שאלה מפורום רפואי

אטיוד5

Active member
כמוני כמוך כמעט

כלומר, לא צלחתי את המשפט הראשון, הבנתי כשקראתי שלש מילים בהתעכבות, ואז גם הבנתי שאין לי חשק לפענח את השאר.

אגב, גם את המייל הזה שרץ פעם

עם טסקט שבו האתויות בותך הלימים מלובלבות, והחינוציות נאשרות במקמון, היה לי מאוד קשה לקרוא.

אטיוד5

Active member
שם היה לי קל.

ככה זה, כל אחד והמח שלו. לי קל במתמטיקה וקשה בחישובי מכולת. מה תגידי על זה?

יוסי ר1

Active member
זה מוכיח את התזה

שקשה יש רק בלחם. וגם אותו אוכלים בסוף. (מתוך חתימה של מישהו בפורום אופניים)

../images/Emo58.gif אגב, תשובת הרופא:

הנושא: בדיקת אלרגיה לחומרי הרדמה "יש בידינו את כל חומרי ההרדמה המקומית בטיפולי שיניים ולא צריכה להיות בעיה בביצוע הבדיקה במידה ואינך משיגה את החומרים לבדיקה פני אלינו במסגרת קופ"ח שלך או דרך בה"ח איכילוב או הוועצי שוב עם רופא האלרגיה שבדק אותך". -------------------------- נראה שגם הוא הבין.

Sea Urchin

New member
אם הם יכולים להבין

כתב יד של רופא הם יכולים להבין גם את זה.

זאת הדוגמה הקלאסית

אני חושבת שכולם כאן מכירים אותה. אבל תרנגולת צודקת, שבקטע הרפואי הנ"ל אפילו האות הראשונה והאחרונה לא נשמרו לעתים.

../images/Emo10.gif גם את הקטע של דגגדול אני

צריכה מאוד להתאמץ בשבילקרוא. אז מה, אחרי 18 שנות לימוד פתאום מסתבר שאני דיסלקטית? לאן אוליך את החרפה?

כנראה יש לך מזל

שספרי הלימוד באוניברסיטה עוברים הגהה
מה שמזכיר לי: לי יש רשיון נהיגה כבר 12 שנים. לאחר 10 שנים של נהיגה, הפסקתי לנהוג למשך שנה וחצי, כי הייתה לי בעיה ברגל. כשחזרתי לנהוג, מצאתי שאיבדתי את הביטחון על הכביש. (יוכלו להעיד שניים מחברי הפורום, שבאו לחלץ אותי באישון לילה עקב התקף חרדה בכביש בינעירוני). לכן החלטתי לקחת 2-3 שיעורי רענון. דיברתי בטלפון עם מורה שכתב מפורשות שהוא נותן גם שיעורי רענון ולא רק שיעורים לצורך הוצאת רשיון. וכשדיברתי איתו בטלפון חזרתי חזור והבהר שכבר יש לי רישיון, ורק עקב הפסקה זמנית בנהיגה, אני רוצה לרענן מיומנויות מסויימות. בתחילת השיעור נכנסתי למכונית עם ה"למד" (כבר פאדיחות). כל השיעור המורה לא הפסיק להעיר לי ("את נוסעת מהר מדיי/ לאט מדיי/ קרוב מדיי לשוליים/ למה עצרת כאן/, למה לא עצרת שם" וכו'). בסוף השיעור שאלתי אותו: "אם אני נוהגת כל כך גרוע, איך זה שבעשר שנים של נהיגה לא עשיתי אפילו תאונת דרכים אחת, ולא קיבלתי אף נקודה על עבירות תנועה?". התשובה שלו הייתה: "כנראה שיש לך מזל!".

mucool2

New member
יצאת פראיירית.

תשאלי את אשתי - אני נותן לה שיעורים כאלה חינם-אין-כסף.

נכון.

כנראה, מה שאני צריכה זה לא מורה לנהיגה, אלא "מלווה" - כמו שמקבל בארץ כל נהג חדש בחודשים הראשונים אחרי הוצאת הרשיון. .

שרוֹן

New member
כן, אבל פה השגיאות מחרבות גם

את העיקרון של אות ראשונה ואחרונה (הרופא עומר, כצת, עזרע, מה זאת עומרת, אלכתי). ולכן תרנגולת לא דיסלקטית. או לא בהכרח. מ.ש.ל.

סלחו לי, אבל מה משעשע בזה שיש לאנשי

ם שגיאות כתיב? מילא כל מיני שיבושים וביוטים שלפעמים מאד מצחיקים, אבל מה בדיוק משעשע או מאלף במישהו שכותב אלחתי במקום הלכתי?

renjintso

New member
הטקסט הזה

בכלל לא שומר על העיקרון של אות ראשונה ואחרונה. לא היתה לי בעיה אמיתית לקרוא (חוץ מבעיית שיעמום, שגרמה לי להפסיק באמצע), אבל יש מילים שהייתי צריכה להאט בהן ולהבין למה הכוונה כי הכותב איית לפי הגייה, למשל: הלחתי, שחפתי. ולדעתי מדובר בעולה חדש.

למעלה