אותה מתי שהוא רוצה, או אם הוא שוב יתחיל להיות קריפי מדי כי היא דומה לקייט, או אם יום אחד הוא ילבש איזה בגד ממש מזעזע, וסאנסה הרי צריכה שהכל יהיה יפה כמו בשירים והיא לא תוכל לעמוד בזה, ותהרוג אותו.
או שהיא לא תהרוג אותו- אלא תערים עליו איכשהו. היא לא חכמה במיוחד, אבל נראה לי שהיא איבדה את וב התמימות שלה במעלה מלך. אם היא תמשיך לשחק אותה מטומטמת אבל תלמד מאצבעון איך לרמות ולשקר, אולי בעזרת בני ברית מסוימים שלא רוצים אותו שם, היא תצליח להשתחרר ממנו.

nathaliesh

New member
קשה לי לראות אותה עושה את זה...

אבל אולי, מי יודע אצל מרטין? אין לי ספק אגב שהיא תתפתח עוד הרבה כך שהכל באמת יכול להשתנות ואת הספר הבא היא יכולה לסיים שונה מאוד מאיך שסיימה את הרביעי.

ניר4819

New member
אגב ג'ון (ספויילר)

ציטוט מהפרק שקראתי אתמול, הוא הפרק של מליסנדרה (והיה מעניין לראות את הדברים מנקודת הראות שלה): I pray for a glimpse of Azor Ahai, And R'hllor shows me only Snow. אז אולי האל שלך מנסה לומר משהו? אולי ג'ון הוא אזור אהאי? מליסנדרה כל כך מקובעת בדעות שלה, שהיא מסרבת לראות את האלטרנטיבות, אפילו כשהן ברורות כשמש. השאלה היא איך ג'ון יכול להפוך לאזור אהאי? מישהו זוכר את ה"תנאים"? צריך את החרב המפורסמת שבוערת, ו...? יש עוד משהו, נכון? ואני הייתי רוצה שבראן יהיה השליט בווינטרפל. זה המעט שמגיע לו אחרי הסבל שעבר (אגב, מליסנדרה רואה גם אותו באש. היא כמובן לא מבינה את המשמעות, וחושבת שהוא חלק מהאויבים של ר'הלור).

nathaliesh

New member
גם אני שמתי לב לזה
ספויילר 5!

אני חושבת שמרטין הולך או לפחות מנסה לפתות אותנו לחשוב שהוא הולך בכיוון אזור אהאי=ג'ון שלג
יש עוד רמזים לזה במהלך הספר. אני ממש לא רוצה שזה יקרה, אבל... זה די מתאים למרטין. זה כן גורם לי לחשוב- אם ג'ון הוא אזור אהאי שנולד מחדש והארגריין המזויף הוא היורש החוקי- אז מה דאני בעצם? כלום? המממ...

itaipee

New member
אני מתחיל לחשוב שדאני תשאר בערים החופשיות

פה ושם שמים לב שלדאניז יש מעריצים בכל ההרים - האלמנה מוולנטיס ששלחה את טיירון וגורה בספינה למשל היא תשאר בערים החופשיות ויחד עם החאליסר החדש שלה - תכבוש את וולנטיס או קווארט ( איפה שדאניז הייתה בעימות מלכים) ותשחרר שם את העבדים - ותחזור למירין כמנצחת

itaipee

New member
אם השרשור מתחיל בספוילר - עדיין צריך להוסיף?

