שאלה מסובכת?????

שאלה מסובכת?????

שלום, אני בן 24 ואני בקשר עם משהיא שהכרתי בפאב במשך כמעט שבוע וחצי. אתמול יצאנו פעם ראשונה לבית קפה (לא יצאנו שבוע שעבר כי היא הייתה בבסיס) והיה ממש ממש נחמד וגם היא ציינה לפני שהלכה שממש נהנתה. היום התקשרתי אליה בסביבות 7 בערב דיברנו במשך 10- 15 דקות היתה שיחה מאוד זורמת והיא אמרה שהיא יוצאת לאירוע, לאחר מכן בשיחה היא פתאום אמרה שיש משהו בדלת והיא תחזור אלי עוד מספר דקות. ומאז לא התקשרה חזרה. לאחר התייעצות וחשיבה: למחורת באמת התקשרתי אליה והיא התנצלה שלא היה לה זמן לחזור אלי כי היא ממש מיהרה לאירוע. לאחר מכן שאלתי אותה (ביום רביעי שהתקשרתי) אם היא רוצה לצאת לאן שהוא והיא אמרה שהיא תדבר איתי בערב ותראה אם היא תהייה עייפה,כי עבר עליה יום ממש קשה והיא קמה ב 6 בבוקר. היא באמת דיברה איתי ואמרה שהיא עייפה אבל דאגה להזכיר שהיא רוצה שנלך יום אחר. יום שישי שדיברנו (אני התקשרתי שוב) היא אמרה שהיא יוצאת ושהיא תחזור היא תתקשר אלי ואולי נקבע משהו להיום (יום שבת) אבל היא שוב פעם לא התקשרה. אני כבר באמת לא מבין אותה היא ממש נשמעת חמודה ורוצה והכל שאנחנו מדברים אבל שהיא אומרת שהיא תחזור אלי היא נעלמת. האם להתקשר שוב ולשאול אותה אם היא רוצה לצאת? אם כן אז מתי היום(יום שבת) או לחכות ליום ראשון? או פשוט לחכות עכשיו לפחות עד יום שלישי ולראות האם היא תתקשר?

אחחחח.. נשמע שהיא משחקת קצת...

זה לא נכון שהיא לא חוזרת אליך .. היא כן אבל אולי לא במידה שהיית רוצה. היא הרי התקשרה ואמרה שלא יצא לכם להפגש כי היא קמה מוקדם וגם דאגה להזכיר לך שתפגשו ביום אחר. בקיצור, הבחורה שלך הולכת לפי כל הכללים..
לדעתי, היא בטח קבעה כבר משהו להיום ואם לא לא נראה לי שהיא תרצה להפגש איתך מהרגע להרגע.. תתקשר ותוודא שהיא פנויה מחר. התפקיד שלך כרגע, הוא לתפוס אותה לפני שהיא קובעת עם אחרים.. בהצלחה

לא עדיף אם כבר אז להתקשר מחר

ולראות אם השיחה זורמת ולפי זה אפילו לקבוע ליום שני?

M A R I N A 2 2

New member
נראה לי ש

היא משוגעת על כל הראש...או שהיא משחקת בך ומוצא חן בעייני שאתה מחזר אחריה....עזוב אל תתקשר אליה יותר....כל פעם היא תגיד פעם הבאה ותמציא תרוצים....עזוב

omer73

New member
אני חושב

שבמידה ואתה מחליט להתקשר אליה, לפני שאתה בכלל שואל אותה לאן יוצאים ומתי, תשאל אותה אם היא סגורה על עצמה ויודעת מה היא רוצה לגבי הקשר איתך, כי איך שאני רואה את הדברים (מההודעה שכתבת) או שהיא משחקת איתך, או שהיא מנסה להתחמק. ככה שלדעתי, כן, תרים אליה טל' מחר, אבל תברר אם היא בכלל מעוניינת בקשר... בהצלחה:)

אם היא לא הייתה מעוניינת אז היא לא

הייתה דואגת להזכיר לו שהם צריכים להפגש.. להפך, היא הייתה מסננת אותו בטלפון...

omer73

New member
הפסקתי מזמן

להתבסס על דקויות כאלה, אני מסתכל על התמונה הכללית, שהיא אומרת לו שהיא תחזור אליו ולא עושה את זה, ובנוסף לרוב הוא יוזם. יכול להיות שאני טועה, אבל בנאדם שמעוניין מוצא את הזמן להרים טל' בחזרה.

זה בכלל לא דקויות..אולי מבחינתה

זו הדרך שלה להעביר מסר לבחור שהוא חמוד בעיניה רק שזו תקופה לא משהו להפגש? אולי היא רבה עם ההורים שלה והם עושים לה קצת בלאגן (הייתה חייבת לנתק את הטלפון ..?).. בקיצור, אם היא לא הייתה רוצה- היא לא הייתה אומרת לו שהם צריכים להפגש.

omer73

New member
זה יכול להיות,

אני לא פוסל את מה שאת אומרת, ומאוד יכול להיות שגם זה מה שהיה, אבל אני מסתכל על כל התמונה הכללית.

הרבה פעמים כשמסתכלים על

התמונה הכללית מפספסים את הפרטים הקטנים והחשובים
טוב לראות אותך כאן!....

omer73

New member
זו כבר דרך הסתכלות שונה

וזה יכול לגלוש לדיון פילוסופי ארוך.... תודה תודה, הרבה זמן לא יצא לי לכתוב כאן, אבל תמיד כיף לחזור

smartblonda

New member
../images/Emo13.gifחיפשו מה שנכון נכון

הפרטים הקטנים הללו שאנשים מפספסים,הם הקובעים את הטון של הדברים

אני לא רוצה לשאול

משהיא שאני יצאתי איתה פעם אחת מה היא רוצה מהקשר זה אותי היה מאוד מלחיץ...

טוב נראה לי שיש לי החלטה

אני יתקשר מחר ויראה איך הולך אם היא עוד פעם תגיד איזה תירוץ אני כבר יבין לבד....

למעלה