שאלה מי ???

כן, חזיר.

אם ראית הופעות או היית בהופעה בארץ היית מבין :) שהוא מנגן יש לו פרצוף של חזיר וזה מצחיק. חוץ מזה שהוא חרא של באסיסט.

shiups

New member
הם לא יתפרקו!

אבל הם בקרוב יתפרקו ןגם אם אני שמעתי שהם צריכים להוציא דיסק אחד אחרון לפני שהם מתפרקים אגב הדיסק האחרוןs&mאחלה דיסק

תגידו איפה אתם חיים..

מטאליקה היא להקה אדירה עם הרבה אחלה דיסקים יש לי את כולם ודרך אגב מטאליקה זה לא דבר שקמים ופרקים הם ביחד מי סוף שנות ה70 הם לא להקה עם תופעה ,הם אדירים

חולוני

New member
הם לא מסוף שנות ה 70

הם משנות ה 80, האלבום הראשון ``רייד דה לייטנינג`` יצא ב 84. ואני לא ממש אוהב אותם, ואחרי הבלאק הם פשוט נהיו פאתטיים.

karl @epitaph

New member
תיקון טעות

האלבום הראשון שלהם היה Kill`em All והוא יצא במאי 83...רייד דה לייטנינג היה האלבום השני שלהם... -עדי-

חולוני

New member
צודק, שכחתי את Kill `Em All

טעות שלי. אלבום ראשון - Kill `Em All - 83 אלבום שני - Ride The Lightning - 84 אלבום שלישי - Master Of Puppets - 86 וכך הלאה..

Dark Being

New member
הם בסדר...

האלבום היחיד שהוא טוב זה האלבום השחור, אלבום אדיר! גם S&M לא רע, מוסיקה קלאסית הולכת ממש טוב עם מטאל... אני מסכים עם מי שכתב שכל אוף דה קטהולו אדיר, מוסיקה מצויינץ, רק מה, הם לא אייתו את קטהולו כמו שצריך כותבים את זה Cthulhu וכל מי שהוא רולפלייר יודע את זה!

חולוני

New member
מה אתה צוחק שהשחור הכי טוב שלהם ?

הכי טובים זה כמובן מאסטר וג`אסטיס, בלאק זה כבר תחילת ההתמסחרות שלהם. ו S&M נחמד, לא יותר. יכלו לעשות הרבה יותר טוב בשילוב עם הסימפוניה, היא בקושי מורגשת...

metal head

New member
חולוני... אני מסכים איתך...

אבל לדעתי רק ג`אסטיס זה אלבום באמת איכותי כי פעם הייתי מקשיב לכל אלבום של מטאליקה איזה 3453453 פעמים ביום :), וג`אסטיס זה האלבום היחיד שכל השירים בו יפים מהראשון עד האחרון!!!

Dark Being

New member
מאסטר חרא

אני שמעתי את מאסטר ואת גאסטיס מאסטר ממש חרא חוץ משיר אחד (the thing that should not be) אני לא ממש זוכר את גאסטיס, אבל אני זוכר שהוא לא היה משהו loud וreloud פשוט זבל טהור (אולי חוץ מהשיר the memory remains) הדיסק היחיד שאהבתי זה האלבום השחור (of wolf and man, nothing else matters, the uforgiven ועוד כמה שירים) דיסק מצויין אם השירים הכי טובים שלהם

Bodom-child

New member
תמוה במקצת

את האלבום השחור אהבת ואת מאסטר לא !? הכיצד ? מאסטר הוא אחד מהאלבומים היותר טובים של מטאליקה ובכלל היותר טובים בטראש כולו.

חולוני

New member
ממש לא

הבלאק הוא הכי טוב שלהם מבחינה מסחרית. מבחינה אומנותית זה ג`אסטיס ואחריו מאסטר. ולואד ורילואד הם שניהם זבל גם מסחרי וגם אומנותי.

למעלה