שאלה מי ???

MuffinMan

New member
הם בסדר

אבל שמעתי הרבה להקת יותר טובות! והרבה מאוד!! אליאב

Bodom-child

New member
אני חושב

שכל מטאליסט כמעט אוהב או אהב את האלבומים המוקדמים שלהם אני בכל מקרה אוהב אותם עד היום ואני מדבר על המוזיקה ולא על האנשים שבלהקה.

אני אישית

אוהב גם את לואד (אנטיל איט סליפס! אלבום טוב, פשוט לא אלבום מטאל, אלבום רוק אלטרנטיבי טוב)...אבל רילואד באמת נפילה. וקיל אמ אול לא מי יודע מה מרגש, אולי בגלל שאני לא חובב ת`ראש זועם...

epitaph

New member
גם אני אוהב את כול האלבומים שלהם...

עד לואד (כולל) וגם את האלבום האחרון עם הסימפוניה (לדעתי שילוב מוצלח ברוב השירים)...

לא....

S&M ממש נוראי! זה רעיון טוב בביצוע נוראי, הם לא ארגנו מחדש את השירים לסימפונית, אלא פשוט ניגנו ואיפה שיש שקט תקעו את הסימפונית, הם היו צריכים לעשות את זה בכלל בלי חברי הלהקה, לתת לסימפונית לנגן הכל. גם בלי שירה.

karl @epitaph

New member
לפחות אנחנו מסכימים...

על זה שזה היה רעיון טוב...הביצוע נכון שהוא לא היה מדהים אבל הוא לא היה גם כל כך גרוע (קצת יותר תיכנון היה מוסיף המון גם לדעתי)...ובכלל אחרי S&M היו שירים של יכלתי לשמוע בלי הסימפוניה (כמו Enter Sandman) אבל מצד שני יש בS&M גם שיר שפשוט גורם לי בחילה קלה...ולמי שלא הבין אני מדבר על Master of papets שנשמע שם יותר כמו רעש מאשר כשיר. -עדי-

karl @epitaph

New member
נכון

הוא באמת נשמע טוב עם הסימפוניה אבל אני עדיין מקשיב לו בגרסה המקורית...דרך אגב, זה נכון שהם קיבלו את ההשראה לדה קול אוף קטולו מספר? (כי אני מכיר גם ספר שנקרא ככה). -עדי-

הגרסה המקורית גם אדירה

במיוחד הקטע בהתחלה שהתופים נכנסים. וכן, הספר של סטיבן קינג, אחד הספרים הטובים ביותר שקראתי.

epitaph

New member
דווקא התכוונתי לספר אחר...

הספר שהתכוונתי אליו הוא ספר מדע בדיוני והוא גם נקרא ``The call of ktulu``...שאלתי את זה כי קראתי שבמקור השיר נקרא ``When hell freezes over``... -עדי-

כן

לא סטבן קינג, אלא H.P. Lovecraft. וזה אינסטרומנטלי די מחורבן, הכי גרוע שלה. To Live Is To Die ו Orion כל כך הרבה יותר טובים.

Dark Being

New member
Cthulhu

H.P lovecraft כתב מיתוס שנקרא מיתוס Cthulhu. יש גם משחק תפקידים שנקרא call of Cthulhu, (ולא, לא במחשב) משחק אימה מצויין. אני לא ממש יודע על מה המיתוס, משהו שקשור ביצורים גדולים מאד, שישעבדו את מין האנושי וילמדו אותו ללכת בדרכי הרוע...

MuffinMan

New member
הם טובים

אבל עבר זמנם! טוב שהם התפרקו עכשיו ולא עברו למיינסטרים. אבל מגיע להם כבוד. אליאב

למעלה