שאלה מפגרת בטירוף...

star lili

New member
שאלה מפגרת בטירוף...

הי לכולם
אני חדשה לגמרי לכל העסק של הדוליז, אז בבקשה אל תהרגו אותי...יש משהו די אלמנטרי שאני לא מבינה- איך אתם מראים את הדוליז שלכם? זאתאומרת, לאן צריך להעלות אותם ואיך לעזעזל עושים את זה?? חיפשתי בהוראות ובהסברים, יכול להיות שפיספסתי את ההסבר הספציפי הזה בכל אופן אני מרגישה ממש סתומה לשאול שאלה כזאת, אז כל תשובה תתקבל בשמחה

star lili

New member
...כבר קראתי את המדריך

וגם כבר עשיתי כמה דוליז בעזרתו (תודה רבה, ד"א!) הבעיה שלי היא שאני לא יודעת איך להראות את זה...

The Charmd One

New member
למטה

שאת כותבת הודעה יש שורה ריקה ארוכה ולידה כתוב ברואס..את לוחצת ונפתח לך הדסק טופ וכל המסמכים שלי...אז את פותחת את הקובץ שאת רוצה לשים (אי אפשר יותר מ-250 קילו בייט..) וזייהו

star lili

New member
yayy!! זה עבד!!../images/Emo6.gif

תודה!!!! אז מה דעתכם? עשיתי כמה דמויות מבאפי. הכל יצירה שלי ,חוץ מהבייס כמובן אה, והפני ערפד זה גם שלי

וואו, אהבתי ../images/Emo45.gif ../images/Emo57.gif

ווילו חמודה, ספייק ממש טוב (מכנסיים מוזרים, אבל דוגמה מענינת). דמות שולטת. דראקואי
. השיער של באפי יצא מאוד טוב, דומה לתסרוקת שלה בסדרה ואה..... הערפד לבחירתנו החופשית (אנג´ל?!) יצא ממש טוב. בתור אחת עם נטייה להכין דמויות מהפאנדומים שאני אוהבת (יש לי סט שלם של הארי פוטר, כמה דמויות אנימה ואני מתכננת לעשות עוד כמה סדרות של דברים), את טובה!

star lili

New member
../images/Emo9.gif

המכנסיים של ספייק יצאו ככה pretty much כי לא היה לי מושג מה אני עושה לעזעזל... אבל נראה לי שאני מתחילה לקלוט עשיתי עכשיו את באפי עם אנג´ל, איך הא?

Phoebe again

New member
אי אפשר לעשות דולי של אנג´ל הוא

מושלם מידי!
הדוליז שלך ממש יפות, אבל הבייס הזה לא מתאים לפנים של ווילו במניוחד לטעמי, וכם לשל ספייק.

פחות טוב מקודם... ../images/Emo57.gif

באפי קצת בלונדה מדי והשיער של אנג´ל לא ממש תואם את המקור. אבל באופן כללי נחמד מאוד.

chatenoire

New member
המ..

אני מקבלת את ווילו ובאפי על הבייס הזה, ומכיוון ששינית את הפנים, גם את הערפד. אבל ספייק? ספייקי? על בייס חייכן עם עיניים גדולות ומזוגגות? אההה?! ספייק אמור לשדר רוע מתון, אופל, מיניות דמונית. לאחרונה, בתור הפאפי של באפי, אולי קצת פחות, אבל עדיין - הבייס החייכני והמאושר-פלסטי הזה מוציא אותי מדעתי באופן כללי, ועל ספייק הוא פשוט לא לעניין.

star lili

New member
מסכימה...

*ומרכינה ראש בבושה* עכשיו אם מישהו ימצא דולי זכר שנראה אפל וסקסי מספיק כדי להיות ספייק, שיודע לי (אני ממששש עוד לא ברמה לעשות בייס בעצמי... רק אתמול התחלתי!)

בקשר לספייק... ../images/Emo57.gif

והפיות של המנגות: אני תמיד מוחקת את הפה ומציירת פה חדש. הנה למשל קרולי מבשורות טובות. הבחור הוא שד, הוא לא אמור להיות חייכני. אז משנים לו את הפה כמובן שפה משקי השמש מוסיפים קצת לאפיל אבל מילא.

כנ"ל עם הבחור הזה... ../images/Emo57.gif

רק שהוא באמת דמות ממנגה (וגם מסדרת אנימה, את המנגה עוד לא קראתי אבל האנימה ממש מעולה) אז השארתי לו את העיניים.

וואו! זה מדהים!!!! איזה שיער יפה!

מזכיר לי דמות נשית בשם Ryoko.. לא זוכרת איך קוראים לסידרה שלה

Mooa-Numi

New member
לאן מעלים?

את רוצה לפרסם פה? אז מעלים לתפוז
איך מעלים, את יודעת

למעלה