שאלה מצחיקה....

שאלה מצחיקה....

חברה שלי הפסיקה קשר עם גבר כי..... אין לו שיניים.... (יש לו תותבות בגיל 45....) זה לא מצחיק.... זה עשוי לקרות לכולנו ... מה אתם אומרים על זה?

מי שמחפשת סיבות להפסיק קשר

מי שמחפשת סיבות להפסיק קשר תמיד תמצא (לפחות) אחת כזאת.. אגב, אם לחברה שלך אין שיניים.. יש על מה לדבר..

יערית

New member
לא נעים

אבל אני מאד מבינה אותה.לי מאד קשה לקבל את העובדה שגבר בגיל 45 נזקק לתותבות במקום להשקיע בעצמו (אחרי הזנחה גורפת)ולעשות שתלים שיחזיקו גשר עליום וגשר תחתון. רק מלחשוב שהתותבות צריכות מידי פעם דבקים מגעילים למינהם,רק מלחשוב שהייתי נוכחת להשתלות לגבר בן 82 ,אין שום הנחה לגבר מזניח בגיל 45. אפילו חוסרי שיניים מגעיל אותי,גבר מחייך בלי שיניים ,כבר לא מעניין אותי במבט שני. ~יערית מעריצה את המקצוע שלה~

יערית, ומי כמוך יודעת

שלהשקיע בשיניים בימינו, זה סיפור לא זול כלל וכלל. לא לכל אחד יש את התקציב להשקעה שכזו. ואם ניקח בחשבון ששתל אחד עולה משהו בסביבות ה- 5,000 שקל.... ותארי לך שגבר כזה זקוק, אני מניחה, לכמה וכמה שתלים שכאלו, בנוסף לטיפולים הכואבים והארוכים שעליו יהיה לעבור... מעניין מה יותר יכאב בסוף? הכיס או הפה של המטופל? ואני מדברת מתוך ניסיון, כאחת שעוברת טיפולי שיניים, ניתוחי חניכיים וכו' בימים אלו ממש...

יערית

New member
אני מתחילה מההתחלה

לא מהנקודה שאין כסף בסדר גודל של 60,000 אלף ש"ח לשיפוץ כללי ויכולת אכילה ללא תותבות,אני מדברת על הזנחה ,מבחינתי גבר שהגיע לגיל כזה חסר שיניים הוא לוקה מבחינתי בהזנחה ולא אשמח להכיר אחד כזה,גם אם יהיה לבוש סופר ומריח סופר ,ומההההההההההההההה זה חמוד. גם לי אין כסף מיותר,אבל אין ברירה אחרת ,גם בגיל הזיקנה מקווה שלא אצטרך את הזוועה הזו.

OK.. כאן את צודקת

מי שמזניח את שיניו, טיפולים שוטפים ומעקב אחת לשנה, סופו להגיע לשיניים תותבות.... לכן צריך להכות את הבעיה מהשורש, מן ההתחלה ולא להגיע למצב שבו אינך יכול להרשות לעצמך אפילו לחייך. כי שיניים, זה לא רק יופי ואסתטיקה, אלא גם בריאות!!

יערית

New member
ושכחת דבר מאד חשוב

שיניים זה גם נפש,ראי לנפש האדם. גבר או אישה חסרת שיניים בצד באמצע למעלה למטה,תמיד תראי את האישה מחייכת עם היד על הפה(חוסר ביטחון טוטאלי) והגבר חושב שהוא מרענן ת'רווחים עם משב הרוח.

n o g a1

New member
יכולה להבין...

לא מתאים לי להתעורר בבוקר ולמצוא את החיוך שלו בתוך כוס מים ליד המיטה.

אל תמהרי לפסול...

כי מאידך... ת'פקק של הקולה מה לא נפתחת אפ'פם...במקום להגיש אותו לשיניים... השיניים יגשו אליו...וזה אפילו בתוספת של בלי ליחצוצים על החניכיים. תשאירי איזו אופציה או שתיים חיוביות

n o g a1

New member
את לא מבינה...

אני צמאה בלילה. עשויה , בטעות , לשתות את המים

למעלה