שאלה|סטאטים

shlomii4

New member
שאלה|סטאטים

שלום לכולם,אני חדש פה בפורום,קוראים לי שלומי ויש לי בעיה במשחק יש לי שחקן בסקניה אוון רמה 38 ועכשיו הסקילים שיש לו זה מכת הברק ו-magic guard אז מכת הברק השלמתי עד 20 ולסקיל השני רמת המאסטר שלו היא 5 כך לפחות ראיתי ורשום לי כזה למטה שאני לוחץ על הסקיל הזה שברמה הבאה אם אני מעלה את זה אז זה משתפר אבל איך אפשר? כי זה מראה לי שרמת המאסטר זה 5 ויש לי עוד 3 נקודות סקיל שאין מה לעשות איתם!גם הסקילים של רהמ 20 אי אפשר להעלות אז מה עושים? תודה לעוזרים

Hawkgirl

New member
עוד קורבן של דמות Evan :[

בשביל לשחק בדמות Evan אתה צריך שיהיה לך NX כדי שתוכל באמת להגיע לרמות גבוהות.. אתה צריך לקנות מהקאש שופ Mastery Book כדי להעלות את הסקיל הזה עוד רמות. בלי NX, מן הסתם אתה לא יכול לקנות אותו, או להעלות את רמת הסקיל בדרך אחרת. Evan זו עוד אחת מהתרמיות המרובות של Nexon, בהצלחה! XP

shlomii4

New member
מה???

מה? וזה ככה גם עם הסקילים של הרמות הגבוהות? אם אני לא אקנה nx אז אני לא אוכל להעלות לסקילים שלי את הנקודות או שברמות גבוהות זה כבר לא יקרה???

Blackcandle6

New member
בעיקרון...

יש 3-4 סקילים שמצריכים מאסטרי בוק, משמע שאתה יכול להעלות אותם רק עד רמה 5 בלי לשלם עליהם עם NX. אם זה מאוד חשוב לך אני יכול לבדוק לך אח"כ בהיידן סטריט לגבי איזה סקילים אלה.... מה שכן דיי קשה לשחק עם אוון בלי MG, אני אישית קניתי לעצמי את הספר, ושיקפצו כל הצדקנים
נ.ב. - למי שעדין לא ניחש זה יונתן...

shlomii4

New member
אוקי אז

תראה, מה זה mg? והספר הזה הוא עולה כסף אמיתי ואף אחד מההורים או האחים שלי ישלם על דבר כזה אז אתה יכול לברר לי איזה סקילים אלה? כי זה יקבע אם אני אמשיך להשקיע בדמות הזאת או לא

shlomii4

New member
אהה הנה

אני עברתי על כל הסקילים שה-evan מקבל ויש רק שני סקילים שמצרכים את ה-mastery book והם magic gurd ו-cricital magic ששניהם סקילים לא כאלה חשובים אז אני אמשיך לשחק עם השחקן שלי

מ י ל ר

New member
מג׳יק גארד זה בין הסקילים הכי חשובים אצל קוסם

חחח נראה אותך משחק אותו שהוא רק ברמה 5 ולא ממוקסס ל-20...

shlomii4

New member
טוב

טוב אבל לפחות כל הסקילים ההתקפתיים הם לא צריכים את הספר וגם ראיתי שלאיוון יש יותר חיים מלקוסם רגיל וגם ה-Mp שלו גבוה וגם אצלי במג'יק גארד הוא רמה 5 וזה מוריד 25% מהמתקפה שפגעה בי מה-mp כך שזה גם משהו לא?

Blackcandle6

New member
הMP של אוון

הרבבבבבה יותר נמוך מאשר של קוסם רגיל... כי אין לו שום סקיל שמעלה לו את הMP... בנוגע למה שאתה אומר, זה תלוי, אישית אני התעצבנתי עלזה שבערך כל 3 מכות הייתי צריך למלא חיים אז קניתי את המאסטרי בוק, אבל אני מניח שזה משהו מאוד אישי... שיהיה בהצלחה!

shlomii4

New member
אוקי אז

אוף נו אז מה לעשות? לעזוב את השחקן ולפתוח אחד חדש? אם כן אז איזה,חשבתי על משהו טוב אבל בחיים לא פתחתי גנב אבל בשביל גנב אני לא מבין הרבה במגילות כאילו אני מבין אבל ממש קצת ואני לא כל כך טוב בלהשיג הרבה כסף,אם האוון ההיה לי 7.8מיל כי עשיתי איזה משימה אחת שהביאה לי מגילה טובה שמכרתי אז איזה עבודה?חשבתי על העבודה של סיגנוס של הפיראט אבל הם מורידים קצת לא?

מ י ל ר

New member
למה, איזה עוד דמויות הם כמו האיוון?

שצריך אנקס בשביל לשחק נורמלי?

Guid

New member
למזלנו אין עוד,

אבל זה יהיה מאוד צפוי אם הדמויות הבאות גם יהיו כאלה... /tapuzforum/images/Emo4.gif

Hawkgirl

New member
לא התכוונתי לדמויות

אלא למשל(ובעיקר) Events שבשביל להוציא את המיטב מהם צריך NX...

yonVata

New member
במקום להתלונן על מה שאת לא מקבלת...

תגידי טובה על מה שאת מקבלת בחינם

Hawkgirl

New member
הא? מאיפה זה בא עכשיו? :\

עניתי לבנאדם על השאלה, זו עובדה שנקסון חושבים על אירועים שהם יוכלו להרוויח מהם עוד כסף X: לא דיברנו אפילו לרגע על מה אנחנו מודים ועל מה אנחנו מתלוננים, אז איך הגעת לזה בכלל :\ אבל אם כבר נכנסת לשם, עד כה לא היה שום אירוע שנקסון קיימו וחייב NX כדי להשתתף בו שהתבאסתי שאין לי NX(למרות שעכשיו יש לי כבר NX). אני מרוצה ואוהבת את קוסמת הקרח ברקים שלי ♥ כך שאני מהיום הראשון שהתחלתי לשחק נהניתי ממייפל סטורי.

shlomii4

New member
טוב אל תריבו ובבקשה עזרה דחופה

אל תתחילו לריב עכשיו אני לא רוצה לגרום וויכוחים ויש לי עוד שאלה,פתחתי לוחם סיגנוס thunder breker והוא רמה 15 ועשיתי ת המשימות של זאתי שהופכת בגינרים לפיראטים רגילים והגעתי למשימה שהיא הביאה לי מפה מלוכלכת ואני לא יודע מה לעושת איתה? וגם הארן שלי רמה 15 ואמרו לי ללכת לקרנינג סיטי ולדבר שם עם מישהו שקוראים לו ervin אז דיברתי איתו והוא אמר לי ללכת לאיזשהוא מקום ואני לא יודע איפה המקום הזה

Hawkgirl

New member
לא מתווכחים X:

מה שם המשימה? עד כמה שזכור לי Ervin זה השרברב הזה.. המשימה שלו היא ללכת למפה Construction site north of Kerning City(בלעעע.. איזה שם ארוך..), שמה אתה צריך להכות את מטפי האש עד שהם יפילו איזה משהו ירוק XD

shlomii4

New member
נכון צודקת

אבל איפה המקום הזה של השרברב? וגם שם המשימה של הפיראט זה dirty tresure map

מ י ל ר

New member
למה אתה לא מנקד?

יענו פסיקים ונקודות, ממש לא נוח לקרוא את ההודעות שלך חבר.

למעלה