שאלה מעניינת
היי לכולם, אולי מעטים מכם זוכרים אותי, אך ביקרתי כאן כל יום לפני שהגעתי לצבא לפני שנה (אני ברגילה הראשונה שלי אחרי שנה בצבא....כמה עצוב), הינו מנהלים כאן דיונים סוערים על מהות העולם...לפי ביקוריי האחרונים העניין הזה קצת נעלם, אך אני עדיין מאמין שהגרעין הקשה והמשכיל של הפורום שכבר קיים הרבה שנים עדיין כאן
יש לי שאלה, שאני עצמי עוד לא הצלחתי למצוא פתרון הולם לה. לפני כשלושה-ארבעה ימים שמתי לב למשהו מאוד מאוד מוזר: כל פעם שעובר משהו מעל נקודה מאוד מסויימת על הראש שלי (הנקודה נמצא מעל האוזן הימנית שלי - לכוון השמאלית...כלומר באזור אמצע הראש), אני מרגיש כאילו האוזן הימנית שלי נאטמת מבפנים...כאילו משהו גודל שם ואז כשהעצם עובר, גם ההרגשה עוברת. משהו מטורף. אני לא מצליח להבין מה הסיבה... העניין הוא שחשבתי שאולי זה סוג אנרגיה, אך אז לבדיקת העניין ביקשתי שיעבירו לי כל מיני חפצים חסרי אנרגיה (לכאורה) מעל אותה נקודה - וההרגשה חזרה על עצמה... אולי למישהו יש רעיון על מה כל מההומה?! אודה מאוד על תשובה עניינית ובכלל על כל התייחסות. 
היי לכולם, אולי מעטים מכם זוכרים אותי, אך ביקרתי כאן כל יום לפני שהגעתי לצבא לפני שנה (אני ברגילה הראשונה שלי אחרי שנה בצבא....כמה עצוב), הינו מנהלים כאן דיונים סוערים על מהות העולם...לפי ביקוריי האחרונים העניין הזה קצת נעלם, אך אני עדיין מאמין שהגרעין הקשה והמשכיל של הפורום שכבר קיים הרבה שנים עדיין כאן