שאלה מצחיקה....

במקרה זה...

עלולה...יותר מתאים פה

תדיגי...

אני עכשיו מסתכלת בחצי אישון מתי מתפזרת לי פה פירסומיה ירוקה של האות O... יש מצב להעלים לה לצמיתות לכל עבר של הרוחות?

מגשימה1

New member
איזה מדכא שיניים תותבות בגיל כזה

אני לא מקנאה בו , לדעתי הוא צריך לעשות הכל בשביל להשתיל שיניים ולא להסתובב ככה בגילו . וכן אני לא חושבת שהייתי מסוגלת לצאת עם מישהוא עם שיניים תותבות אולי בגיל 70 אני אשנה את דעתי אבל לא בקרוב . אני מבינה שזה יכול לקרות , הכל יכול לקרות , אז שיעשה השתלה שימכור את הבית את הרכב , שאסוף בקבוקים רק שיעשה השתלת שיניים .

סי גל

New member
שיניים שיניים ..

נושא מאוד רגיש אצלי ואני לא צוחקת... יותר מדי רגיש. אני זוכרת את עצמי פוסלת דייטים על הסף בגלל נושא השיניים ...

ערסlight

New member
סיפור

היה פעם תלמיד חכם. עילוי אמיתי. מכיוון שהגיע לפרקו שדכנים מכל העולם והציעו את היפות והעשירות בחסידות לשידוך. אפילו הבת של האדמו"ר עצמו הייתה מועמדת. זה לא עניין של מה בכך. האברך העמיד תנאי... אתחתן עם בת האדמו"ר רק אחרי שאראה אותה עירומה. אני לא קונה חתול בשק. החצר הייתה כמרקחה... בתו של האדמו"ר, הבתולה החסודה תחשוף את גופה בפני גבר? אבל הבחור היה איתן בדעתו ועתידו נראה מובטח כיהלום שבכתר ובעצת האדמו"ר עצמו הוחלט שהאברך יכנס לחדר. בת הרב תחכה לו כשעל גופה העירום חלוק בלבד ובהנתן הסימן תפתח אותו בפני המועמד לשניה. [כמו יעל בקסטרו] וכך היה... כשהבחור יצא מהחדר, צבאו כל גדולי החצר עליו. נוווו...??? מה אגיד לכם, האמת... האף שלה לא נראה לי.

mr_lonely

New member
תשובה לא מצחיקה

אני חושב שנתת לנ מעט מידי נתונים כדי לקבוע עמדה למשל, אם הקשר הזה בן שבוע והפסיקה בגלל השיניים זה דבר אחד אם הקשר הזה בן כמה שנים והפסיקה בגלל השיניים, זה דבר אחר לגמרי אם היא חשבה שיש לו שיניים ורק כעת התברר לה שהוא "שכח" לספר זה דבר אחד אם ידעה תמיד ורק פתאום החליטה שזה מפריע לה, זה סתם תירוץ... ואלה רק דוגמאות, לא יודע להביע דיעה על סמך מה שאמרת. ערב טוב

רות 2

New member
אוף למה להזכיר לי ת'רופא שיניים

רות שדחה ודוחה ודוחה הטיפול ............. צריכה לברר כמה עולה ניתוח בהרדמה ובבת אחת???!הכי טוףףףףף.

יערית

New member
עלות הרדמה כללית

בין 1000 ל-2000 $ מאד תלוי משך הטיפול. ולא להזניח,לא להזניח! [ (עוד כאבי טיפול השורש מיום שלישי מהדהדים בפי)

יערית

New member
לא מכירה מרדימים

את צריכה לפנות לרופא שיניים שיהיה מוכן לערוך לך טיפולי שיניים בהרדמה,בד"כ הם מביאים מרדימים שלהם מבתי החולים. יש היום הרבה מרפאות קוסמטיקה שנפתחו ולהם יש את הציוד והרופאים הדרושים לכך. בהצלחה מותק.

יערית

New member
תותבות צעירות?

סמאלההההההההההההה נחנקתי,יש לי אחד כזה לפה של ילד בן 4
(מזכרת מהבוס שלי ז"ל שעשה באוניברסיטה)

למעלה