שאלה מי ???

.Metal_F

New member
מה? איך?

השתגעת?! ג`סטיס אלבום ענק!!! (one, justice, to live is to die וכו`..) כנ``ל מסטר (Master, Battery, Orion, the thing that should not be וכו`...). ובכלל האלבום הכי טוב שלהם לדעתי הוא רייד דה לייטנינג (Fade to black, the call of ktulu, creeping death. ride the lightning וכו`...) כל שיר יצירת אמנות.

Dark Being

New member
הסימפוניה לא מורגשת?!?

שטויות! שומעים את הסימפוניה בבירור, בתור אחד שנאלץ לשמוע מוסיקה קלאסית אצל חבר שלו, אפשר לשמוע את הסימפוניה והיא מוסיפה המון! את הכינורות אפשר לשמוע בבירור, את שאר הכלים קצת קשה לשמוע

Bodom-child

New member
זאת בדיוק הבעיה של האלבום S&M

יש בעיה רצינית בסאונד והבאלאנס פשוט איום. יש שירים שבכלל לא שומעים את קירק האמט

חולוני

New member
האיזון לא טוב

ולכן הסימפוניה לא דומינטטית כמו שהיא צריכה להיות. אולי בשבילך זה דומיננטי מספיק, אבל אני צפיתי להרבה יותר דומינטטיות בשילוב של הסימפוניה. ככה היה יוצא הרבה יותר טוב.

Dark Being

New member
אבל...

אתם חייבים להסכים איתי שרוב השירים נשמעים הרבה יותר טוב ב S&M מאשר בדיסקים המקוריים (אנטר סנדמן, דה פינג דאד שוד נוט בי, ממורי רמיינס) הסימפוניה מוסיפה המון לשירים

חבל שאתה לא יודע עוד כמה דברים...

בסיפור המקורי של לאבקראפט הוא אומר שאסור לכתוב או לבטא את שמו, ולכן השם כתוב בטעות כתיב.

Dark Being

New member
באמת?

תתפלא לשמוע כמה שספרים יש אם השם הזה מאוית נכון... יש ספר שהשם שלו כתוב שם הרבה מאד פעים... יש גם שער של קריידל שנקרא Cthulhu Dawn ששם מבטאים את השם שלו הרבה פעמים

Yoni16

New member
יותר נכון לשאול: מי לא אוהב ..

את מטאליקה? הם להקה שהשפיעה יותר מכל להקה אחרת על סצינת המטאל, והם המציאו את המושג ספיד ות`ראש מטאל. עד האלבום לואד, הם היו מצויינים ואז התחילה ההתדרדרות, כאשר הם שיחררו אלבום מאוד שונה וממוסחר. רק עליי לציין שעוד בתקופת השחור הם היו דיי ממוסחרים, אבל זה לא כל כך השפיע על המוזיקה שלהם, כי האלבום השחור הוא אלבום מצויין. לואד ורילואד אלבומים גרועים בהחלט, וגאראג` בע``מ הוא אלבום טוב אבל כולו קאברים, אז מה זה שווה? SM לדעתי נחלק לשירים מדהימים ושירים יצאו על הפנים. נות`ינג אלס מאטרס, קטולו, אנטר סנדמן, אנטיל אית סליפס ועוד כמה, יצאו פשוט מעולה, לעומת מאסטר אוף פאפטס, באטרי (למה????), וואן שחשבתי שיעשו אותו מעניין יותר ועוד כמה. הם הולכים להתפרק בקרוב וטוב שכך, עם כמה שאני אוהב אותם. עדיף שיתפרקו ולא יוציאו איזה אלבום עם שירים כמו איי דיסאפיר. יום טוב -יוני-

מטאליקה לא המציאו כלום

הת`ראש והספיד היו התפתחות טבעית של המטאל. ובכלל סלייר עשו את זה קודם. מטאליקה היו ת`ראש באלבום הראשון, אח``כ הם היו מעבר לזה.

karl @epitaph

New member
מצד שני

גם סודום וסיקס פיט אנדר ועוד מלא לא המציאו כלום אבל נגנו מעולה השאלה היא האם כל להקה אמרוה לחדש? האם אפשר להנות ממוסיקה גם אם היא מאיין חיקוי של משהו ? האם אפשר להנות ממוסיקה כמוסיקה? ואני את דעתי על מטליקה לא אומר פה , בואו נגיד שמאז הקטע עם נאפסטר אני אפילו מתעב אותם, אבל זה לא לפורום הזה

דבר ראשון

לא אמרתי שזה רע. פשוט ציינתי עובדה. ודרך אגב, אני לא נהנה משתי הלהקות שהזכרת. וכשהורדתי שירים של הלהקה Gates Of Ishtar רציתי להקיא מהחיקוי הנוסף והמשעמם של צליל גוטנבורג הפופולרי. אני אוהב לשמוע להקות עם צליל יחודי, שאתה שומע ריף אחד ויודע שזה הן.

ed547

New member
one בגרסת ה- s&m יותר טוב מהרגיל.

אבל באמת היו להם נפילות שם עם שירים כמו באטארי..

Bodom-child

New member
מה פתאום

וואן בגירסה המקורית הרבה יותר טוב והעיבוד לסימפונית לא מתקרב אליו אפילו. זאת יצירת אומנות שכל העיבוד מחדש רק פגע בה.

ed547

New member
זאת הדעה שלכם וזאת הדעה שלי..

למרות שבסימפוניק יש פחות רגש מבגרסה המקורית אני אהבתי יותר את גרסת ה s&m הייתה יותר מעניינת לדעתי

shiups

New member
יותר נכון חבל שהם מתפרקים

וגם לפי דעתי reload הוא אחלה דיסק

egozi

New member
אני אוהב את מטליקה הישנים והטובים

4 האלבומים הראשונים גם את ה S&M

למעלה