בעל מקרה מה יש לדאניז לחפש בווסטרוז ? באמת כל כך בוער לה להתעסק עם אצבעון והלאניסטרס ? ועד שהיא תגיע החורף יהיה בעיצומו - כבר יש שלג בבירה , היא חסינה לאש ולא לקור. החורף זה התחום של הסטארקס - גון ימלוך בסוף לדעתי נ.ב. תומן הוא ילד קטן וטוב, משהו צריך להרוג אותו כדי שקנטין\דאניז\סאנסה\אצבעון\גון\טיירון\ואריז\סטאניס\הדוד של תאון יהפוך להיות מלך.

itaipee

New member
כן - אבלהתבלבלתי בין שני דמיות

התבלבלתי בין אאיגון וקוונטין אאיגון זה זה שפנוי להובלות - וסאנסה תמיד רצתה להתחתן עם נסיך

CallMeCavanaugh

New member
זהו, זאת כבר הייתה הפעם השניה

שהזכרת את קוונטין בתור מועמד פוטנציאלי. רציתי לראות את הפנים שלך כשתסיים לקרוא את הפרק על מאלף הדרקונים

itaipee

New member
זה די היה מפתיע למען האמת

לא הפתיע אותי כל כך שקונטין נשרף בסוף הפרק שלו - מה שהפתיע אותי היה אחר כך שהוא באמת מת אחרי כל הטיזינג עם טיירון , תאון ובעצם כמעט כל דמות, - כמעט מת - ואז חוזר , כמו בסרט פעולה קלאסי - עם שני שריטה קלה על הבוהן

ellendili

New member
ואותי להפך-

הפתיע זה שהוא עוד היה חי בפרק של סלמי. הייתי בטוחה שהוא מת במקום. מרטין הסאדיסט הזה...די...הילד נשרף. למה לגרום לו עוד לסבול?

ellendili

New member
ספוילר5

דאני תגיע לווסטרוס. אני די בטוחה בזה. גם אם היא תחליט להישאר בערים החופשיות, היא תשנה את דעתה כשיגיעו השמועות על אימת החורף והאחרים שיוצאים מהמסתור וזוחלים אל עבר האיזורים המיושבים בעודם זורעים הרס והרג. והשמועות יגיעו. אחרת, בשביל מה במשך 5 ספרים מספרים לנו על הדרקונים? הם התקווה היחידה של ווסטרוס נגד האחרים. ודאני היא היחידה (לפחות בינתיים) שיכולה להביא אותם לשם. אני חושבת שטיריון גם יזכה לדרקון. מי יהיה השלישי...? אני מקווה שג'ון. אבל זה יכול להיות גם הארי פוטר. ואני לא בעד סטארק על כס הברזל. עם כל האהבה שלי לג' ון. אולי אולי סאנסה. אבל רק אם היא באמת תתעלה על המורה שלה.

amberos

New member
אני היחידה שמשתעממת מהפרקים שלו??

תמיד הפרקים שלו שיעממו אותי. בקושי הייתי מצליחה לקרוא את הפרקים שלו. יש קטעים מענינים, אבל הדמות שלו פשוט משעממת

nathaliesh

New member
אני אוהבת אותו

יש בדמות שלו עומקים מפתיעים, הוא אמיץ וגם יכול להיות פחדן, נאמן, חכם, בלי אגו נפוח... מה רע?

ellendili

New member
ותוסיפי לזה-

חסר שאפתנות. האדם היחיד בכל הסדרה שלא מחפש שום דבר מעבר ללחזור אל ביתו ולהזדקן בשלום עם אשתו וילדיו. הוא מאוד מעורר הזדהות בזכות זה.

KallaGLP

New member
גם אני אוהבת אותו

אבל האמת היא שאילו לחזור לאשתו באמת הייתה פסגת שאיפותיו הוא היה חוזר לאשתו. העובדה היא שהוא נשאר עם סטאניס ונאבק כדי להפוך אותו למלך. לא משנה מה הוא אומר לעצמו ואיך הוא מנסה לשכנע את עצמו, גם לו יש אג'נדה ושאיפות (ואין בכך כל רע, כל עוד האדם כן עם עצמו).

nathaliesh

New member
אני חושבת שזה נובע מנאמנות פשוטה

הוא יודע להנות ולהעריך מהיתרונות שסטאניס והמעמד הקנו לו וגם יודע לזהות את החסרונות שהם הקנו לו... אני חושבת שאם סטאניס היה מת הוא היה חוזר הביתה. הוא לא שחקן פוליטי.

למעלה