שאלה מספיק חשובה

tiptip4u

New member
שאלה מספיק חשובה

כדי שאני אפתח בשבילה הודעה חדשה לגמרי. (אל תכעסו- גם אם כן זה לא מזיז לי) טוב, פה אשמח בעיקר לקבל עזרה מהוותיקות שבנושא: אני מאוד אוהבת לצייר דוגמניות רגילות על נייר. עכשיו: הן יוצאות נוראה יפה, אז סרקתי כמה מהן. איך אני הופכת אותן לדוליז. אני בנתיים מתחילה לצבוע מחדש וכשאגמור לשפץ אשים אותן פה. ***איך עושים ביגדי עור???*** (אני צריכה להפוך את זה לחתימה, לא עונים לי אף פעם) ***איך עושים נצנצים שנעלים וחוזרים. (המבין יבין) כמו שיאך עושים את הקריצה או המיצמוץ.

HaMsTeR

New member
תשובות-

אם את רוצה ללמוד להפוך תמונה (לצורך העניין הציור של הדוגמנית תיהיה תמונה) לבייס, תכנסי לאתר של הפורום: how2do.kef.li לחלק של "להפוך תמונה לבייס". איך עושים בגדי עור- אין לי מושג ואני גם מעדיפה לא לדעת. נצנוץ שנעלם וחוזר- את צריכה בשביל זה תוכנת אנימציה, אנימיישן שופ. כשתיהיה לך נדבר...

tiptip4u

New member
לא לבייס

איך שראיתי את הקישור בפעם הראשונה נכנסתי וקראתי את כול האתר, שמרתי גם פלטות, וככה ציירתי את הכנפים- לא ידעתי את זה. את כול הציור להפוף לדולי אחת שלמה+ בגדים+ פרצוף+ שיער. איך להפוך לבייס למדתי כבר אבל אחרי שימאס לי מהדוליז אכין בייסים :)

Mooa-Numi

New member
אוקיי ככה-

מציור לדולי- את פשוט מוצאת בייס שמתאים לציור (דוגמניות נורא מתאימות למנקווינס, תנסי איתם) ופשוט מעתיקה בגדים שיער וכאלה. בגדי עור- את צריכה תוכנה גרפית מתקדמת. אם יש לך, ואת יודעת איך משתמשים בה-אחרי שאת עושה תהצללה הרגילה את מעבירה נגיד לפוטושופ-מטשטשת עם smudge ואז עושה פס בהיר עם Dodge. אנדרסטוד? נצנצים ואנימציות בכלל-את צריכה תתוכנה Animation shop pro שבאה עם פיינטשופ. שנגיע לגשר, ניפול ממנו.

למעלה