שאלה מסקרנת

אני מאמין במשפט הזה...

אם אתה אוהב מישהו באמת שחרר אותו... ככה אני יודע אם היא באמת אוהבת אותי היא תחזור אם לא זה היה אהבה חד צדדית וככה אני מקבל את זה לטוב או לרע...וזה גם מרכך אצלי הכאב הצעיר נצחי

shirlove

New member
ככה ש...

אתה לא מבקש לחזור-אולי כן מבקש הסבר,אבל אחרי כן לא נלחם,ומשאיר את זה בידיים שלה-בלי שום קשר לאהבה שלך אליה?

אני פשוט נותן לה את הזמן לחשוב...

אני פשוט נותן זמן לגבש דעה ואם היא באמת אוהבת אז הרגש אמור לעורר בה געגוע וכוונה לדבר על הבעיה ולשתף ולסלוח בכנות ואם היא לא אוהבת באמת אז לא היה רגש בכלל אז מה הטעם ? אצלי אין דבר כזה אהבה בלי רגשות כי אני לא מחפש סתם אהבה טכנית... אני לא מכונה אני בן אדם ואני אוהב להרגיש את האהבה שלי !!! גם אני לא מחפש אהבה נצלנית או אהבה תלותית אני מחפש אהבה כנה ודו צדדית... וכמו שעברי ליד אומר "עדיף כלום מכמעט" הצעיר הנצחי

oferyosi

New member
כן....

אני נלחמתי....ולא בדיוק עזר לי . בסוף החלטתי להתנתק לגמרי - תוך הסבר שזה לא מכעס - ואם היא תשנה את דעתה - היא תדע כיצד למצוא אותי.

ס א ט י ן

New member
להלחם...

השאלה היא איפה הגבול.... כי ברור שכשיש אהבה אז השיחה לא תלך כך- "אני רוצה לעזוב" "אוקי..." ברור שרוצים לדעת למה, ברור שמנסים לשנות את הדעה.... הבעיה היא ש"להלחם" זו הגדרה שונה אצל כל אחד.... אני אישית חושבת שכן צריך להלחם קצת, רק בגלל שלפעמים מחליטים לסיים קשר כי נדמה שכבר לא איכפת מספיק, ולפעמים אם מראים שקצת נלחמים על הקשר- זה פתאום מראה לצד שרוצה לעשות שבעצם יש בשביל מה להשאר... אבל לא לעבור את הגבול, כי אם יש אהבה- הוא כבר יחזור לבד... ואם אין- אנחנו רק נהפוך למטרידנים בסופו של דבר...

אני אף פעם לא נלחמתי.

המקרה האחרון היה עם הבחור האחרון שיצאנו איתו תקופה ארוכה. הסיבה הייתה שהוא הכיר מישהי אחרת..שכביכול נלחמה עליו כמה חודשים טובים. אז שמעתי את הסיבה, ניסיתי לשנות משהו (כי יכולתי), אבל אחרי לא מעט זמן ויתרתי.לא הרגשתי שיש לי בשביל מה(היום הם חיים באושר). אז אולי הפסדתי בגלל שלא "נלחמתי" יותר, אבל זה נראה לי דבילי. אנשים עושים את הבחירות שלהם ולי אין מה לעשות נגד זה. במקרים כאלה אני הופכת למאוד מאוד אדישה.

shirlove

New member
או.קיי

בעצם את אומרת כשבנאדם מקבל החלטה-אפשר לנסות לברר למה ואיך אבל אין טעם להשקיע בנושא הזה והלחם לא משנה כמה אהבה יש

smartblonda

New member
מנסיוני יש קשרים ששווה להילחם עליהם

באם האהבה קיימת אז קרו מקרים שרציתי לנתק וגם הוא אבל לאחר שיחות רבות הבנו שאומרים דברים שלא מתכוונים כאשר רבים או ממורמרים,אבל בסופו של דבר באם האהבה קיימת אז שווה להילחם עליה. היה לי קשר שהאהבה ניגמרה כבר אז לא היה שווה להילחם לא מבחינתי ולא מבחינתו ,למרות שעברנו הרבה מהמורות בדרך,התוצאה הסופית שזה הרג את האהבה.

shirlove

New member
מהמורות?!

שזה מה אומר אצלך?! אני יודעת שאם לא מסתדרים ואין הבנה בין בני הזוג,וזה דברים שאי אפשר לשנות,למרות כל האהבה לא שווה להלחם...זו דעתי.עדיף להגע ולשכח מהכאב הזה ולהמשיך הלאה.

למעלה