שאלה מסקרנות...

sigalit33

New member
שאלה מסקרנות...

היי בנות, יש לי שאלה לא ממש חשובה, אבל סתם מסקרן אותי לדעת. בשנה האחרונה ירדתי קצת במשקל והשבוע כשקניתי בגדים בעונות הייתי מידה 2 (ולא 4 כבעבר). איזו מידה 'רגילה' זו (40 + מה? 46?)? גם בג'אמפ בקולקציה הרגילה (לא הגדולה) הצלחתי למצוא סוודרים נהדרים במידה 4 - מה משמעות המידה? מעבר לזה שזה כיף גדול לראות תוצאות, מסקרן אותי לדעת איזו מידה "אמיתית" אני... תודה, סיגלית

silvey

New member
בג'אמפ מידה 4 מקבילה למידה 42-44

תלוי אם התחילו את הדגם הספציפי ממידה 36 או 38. בדרך כלל מתחילים מ-38. את עונות אני לא מכירה. אם כך אז את יכולה לקנות כבר ב-FOX ובתמנון טישרטים במידה 3 או 4. יש לך מושג איזה גודל את אצלם?

silvey

New member
אודליה יקירתי, בקולקציה של המידות

הגדולות בג'אמפ מתחילים ממידה 42. אני הייתי הרבה שנים מידה 5 שלהם...ועלי מדדו את הדגמים... במידות הרגילות (וזו היתה השאלה מלכתחילה) מתחילים שם כיום ממידה 38 (לעתים רחוקות מידה 36) כי יש ביקוש ב"שוק"...וזה אחרי ששנים רבות הם התחילו את המידות שלהם ממידה 40.

זהו שאני מידה 3 בג'אמפ

ומגבילה ל44-46 אז או שהמידות מאוד שונות בן הסניפים או שאין לי מושג

silvey

New member
אז את כנראה מידה 3 במידות היותר

גדולות שם, כמוני...הבעיה היתה כל השנים שהייתי בתוך המערכת של ג'אמפ שמידות לא היו מידות. לא היה סטאנדרט קבוע. מידה בדגם אחד לא התאימה למידות בדגמים אחרים. אני בטוחה שהיום, לאחר שאינני כבר חלק מהמערכת והמעצבות התחלפו והם משקיעים הרבה כסף בפרסום, השתנתה הקונספציה והיום הם צריכים להקפיד יותר על מידות שוות.

maya 25

New member
לא, היא לא....

אודליה פשוט רזה יחסית לכן היא מידה 3 אני יודעת, ראיתי אותה! סחטיין עלייך אודליה!!!!

ממש לא שייך לעין רע

אני פשוט נראית קטנה יותר מהמידה שאני צריכה לקנות בגלל זה ברוב החנויות אני לא מוצאת מכנסיים

silvey

New member
כולנו היינו רוצות להיראות יותר

קטנות מהמידה שאנחנו צריכות...ולא לכולנו יש את המזל הזה .

silvey

New member
סיגלית , אם תמדדי את מידות ההיקפים

שלך בבית בעזרת סרט מידה (היקף חזה, מותן וירכיים) ותשלחי לי במסר (כדי לשמור על פרטיות), אשלח לך חזרה את המידה שלך.

למעלה