שאלה נובית

גלקסית

New member
שאלה נובית

היי, אני די נובית - משחקת בערך שנה, אבל הפסקתי כמה חודשים, ואני לא נכנסת הרבה למשחק. רמה 33 עם הדמות הראשית שלי (האנטר). בכל אופן, מה זה לעזאזל ליץ'? בימים האחרונים אני נתקלת במילה הזאת הרבה. זה בכלל חוקי? נ.ב. אני שונאת את הסיגנוס הזה. ואיך לאנשים יש מספיק סבלנות לשבת על מייפל כל כך הרבה זמן, עד שהסיגנוס שלהם כבר ברמה 30+? אני מתחרפנת מזה.

MR Lordi

New member
ליץ' זה-

את משלמת למישהו שיצטרף לפארטי שלך ויהרוג את המפלצות בשבילך ואת לא תצטרכי לעשות כלום... ובקשר לסייגנוס- יש כבר רמות 120... שהם עלו מליצ'ים...

D amaged R oses

New member
האלוווז ../images/Emo9.gif

ליץ' זה בעצם באנגלית עלוקה, אז, את מתעלקת על מישהו ובמקרה הזה מוצצת לו את האיאקספי
בד"כ ליצים מבצעים עבודה רביעית של כל הקוסמים, עם הסקיל על כל המפה. או לוחם עבודה רביעית/גנב עבודה רביעית על בוסים. בזמן שאת לא עושה כלום והם עושים את כל העבודה בשבילך. כדי שתקבלי איאקספי ממפלצת [ביגלל שהבדל הרמות הוא תמיד גדול, למשל קוסם רמה 140 עושה ליץ' לשחקן ברמה 80] את צריכה להיות בהבדל 5 רמות מהמפלצת, אם את רמה 80, את יכולה לקבל איאקספי רק ממפלצות לרמה 85- ובאמת מייפל מפוצץ עם הסיגנוסים החדשים [מאוד כייף, אגב!]. ורמה 30 זה כלום, כבר יש 8 אנשים שהגיעו לרמה 120 [אולי התעדכן מאז שראיתי פעם אחרונה] בכלל, הם מקבלים קווסטים לכל 5 רמות, וזה מעלה אותך 2-3 רמות, ככה שלהגיע ל30 בלי הרבה פיקיואים זה ממש קלי קלות!

למעלה