מטאליקה היא להקה אדירה עם הרבה אחלה דיסקים יש לי את כולם ודרך אגב מטאליקה זה לא דבר שקמים ופרקים הם ביחד מי סוף שנות ה70 הם לא להקה עם תופעה ,הם אדירים
האלבום היחיד שהוא טוב זה האלבום השחור, אלבום אדיר! גם S&M לא רע, מוסיקה קלאסית הולכת ממש טוב עם מטאל... אני מסכים עם מי שכתב שכל אוף דה קטהולו אדיר, מוסיקה מצויינץ, רק מה, הם לא אייתו את קטהולו כמו שצריך כותבים את זה Cthulhu וכל מי שהוא רולפלייר יודע את זה!
הכי טובים זה כמובן מאסטר וג`אסטיס, בלאק זה כבר תחילת ההתמסחרות שלהם. ו S&M נחמד, לא יותר. יכלו לעשות הרבה יותר טוב בשילוב עם הסימפוניה, היא בקושי מורגשת...
אבל לדעתי רק ג`אסטיס זה אלבום באמת איכותי כי פעם הייתי מקשיב לכל אלבום של מטאליקה איזה 3453453 פעמים ביום , וג`אסטיס זה האלבום היחיד שכל השירים בו יפים מהראשון עד האחרון!!!
אני שמעתי את מאסטר ואת גאסטיס מאסטר ממש חרא חוץ משיר אחד (the thing that should not be) אני לא ממש זוכר את גאסטיס, אבל אני זוכר שהוא לא היה משהו loud וreloud פשוט זבל טהור (אולי חוץ מהשיר the memory remains) הדיסק היחיד שאהבתי זה האלבום השחור (of wolf and man, nothing else matters, the uforgiven ועוד כמה שירים) דיסק מצויין אם השירים הכי טובים שלהם