שאלה מציקה ...

שאלה מציקה ...

אני שואל בשביל חבר שלי, לא בשבילי
יש לי ידידה ממש טובה, אבל ממש, בשבילי היא כמו אחות. יש לי גם חבר טוב, אחד החברים הכי טובים. אין ביניהם קשר בכלל ואני בעצם החוליה המקשרת (או אולי החלשה ? שלום !
) לי נראה שהם מעונינים האחד בשני אבל יכול להיות מאוד שאני טועה. ניסיתי לפעול בשיטת הקירבה - ז"א לסדר שיצא להם להיות יחד אבל נראה לי שכל צד חושש דווקא בגללי. כל אחד מפחד כביכול מהתגובה שלי. שוב, ככה נדמה לי, אני ממש לא בטוח ואולי אני מדמיין את הכל. השאלה היא האם לנסות לשדך ביניהם בצורה אקטיבית או לעזוב את זה ? אחרי הכל אם הם יהיו ביחד זה עלול באמת ליצור מצב קצת לא נוח בשבילי כי אני עלול "להיתקע" באמצע אם משהו קורה. בקיצור, הבנתם - מה אתם אומרים ?

SA2

New member
קופידון ../images/Emo23.gif

תראה... קודם תחשוב לעצמך אם אתה באמת מוכן לקחת את הסיכון, או אולי זה לא סיכון... אולי אתה יודע שגם אם יקרה משהו, תוכל לסמוך על שניהם שישארו חברים טובים שלך ולא יפילו עליך הכל. אם החלטת שסביר לקחת סיכון, והם כל כך קרובים אליך, תנסה לדבר עם כל אחד, לראות אם הוא מעוניין. אולי רק נדמה לך? הם יכולים להיות כנים אם הם קרובים אליך, וודאי יגידו אם קיימת בעיה מצדם ואם הם חוששים שתפגע. באמת

במקרים כאלה

קשה לצפות מראש מה יקרה אם ... הרי זה יכול להתפתח בכל כך הרבה כיוונים. כבר הייתי במצב שהוא בדיוק אותו הדבר וכרגע הם חברים כבר יותר משנה והכל נראה טוב. בתחילת הדרך היה לי מאוד קשה כי נאלצתי לתווך ביניהם. היא לא כל כך התלהבה והוא מאוד התלהב והייתי צריך להרגיע אותו ולשלהב אותה ובקיצור - עבודה קשה. זה גם תלוי מאוד באופי של האנשים והפעם אני חושש שאם יקרה משהו אני עלול לאבד אחד מהם. מצד שני הייתי רוצה למצוא דרך "להעלם" להם מהשטח כך שאם הם באמת רוצים אז הם יעשו משהו בכיוון בלי לחשוב על זה שאני נמצא שם. חבל לי להיות החוצץ ביניהם - את זה אני ממש לא רוצה.

אלדד26

New member
אמממממ....

לדעתי, תארגן משהו, כמו יציאה משותפת לשלושתכם או משהו בסגנון, ותסדר ככה שפתאום "במפתיע" מישהו יתקשר אליך ואתה "תאלץ" לעזוב באופן בהול... בקיצ, ממש כמו בסרטים... ואז כל שישאר, זה לכימיה לעשות את שלה...
ואם לא,ולא יצא ביניהם...- אז לא תצא מזה "אשם" (אלא רק חצי אשם...)
וכן... תמיד יהיה איזה שהוא סיכוי קלוש שאם יתפתח משהו אך לבסוף זה לא ממש ילך...אולי אח"כ תהיה קצת מבוכה או אפילו חוסר נעימות...- אך בשביל מה יש חברים??? אולי ככה תתן להם את הצ´אנס המופלא לגלות דרכך את אהבת חייהם...! (ותודה לאלדד26 על השימוש בלוג אין שלו) ועכשיו אני פורשת למיטה כי מישהו מחכה לי...

להעלם באמצע ?

רעיון לא רע ... אני אחפש דרך לעשות את זה, זה די בעייתי כי שניהם בלי רכב וקשה ליצור סיטואציה שבה אני יכול פתאום לנטוש את שניהם. have a good night

ליאן.

New member
שניהם בלי רכב?!

זו באמת בעיה.. תוכל לקבוע עם שניהם ללכת לסרט (בהנחה שאחד מהם יכול להגיע לבד).. אתה לא חייב לספר שאתה מזמין גם את הידי/ה השני/ה עד לרגע האחרון.. ואז תביים טלפון חירום.. ´אופס, חבר´ה, אני חייב לעוף.. נפגש אחר כך בבית קפה ההוא..´ ותוכל לאסוף אותם כבר אז.. באיחור כמובן.. אבל למה לך להתברבר ולהסתבך כל כך ? תוכל פשוט לגשש מעט, לדבר ו..לשדך.

וגם זאת שאלה בפני עצמה

באיזה צד לגשש קודם ? אין לי מושג מאיפה להתחיל, אני לא רוצה לתת לצד אחד רושם מוטעה על הצד השני ואין לי אפשרות לגשש בלי לשאול שאלה מחשידה שעלולה להתפרש לא נכון. אין לי מושג איך לעשות את זה. יש לך רעיון ?

תתחיל ממנו

מהשאלות שלה יהיה לך קשה לצאת ולהבין משהו. זה כמובן אם היא אשה נורמלית...

מכיר אותה כמו את כף ידי השמאלית

אאהההה , מה השריטה הזאת פה ליד הבוהן ?
אני בהחלט חושב שאני מסוגל להוציא ממנה תשובה אבל המחיר יהיה חשיפת הכוונות שלי ...

אלדד26

New member
אני

מסיר את אחריותי מהכתוב מעלה (אם כי אני מסכים עם מה שנכתב)... ולא, לאו דווקא פיצול

aik

New member
תפסיק לשחק בנדמה לי

תפסיק לשחק בנדמה לי דבר אתם ישיר אין כמו דיבור ישיר לפתור בעיות

הבעיה היא שאם אני יעשה דבר כזה

אז באופן אוטומטי אני הופך להיות המתווך ואז באופן טבעי הם יפנו אליי עם כל הצרות המשותפות שלהם ואני אתקע באמצע. אני רוצה כמה שפחות לעמוד ביניהם, כך או כך ...

בונבון

אתה כזה נשמה. אתה לא חושב שתוכל לעשות את השידוך ואז להבהיר, אחרי שהם כבר משודכנים, שאתה כבר לא צד בסיפור?

איך אפשר ?

אי אפשר לעשות דבר כזה. ברגע שמתערבים להתנער מאחריות זה לא אפשרי וזה גם לא האופי שלי. מה לעשות, אני דפוק כזה. אני רוצה בטובתם, באמת. מה שהכי מפריע לי בסיפור הזה שאמנם אני זה שהכיר ביניהם אבל אני גם זה שמונע מהם להיות ביחד (תחושה שלי). אני מנסה לשדר כמה שיותר ברמיזות ושאר מיני ירקות שאני ממש בסדר עם זה אבל לא כל כך הולך לי.

איך ?

אני ממש לא יודע איך לעשות את זה. תביני שאני מבלה עם שניהם יחסית הרבה זמן אז איך אפשר פתאום להיעלם ? ובכלל - הם עלולים לראות בזה חוסר הסכמה שלי עם הקשר. המצב הזה ממש מסובך.

למעלה