שאלה ממש חשובה

פלורהה

New member
שאלה ממש חשובה

שלום, יש לי שאלה... אז ככה, תמיד משך אותי כל העניין של המאגיות והכישופים אבל אף פעם לא התעמקתי בזה ולכן אני לא יודעת על זה כמעט כלום, במשך השנה האחרונה, קרו הרבה דברים ששינו לי את החיים, אבל זה לא כל כך מוזר כי אני בת 17 וזה גיל שמשתנים בו הרבה, במשך השנה האחרונה, הרבה אנשים, בערך 10 אנשים שונים, במקומות שונים וזמנים שונים, אמרו לי שהם מרגישים בי המון אנרגיות, סתם אנשים, לא מכשפים ולא כלום, ממש סתם אנשים, אפילו אמא שלי, אומרים לי שמרגישים בי הילה של המון אנרגיות אצורות ושאני מוציאה אותם בדרך רעה ושחבל שאני לא מוציאה אותם לטוב, לא ממש התייחסתי לכל הדברים האלה, אבל אם חוששבים על זה באמת עשיתי דברים רעים (לעצמי), אפילו כמעט הכניסו אותי למחלקה סגורה, והייתי כמה חודשים במוסד סגור. לא ממש חשבתי על כל זה, אבל בזמן האחרון אני מקבלת המון סימנים, למשל, היתה לי מתפחת משי שחורה שאף פעם לא הייתי מורידה.. היא היתה הסמל שלי, והיא פתאום נעלמה לי לגמריי, או למשל יש לי עגילים חישוקים שכבר כמה שנים אני לא מסכימה להחליף, ופתאום נהיו לי אינפקציות נוראיות (דבר שבחיים לא קרה לי) והייתי חייבת להוריד אותם, או למשל יש לי שיער מאד ארוך וכולם אמרו לי שיש בו אנרגיות רעות ופתאום יש לי נשירה נוראית, כל מיני דברים כאלה... הקש ששבר את גב הגמל היה שיש לי חברה מאד טובה שאיתי 24 שעות, ואני ואמא שלה ממש חברות טובות, פתאום, בערב יום כיפור היא התקשרה אליי ואמרה לי שאמא שלה חלמה שאני מכשפה ושאני מכשפת את הבת שלה ושהיא לא מסכימה לה לראות אותי יותר כי אני מעבירה לה אנרגיות שליליות ומדרדרת אותה... כן כן, נשמע מופרך אבל זה מה שהיה, בדיוק באותו יום אבא שלי אמר לי שהוא לא מסכים שהחברה שלי תהיה בבית יותר ושהוא לא יודע להסביר למה, שזה פשוט "תחושה", והוא ממש ממש התעקש על זה, ועוד אנשים אמרו לי שאני מדרדרת אותה ושלדעתם אני מעבירה לה אנרגיות רעות... כל זה ממש מוזר לי והייתי רוצה שאוליי תמליצו לי על איזה ספר או אתר שיוכל קצת להסביר לי על אנרגיות ודברים כאלה ואיך לשנות אנרגיות רעות לטובות.... תודה... פלורה.

פלורהה

New member
אה.. ועוד משהו..

רציתי באמת לנסות קצת לראות אם יש לי אנרגיות, אז לקחתי את החברה שלי הזאת, ואמרתי לה לשים את היש מול היד שלי.. פרסתי את היד שלי בדיוק מול היד שלה, בהפרש של 3 סנטימטר בערך, וממש התרכזתי, אחריי שלוש דקות בערך כל היד שלה רעדה והזיעה והיא הורידה אותה ואמרה שהיה לה חם מדיי ביד ושהיא הרגישה כמו זרם חשמלי שהדף את היד שלה אחורה ושהיא לא הצליחה להתנגד לו... מה זה אומר?

למעלה