שאלה מעניינת

makabi

New member
שאלה מעניינת

אם התנשקתי עם בת הדוד שלי,זה סימן שהתבצע גילוי עריות? אני מתכוון לנשיקה בלבד!! חוו דעתכם...

Mסטולית

New member
אין לי שמץ....

אבל אני ינצל את ההודעה הזו לשאול אם לעשות ביד ולרדת לבן דוד רחוק זה גילוי עריות? :/

Mסטולית

New member
חחחחח...

סדום ועמורה זה טוב אבל לא עונה על השאלה... זה נחשב לגילוי עריות..?!

למעשה....מעשה סדום זה...

זה לאו דווקא זיון בתחת זה יכול להיות גם החדרת חפצים לאברי המין (שניהם) זה פשוט מעשים חמורים ולא מקובלים...על שם סדום ועמורה הערים התנ"כיות שעשו מעשים כאלו

opcode01

New member
סדר...

מעשי סדום למיניהם: - מין אנאלי - מין אוראלי - מין הומוסקסואלי (גם לנשים) - החיבור הידוע בין אנאלי לאוראלי...

מעשה סדום זה על השם של העיר סדום

שתושביה רצו לבצע את זממם באורחיו של לוט... כזכור לי אותם אורחים מדוברים היו בנים.... (למרות שבפוע לא הם סבלו מהזעם במוטניהם של תושבי סדום אלא בנותיו של לוט) ואלו היו 3 שניות תנ"ך שבוזבזו מחייכם:)

והסטייה חוגגת...

אנשי סדום ועמורה!!!....טוב קצת נסחפתי...אבל בנאדם היא דם מדמך (טוב לא בדיוק אבל יש איפשהו גנים משותפים) בעיקרון אני לא יודע אם הדת מסכימה לזה כי אחרי הכל גילוי עריות זה עניין דתי....תברר את זה אצל מישהו מוסמך כמו רב

אבל אני אישית..לא חושב מיכוון

שאצל הערבים שבעיקרון יש דימיון בין הדת (איפשהו) ואצלהם זה מותר ורצוי בני דודים....

shualpower

New member
חוץ מזה שיש סיכוי גבוה ../images/Emo41.gif

שיצאו ילדים מפגרים.. אין לי כח להסביר את כל הרפואה שמאחורי העניין

אני מאמין ש-3 שנים של ביוטכנולוגיה

נתנו לי את האפשרות להבין את זה לבד....אה וכמה וכמה קורסים על רפואה

Angelred

New member
לא לא לא

זה לא גלוי עריות זה אפילו רצוי לפי ההלכה. מותר לך להתחתן והכל. בקיצור לא תגיע לגהנום על זה! שלך באהבה השטן הגדול שירן

liorplot

New member
חחחח קטיעם

אמממ ז לא בדיוק משפחה, אבל כמעט... ההורים גרושים לאמא יש חבר עם אחיינית אחת שלו התנשקתי... בכיתה ז ועם השניה, הבאתי לה בייד, והיא ירדה לי.. קטעים זה גילוי עריות

זה בכלל לא..

אתם יודעים מה זה גילוי עריות בכלל? זה שרואים או עושים איתם משהו למטה זה לא כולל נשיקה!!

Pidimenopolis

New member
אממ

בני דודים? לא הייתי אומרת שזה גילוי עריות. אולי עם אחים. נו, רק נשיקה? זה ממש לא.

itaytay

New member
אני לא כ"כ בטוח שזה גילוי עריות,כי.

בת דודה יש לה קשר דם קצת רחוק ממך(בת אחותו של אביך\אמך).אני יכול להגיד לך שעם בת דודה אתה יכול לעשות הכל(נשיקות,חיבוקים,מין אוראלי)חוץ מחדירות(משגל,מין אנאלי). אז אין לך סיבה לחשוש. אני אישית נתתי לבת דודה שלי לשחק לי חופשי בזין.

למעלה