שאלה מעניינת

לשחק לך בזין? הלווו מה אתה דפוק????

איתי אתה סרוט אחושלוק אחי.. מה אין בחורות שרוצות אותך אתה נראה עד כדי כך רע שאתה צריך ללכת לבת דודה שלך? בוש והיכלם!

itaytay

New member
ברור שלא הלכתי אליה בשביל דבר כזה

זה קרה כשהיא היתה בחופשה אצלי בבית,היא היתה נכנסת לי לחדר(בבוקר על המיטה),והיתה פשוט מורידה לי את המכנסים.

וואוווווו איזה חחח יאוווווו ח

תגיד הכל טוב? אתה לא על סמים או משו דומה? חחח ואתה ככה נותן לה? ובת כמה היא?

itaytay

New member
מה רע בזה?

מזה אני ככה נותן לה?זה סיקרן אותה.כל בת סקרנית לדעת,אין בזה שום בושה. לא שמעת על שיעורי חינוך מיני?,שם מסבירים את זה רק באופן תאורתי,אז כנראה שהיא למדה על מבנה הפין בשיעור ורצתה לראות את זה LIVE(במציאות).

סיקרן אותה? שיעורי חינוך מיני??????

הלווווווו איפה אתה חי אחי אתה קרוב משפחה שלה תחשוב על זה רגע אחד.. סירן אותה למה חסר למי ללכת? חינוך מיני זה בבי"ס אז מה הקשר אליך? אין לי מילים אתה פשוט בעעעעעעעע

itaytay

New member
ובתור קרוב משפחה,איך יכולתי לסרב לה

את/ה היית יכול/ה לסרב לקרוב משפחה?

אפילו לא קרוב לגילוי עריות.

ולפי הדת והחוק הישראלי-מותר לך להזדיין\להתחתן עם בת דודה שלך(לפי החוק השוויצרי אסור לך), ולפי הדת היהודית והחוק הישראלי אסור לך עם דודה שלך(לפי החוק הגרמני מותר). מבחינה מדעית גנטית כל העניין לא ממש מומלץ, כי יש סיכוי גבוה שתינוק לבני דודים יצא בעל מום מולד כלשהו(צירפתי מאמר, הפסקה הראשונה רלוונטית), מכאן שכל עוד זה לא מגיע לסקס ממש... לדעתי אין בזה כ"כ רע, הבעיה היא התגובה של המשפחה לעניין, בגלל זה-לא מומלץ.

david d

New member
יש לי דעה בנושא כנסו..........

דבר ראשון יש לי בני דודים שהתחתנו!!! ויש להם היום ילדים וזה לא גילוי עריות זה מותר.... והילדים שלהם חכמים ובלה בלה בלה.... צאו מבסרט שזה גילוי עריות

למעלה