שאלה מציקה ...

נשמוש

בנוגע לחשיפת הכוונות שלך, הן הכי טובות שיש... וכנות יכולה לפתור את בעיית "עלולים לראות בזה". אני נותן לכם ספייס כי אני מאוד רוצה שזה יצליח בינכם.

הכל יכול להראות טוב

אבל יש כל כך הרבה שיכול להתפקשש שאני מפחד לעשות צעד בכיוון. אולי עדיף להשאיר את המצב כמו שהוא ולהמשיך ליצור סיטואציות משותפות כשאני נעלם ולראות איך זה מתפתח ...

אקווה

New member
קודם כל....

סחתיין על השעות בהן הפורום מתעורר לחיים...:) דבר שני - גם אני הייתי בדיוק באותה סיטואציה, רק בצד "שלה" - ידיד טוב ניסה לגשר ביני ובין חבר טוב שלו. יצא שנוצר משהו, אבל הסתיים לפני שהוא התחיל (בגללו, בגללו...:( ). יש לציין שהוא ואני היינו ידידים די טובים קודם, ואז העניין הפך למשהו קצת מעבר, גם "בזכות" החבר המשותף. עכשיו זה שיצאתי איתו רוצה שנחזור להיות ידידים כמו שהיינו, כי לדבריו הוא "לא מוכן לוותר עלי בתור ידידה". ואני שואלת אתכם - אידיוט או לא אידיוט? :) בכל מקרה, מה שבעצם רציתי לומר הוא, שהרי כל מקרה הוא אינדיווידואלי לגופו. לדעתי באמת תנסה להשאיר אותם לבד ולראות אם משהו מתפתח, תוך שאתה זורק לכל אחד בנפרד משפטי גישוש על השני (שלא יהיו בוטים ושקופים מידי...). אל תעשה משהו ברור מידי, כדי לא ליצור מצב של אי נעימות. בתקווה שאצלכם זה יילך יותר טוב מאצלי, אושר לכל אקווה.

אופקקקק

New member
אני מאמינה בגורל

כבר אמרתי?... אני חושבת שכן אל תתערב ממי אם הם ירצו הדברים יקרו מעצמם.. אם לא ילך בינהם..אתה תוכל אותה..עזוב למה לסבך עיניינים?! מה יהייה יהייה. אוהבת נתי.

למעלה