שאלה מסקרנת

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif על טעם ועל ריח. ../images/Emo8.gif

אם היו מראים את האודישנים של המתחרים נטו, או לפחות של המוכשרים, הייתי נהנית. אבל הם גולשים גם למקומות לא נחמדים בשביל הרייטינג, וכמו שאמרתי, אני רואה את התוכניות האלו בשביל האנשים המוכשרים. אם הייתי רוצה לראות אנשים עושים מעצמם צחוק הייתי רואה "פספוסים" או משהו.

אני חושבת שהגרועים מוסיפים

כי גם צריך צחוקים בחיים... יש לך מספיק זמן בתוכנית לראות אותה בשביל המוכשרים

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אבל זה כבר לא צחוקים. ../images/Emo10.gif

אולי בשנים קודמות זה היה, אבל השנה כל הצחוקים נראו ממש מאולצים. ניסו לעשות הר מעכבר בהרבה מהמקרים, וזה בטח שלא הוסיף. חוץ מזה שיש אנשים שממש לא נחמד לעשות מהם צחוק. זה בשבילי באמת לא נחשב לצחוקים, זה נראה לי די שפל, אם לומר את האמת. :-\

השנה היה נחמד לדעתי

היה משהו שונה, טיפה יותר מקצועי ומתוקתק אולי (וזה לא תמיד טוב). הירידות של סיימון על משקל של אנשים באמת היו מיותרות מאוד, אבל חוץ מזה לא זכור לי משהו שפל... אני עדיין בדיעה של צחוק טוב לבריאות

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif שנה שעברה היה מצחיק,

השנה באמת היה נראה שהם מנסים לייצר צחוקים בכוח, כמו שאמרתי, לעשות הר מעכבר. כמו עם רונטה, שעשו לה 78342342 פרומואים לפני שבאמת ראו אותה, וכשכן ראו אותה, לא הבנתי מה כל כך מצחיק/שערורייתי. חוץ מזה שמתחו את זה על יותר מדי תוכניות.

טוב, נסכים על לא להסכים

כי אני חושבת שלא היו יותר מידי תוכניות ושכן היה מצחיק, וכן ראיתי את ה"שערורייה" ברונטה...

y a ® d e n

New member
לא הבנתי באמת למה כל הפרומואים

על רונטה היו... אבל בסוף כשזה הופיע נקרעתי מצחוק
[טוב אבל זה לא ממש נחשב כי לפני ששידרו הייתי במצב כפית]

In Circles

New member
../images/Emo123.gif 20,000 פורמואים...

אני ממש לא סובלת את השידורים באמריקה, כל חצי דקה פרסומות. בשלבי האודישנים (שעד לעונות האחרונות- בגלל כריס, קונס ובו, היו האהובים עליי ביותר) הראו אודישן בודד, ואז, איך לא, יוצאים להפסקה!

shushka9

New member
../images/Emo60.gifבשביל הרייטינג.

כי הרי חלק מא"א זה האנשים המפגרים האלה שנראה להם שהם יודעים לשיר אבל הם לא. זה הכי מצחיק וזה מביא מלאמלא רייטינג!=]

Deanb

New member
אפרופו, בזמן הזה עולה האיידול הדרום

אמריקאי לכל מדינות דרום אמריקה!

למעלה