שאלה מסקרנת

King RooL

New member
שאלה מסקרנת

אמריקן איידול זה של כל אמריקה?
אם כן, איך היו האודישנים!? חודש שלם? והאודישנים זה כמו האודישנים בכוכב נולד או משו שונה?

מרי לי

New member
וממה שהבנתי גם עושים אודישנים

מקומיים או משהו ומשם גם שולחים קבוצות לערים במדינות הגדולות שבהן בוחנים

Fairywitch

New member
אני חושבת שרמת האודישנים יותר

גבוהה מזו שבכוכב נולד, ואני בטוחה שיש גם הבדלים בפורמט ובמספר האודישנים. מבחינת הערים והמדינות באמריקה- הם באים ליום או יומיים בעיר אחת, כל שנה בכמה ערים, ובכל שנה בערים אחרות. פעם היו אודישנים גם בהוואי- כי גם זה היא חלק מארה"ב.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif מבחינת האודישנים,

הם עוברים מספר מפיקים, אחרי זה עוברים את המנהל המוזיקלי, ורק אחרי זה מגיעים לשופטים.

Shaby Sababy

New member
אז איך מגיעים לשופטים

כל האלה בתחפושות? או האלה הממש גרועים?

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif בדיוק כמו בארץ -

בשביל הרייטינג. הרי הם רוצים את הקטעים המצחיקים, אז הם מעבירים את המגוכחים כדי שיהיה מה להראות.

beat surrender

New member
החלק העצוב

הוא שהמתחרים לפעמים לא יודעים עד כמה הם לא טובים, ושהעבירו אותם בשביל הצחוקים והרייטינג. הם מאמינים בכל הלב שהם טובים, אמונה שוודאי מתחזקת ע"י העובדה שעברו כמה וכמה סינונים של ההפקה והגיעו לראות את השופטים (ע"ע חגי ידידיה). כמה שאני אוהבת את שלב האודישנים (נו, צחוקים...ותמיד כיף לנסות לנחש מי מהם באמת יגיע רחוק) תמיד יש את אלו ששוברים לי את הלב כשהם מגלים שלמרות שכל החברה בקריוקי אומרים שהם זמרים טובים, סימון פולה ורנדי אומרים שממש לא.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif בגלל זה אני לא אוהבת את שלב

האודישנים, כי זה לא יפה כלפי המתמודדים ולדעתי זה מאוס. אני צופה בתוכניות האלו כדי לראות כשרונות, לא כדי לראות אנשים שעושים מהם צחוק.

MeetLofe

New member
גם אני.

למרות שאני אוהב את האודישנים במידה מסוימת מעדיף שיהיה פרק אחד או שניים של אודישנים בלי הרבה מריחות ואז ישר לתחרות

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אני אוהבת את האודישנים

המתקדמים, כמו שלב הוליווד באיידול, כי זה באמת נחמד לראות מאיפה כולם מתחילים. ושם באמת כולם טובים.

למעלה