שאלה מסקרנת

shirlove

New member
שאלה מסקרנת

תגידו (במיוחד מופנה לגברים) ,אם מישהי עוזבת אתכם אתם לא נלחמים למענה?....סתם מסתקרנת לדעת מה אתם חושבים.אם אתם רוצים תענו...

ע ו מ א ר

New member
ממממ הנה תשובה

אותי היא עזבה אמרה קיבלתי החלטה אני עוזבת ומקווה שתבין ביום שהיא הודיעה לי את זה פשוט יצאתי מדעתי דיברתי איתה כמה שעות פשוט התחננתי שלא תלך אמרתי לה כמה היא יקרה וחשובה לי אבל דיי היתי בשוק למחרת לא דיברנו בכלל, נתתי לה זמן להיות עם עצמה אחרי יומיים התקשרתי שוב בבוקר הבנתי שהיא ממש רצינית פשוט דיברתי איתה ונלחמתי על חיי אני חושב שעשיתי את כל מה שאפשר באותה שיחה ניסתי לגעת ברגשות שלה בלב שלה ובמוח סיכמנו שתחשוב שוב ונדבר יותר מאוחר בלילה כי לא רציתי לסחוב את זה בלילה התקשרה אמרה יותר קל לי עכשיו ואני פחות בלחץ אבל אני עוזבת למרות הכל שאלתי איך תתמודדי? איך נתמודד? זה קשה שכל האהבה תהפוך פתאום לכאב התשובה שלה היתה "לא מרגישה אלייך יותר כמו פעם כמו בלון שהתפוצץ וכל האוויר יצא" אני חושב שברגע שהיא אמרה את זה פשוט וויתרתי ואיבדתי תקווה כאילו מה הטעם עוד להלחם ? אז כן נלחמים כל עוד חושבים שיש סיכוי

shirlove

New member
קיבלתי את התשובה....

נלחמים אם יש עוד סיכוי-וזה לא רק תופס את העניין שסיכוי אם אוהבים-אלא אם יש סיכוי שהקשר יצליח גם אם יש אהבה?!צודקת?!

ע ו מ א ר

New member
בוואדי

כי אחרת זה סתם להיות נודניק מבחינת "האגו" הכי קל להגיד לה "טוב תלכי" אבל אם אתה באמת רוצה שהיא תשאר אז "נלחמים" ברגע שמרגישים שזה אבוד, עדיף להרפות לא היתי רוצה שהיא תשאר איתי בגלל רחמים

shirlove

New member
אנחנו מדברים על שני נושאים שונים...

אתה מדבר על זה שהאהבה נגמרה לה,אני מדברת על זה שהוא ואני לא הסתדרנו.אין טעם להלחם אם יודעים שגם ככה לא מסתדרים,אם כל הרצון של הלהיות ביחד,צודקת?!

ע ו מ א ר

New member
הסיבה היא

שיש דבר שגורם לאחד הצדדים רצון לא להיות ביחד יותר אם זה בגלל שאין יותר אהבה או בגלל שלא מסתדרים או עוד אלף סיבות

scorpio82

New member
השאלה היא גם מה הגבול?

כי יש להלחם ויש כבר להציק ולהבין שבן/ת הזוג השני/ה לא רוצה שילחמו עליו/ה וזה תלוי בבן אדם השני שעליו נלחמים...

זה תלוי

ממה נובעת הפרידה, מה עוצמת הרגשות ואיך אנחנו תופסים את הקשר. ישנם מקרים שכן וישנם מקרים שלא. בכל מקרה, אני חושב שמעטות הפעמים בהם באמת מופתעים מפרידה. בדר"כ יש סימנים מקדימים. אם כבר רוצים להתמודד, כדאי לעשות את זה שרואים סימן מקדים ולא כאשר בת הזוג שלך כבר החליטה. ברגע שבת הזוג שלך מודיעה שהיא רוצהל היפרד היא בעצם קיבלה החלטה ובדר"כ לא משאירה מקום לדיון או להתמודדות משותפת ושיפור. חוץ מזה, קצת מעצבן שמישהי שנפרדה (בצורה כללית; אין לא מתכוון אישית אליך) מבן הזוג שלה שואלת למה הוא לא נלחם עליהם. מה את רוצה? הרי את החלטת להיפרד.

shirlove

New member
אמממ

הפרידה שלי נבעה מכמה מניעים-אמרתי לו שוב ושוב שאני רוצה להפרד...לא הייתי סגורה על עצמי-איכשהו תמיד חזרנו להיות ביחד.הוא כמובן התרגל וחשב שאני לא מתכוונת ברצינות לפרידה-עד שבסופו של דבר זה היה סופי ונמאס לי!כמובן שזה לא בא לו בפתאומיות כי כבר מראש היו וויכוחים וזה ולא הסתדרנו....חלק מהפרידה שלי הייתה לראות עד כמה הוא מוכן להלחם,וכן הוא התקשר כמה פעמים למחרת בבקשה לדבר אך ניתקתי לו..

ע ו מ א ר

New member
משחקים משחקים

גם לי היו פעם בתחילת הקשר את הקטעים האלו אבל בשורה תחתונה ברגע שמבינים שבסה"כ 2 הצדדים מפסידים אין כאן מנצחים זה בטוח

shirlove

New member
אילו משחקים?!

בנוגע למשחקי כוחות-נכון-בסופו של דבר אין מנצחים רק מפסידים.

למה היה חשוב לך לראות עד כמה הוא מוכן להילחם?

הרי בכל מקרה רצית להיפרד ממנו. עולה אצלי הרושם שזה לא הוא, או לפחות לא רק הוא, אלא (גם) את.

shirlove

New member
נכון רציתי להפרד והוא לא היה מצליח

להחזיר אותי ולגום לי לוותר על ההחלטה שלי-אבל עדיין רציתי לראות עד כמה...למרות שיש כאלה שמוותרים מראש-והוא לא ממש וויתר כי הוא כן התקשר למחרת ושאל איפה אני (כדי לבא נראה לי) ,הקיצר לא נראה לי זה משנה כבר

oferyosi

New member
נו???

ומה את מצפה שהוא יעשה אחרי זה??? הרי את לא נותנת לו צ'אנס... ובסופו של דבר את רוצה שהוא יילחם - כשאת סוגרת את הדלת?? בעייה.

ס א ט י ן

New member
shirlove

מצטערת לבשר לך אבל באהבה אין משחקים כאלה. משחקים כאלה- לא בכלל לא נכנסים לקטגוריה. אני חושבת על החבר שלי ורק המחשבה על לשחק איתו ככה ולנתק לו- גורמת לי לחלחלה. מה זה יתרום לך אם תנתקי לו? הוא התקשר- רצה לדבר איתך. מה את מנתקת? לא חשוב לך לשמוע מה יש לו להגיד? לא חשוב לך להקשיב לו? לא מפריע לך שבטח עכשיו מאד כואב לו והוא לא רוצה לוותר? הדבר הכי פייר שאת יכולה לעשות זה לפחות להקשיב לו....ואם את לא מוכנה לחזור תגידי לו אחת ולתמיד- מצטערת, אבל זה המצב. אבל לנתק?...

shirlove

New member
את לא מבינה

אני מכירה את עצמי,אם הייתי נותנת לו לדבר הייתי נסחפת,ורציתי למנוע את זה מעצמי.רציתי למנוע מעצמי כאב מיותר.על כל מקרה עבר זמן מאז ככה שהכל בסדר עכשיו,ביוש

oferyosi

New member
צודק אחי

אמרת את זה הרבה יותר טוב ממני

למעלה