שאלה מסובכת?????

omer73

New member
לא הבנת אותי

לא התכוונתי שתשאל מה הציפיות מהקשר ואיך היא רואה את הקשר, כי מין הסתם נפגשתם פעם אחת רק, ועל סמך זה אי אפשר להתבסס. זו לא הייתה הכוונה שלי. התכוונתי שתשאל אותה אם היא בכלל רוצה שתמשיכו להפגש...

ובאמת נראה לך שאם היא לא

תרצה היא תגיד לו ככה בפשטות "אני לא רוצה" ? הרי זה ברור שהיא תגיד לו שהיא רוצה וכו' ואז תתחמק.. ככה או ככה היא לא תאמר לו ..

omer73

New member
ברור שלא,

אלא אם היא ישירה עד כדי כך.... אבל אם היא לא מעוניינת היא צריכה להגיד "אני לא רוצה", היא יכולה גם לרמוז או להגיד את הדברים בעדינות...

איך אפשר לשאול את זה בלי להשמע לחוץ

מה אני פשוט יגיד לה שאני רוצה לדעת אם אני מוצא חן בעינייה זה נראה לי מוריד כזה את כל המתח לא?

adi1331

New member
לדעתי..

לדעתי אל תתקשר אליה. חכה בסבלנות שהיא תתקשר. אם היא לא תיצור קשר איתך- תבין ת'רמז. כנראה שהיא לא רוצה אותך ולא נעים לה להגיד.

אז למה לא להתקשר?

אם היא לא תרצה היא פשוט תמציא שוב פעם תירוץ וככה לפחות אני יבין שניסיתי לא? או שכדאי להתפשר ולחכות לפחות ליום שני???

adi1331

New member
לא- פשוט לא להתקשר!

לחכות שהצעד הזה יבוא ממנה. ולא ממך!. אם היא תתקשר אז תדע לפחות שהיא מעוניינת בקשר איתך. ואם כ"כ חשוב לך להרגיש שכן עשית משהו, אז תחכה עד יום שלישי ואז תתקשר. אבל שזו תהיה הפעם האחרונה! אל תשפיל את עצמך ואל תציג את עצמך כטיפש. סליחה על הביטוי. ברגע שבחורה מתנהגת ככה אז היא לא רוצה נקודה. שבוע טוב

omer73

New member
גם אופציה טובה,

ככה אתה גם נותן לה את ההזדמנות ליצור איתך קשר ולראות מה קורה. בהצלחה

המשך הסיפור

אז ככה התקשרתי אליה שלשום (יום שני) דיברנו היתה שיחה סבבה והצעתי לה לצאת היא הסכימה ושאלה מתי מתאים לי אז קבענו ליום למחורת יצאנו (יום שלישי) והיה ממש סבבה אחר כך הצעתי לה ללכת לטיילת היא הסכימה, טיילנו קצת והתנשקנו, לאחר מכן נסענו הביתה היא אמרה שהיה ממש כייף. עכשיו השאלות
היא עדין לא התקשרה וכמו שאני חושב היא לא הולכת גם להתקשר, האם להתקשר אליה או לפחות לחכות למחר ואז גם לשאול אותה מה קורה ובעדינות למה היא לא מתקשרת אף פעם????

אחח....השירים המשחקים..איפה הם עכשיו?!

היא משחקת... שונאת את הבחורות האלה! אל תתקשר אליה. עם כל הקושי וחוסר ההתאפקות...אל תתקשר אליה. תן לה לעשות את הצעד. תן לה ליזום. ואם היא לא תתקשר...תבין, עם כל הצער, שהיא לא מעוניינת. בהצלחה

תגובה

מה שהכי משמעותי, הוא איך אתם מתנהגים ומדברים זה לזה. זה מה שהכי מעיד על מדת האהבה. אם אתם משקיעים בקשר ונותנים אהבה, מעשים טובים ודבורים טובים זה לזה, זה העקר. אולי היא באמת עסוקה ומתקשה להתקשר, אולי היא שוכחת, ואולי מעדיפה שאתה תתקשר. יש קשרים כאלה. אם היא נמנעת תקופה ממושכת מלהפגש, זה אומר שהיא מעדיפה כרגע קשר של דבורים בטלפון ולא של פגישות. אם הקשר חשוב לך, כדאי שתסכים לזה כי גם כך תהנה ממנה ואולי יתפתח מזה קשר קרוב יותר בהמשך.

המשך הסיפור

אז ככה התקשרתי אליה שלשום (יום שני) דיברנו היתה שיחה סבבה והצעתי לה לצאת היא הסכימה ושאלה מתי מתאים לי אז קבענו ליום למחורת יצאנו (יום שלישי) והיה ממש סבבה אחר כך הצעתי לה ללכת לטיילת היא הסכימה, טיילנו קצת והתנשקנו, לאחר מכן נסענו הביתה היא אמרה שהיה ממש כייף. עכשיו השאלות
היא עדין לא התקשרה וכמו שאני חושב היא לא הולכת גם להתקשר, האם להתקשר אליה או לפחות לחכות למחר ואז גם לשאול אותה מה קורה ובעדינות למה היא לא מתקשרת אף פעם????

למעלה