הנושא: בדיקת אלרגיה לחומרי הרדמה "יש בידינו את כל חומרי ההרדמה המקומית בטיפולי שיניים ולא צריכה להיות בעיה בביצוע הבדיקה במידה ואינך משיגה את החומרים לבדיקה פני אלינו במסגרת קופ"ח שלך או דרך בה"ח איכילוב או הוועצי שוב עם רופא האלרגיה שבדק אותך". -------------------------- נראה שגם הוא הבין.
מה שמזכיר לי: לי יש רשיון נהיגה כבר 12 שנים. לאחר 10 שנים של נהיגה, הפסקתי לנהוג למשך שנה וחצי, כי הייתה לי בעיה ברגל. כשחזרתי לנהוג, מצאתי שאיבדתי את הביטחון על הכביש. (יוכלו להעיד שניים מחברי הפורום, שבאו לחלץ אותי באישון לילה עקב התקף חרדה בכביש בינעירוני). לכן החלטתי לקחת 2-3 שיעורי רענון. דיברתי בטלפון עם מורה שכתב מפורשות שהוא נותן גם שיעורי רענון ולא רק שיעורים לצורך הוצאת רשיון. וכשדיברתי איתו בטלפון חזרתי חזור והבהר שכבר יש לי רישיון, ורק עקב הפסקה זמנית בנהיגה, אני רוצה לרענן מיומנויות מסויימות. בתחילת השיעור נכנסתי למכונית עם ה"למד" (כבר פאדיחות). כל השיעור המורה לא הפסיק להעיר לי ("את נוסעת מהר מדיי/ לאט מדיי/ קרוב מדיי לשוליים/ למה עצרת כאן/, למה לא עצרת שם" וכו'). בסוף השיעור שאלתי אותו: "אם אני נוהגת כל כך גרוע, איך זה שבעשר שנים של נהיגה לא עשיתי אפילו תאונת דרכים אחת, ולא קיבלתי אף נקודה על עבירות תנועה?". התשובה שלו הייתה: "כנראה שיש לך מזל!".
בכלל לא שומר על העיקרון של אות ראשונה ואחרונה. לא היתה לי בעיה אמיתית לקרוא (חוץ מבעיית שיעמום, שגרמה לי להפסיק באמצע), אבל יש מילים שהייתי צריכה להאט בהן ולהבין למה הכוונה כי הכותב איית לפי הגייה, למשל: הלחתי, שחפתי. ולדעתי מדובר בעולה חדש.