שאלה מיסטית

אייני

New member
לא, כי אתה ממשיך שלא לכבד אותה

ומייחס חשיבות רק לעצמך. אתה מתעלם מהרצון שלה שלא להיות איתך בקשר, ובעצם מסביר לה שהדבר היחידי שמעניין אותך זה אתה עצמך - אתה רוצה להיות בקשר איתה ולכן אתה תמצא דרך ולא מעניין שהיא לא רוצה.

למה שאדם שאומרים לו דבר כזה ירצה להיות בקשר איתך אחרי זה?

החלטתי לא ליצור אתה קשר יותר

אני לא חושב רק על עצמי. להפך, לו היינו בקשר, הייתי נותן לה הרבה דאגה, טוב והתחשבות. אני מאד מתקשה להתגבר על כך שהיא לא אוהבת אותי, כי היא חשובה לי מאד. לכן אני תוהה אם יש איזשהו סיכוי לכך שהיא תאהב אותי פעם וייוצר בינינו קשר. זה סיפור עצוב מאד.

Megie

New member
לא משנה

מה יקרה בעתיד-כל עוד כיום התשובה היא שלילית..מה שאומר, התשובה לשאלתך היא 'לא' כל עוד לא הוחלט אחרת, בגדול..אין סיבה שהיא תשנה את דעתה.. אם היה סיכוי לפתח כלפיך רגשות, זה כבר היה קורה.. עוד כמה שנים- הכל יכול להיות..אבל אם תחייה בציפייה שמשהו ישתנה- אתה תבטל לעצמך את כל אותן השנים..ומאוד תתאכזב לגלות שהיא לא שינתה את דעתה.

למה את חושבת שהיא תסכים?

אני פוחד שזה יטריד אותה. היא לא רוצה בכלל לדבר אתי אף מלה בשום אופן, ואמרה לי את זה במפורש הרבה פעמים. איך אוכל אפילו להיות מטופל שלה כדי להיות אתה, אם היא לא רוצה להיות אתי ולדבר אתי בכלל?

2461

New member
גם שעונים לך מה שאתה רוצה לשמוע

אתה עדיין ממשיך לחפור?

אז אני כבר לא יודעת מה אתה רוצה

פורשת מהתגובות אליך

זה לא מה שרציתי לשמוע

רציתי לשמוע את האמת. אני לא רוצה להטריד אותה, ואני צריך לדעת אם במקרה שאבקש לחזור לטיפול אתה במטרה להיות אתה ואבטיח לא לנסות ליצור אתה קשר אישי, זה לא עלול להטריד אותה או להעיק עליה.

אני חושב שהיא לא תסכים

כי אם תדע שאני רוצה אתה טיפול כדי להיות אתה כי אני אוהב אותה, זה יהיה מנוגד לזה שהיא לא רוצה אתי קשר.

qween6

New member
פילוסוף

תשובה לי אלייך-
הכל זה מלמעלה,משמיים מאלוהים.
מה שאמור לקרות קורה בזמן הנכון הכתוב לו!
זוג שאמור להיות יחד יהיה יחד ויהי מה,גורללללללללללללל !
מה שלא קורה -גורל,לטובה....
לעיתים זוג אמור להיות יחד אך ,כל אחד בוחר נתיב אחר בחייו,עד הרגע בו ייפגשו ויממשו את היעוד המשותף.
יש בחירה-דרך קצרה\ארוכה----------------- אבל התוצאה היא אותה תוצאה=גורל.

אינני רומזת לך שהיא מויעדת ותחכה לה.......לא!
תמשיך הלאה תבנה חיים ,משפחה,אם היא אמורה להיות שלך היא תחזור \אלוהים יחזיר אותה,ואם לא אז לא.
אתה תחייה ותבנה חיים.
( לתוהים,אינני דתייה אך מאמינה שהכל מלמעלה... מאלוהים)

qween6

New member
עוד משהו

ואתה את שלך עשית!
ניסית,הפכת עולמות,וזה לא הלך.
לפחות ניסית .
הדבר הגרוע ביותר הוא תחושת פספוס,של אדם שלא ניסה ולא ניצל הזדמנות,בכל תחום.
אתה את שלך עשית.
ותבין הכל מלמעלה ולטובה.תשחרר אותה תכבד את בחירתה .היא חכמה,אין ידידות עם גבר מאוהב,בפרט כשיש בן זוג\בעל,זה לא נכון לאף צד.
אולי מלמעלה יזמנו לך בת זוג מדהימה שאיתה תבנה חיים מאושרים????
תנצור אותה בלב ,ותמשיך הלאה.

qween6

New member
..

ציטוט נדברייך
"השאלה הפעם הייתה מיסטית: אם הפכתי את העולם בשבילה ועברתי מאבק רוחני שלם בשבילה, זה לא סימן שאנחנו מתאימים? אין ספק שהיא הכי מתאימה לי,

לשאלתך המיסטית רשמתי .
תשובה מספיק רוחנית,מקווה שהבנת

תשמע

אפשר לכתוב הרבה מילים יפות ואפשר גם לכתוב את האמת.
האמת, מכל מה שאתה כותב כאן היא, שהתאהבת כנראה במישהי שטיפלה בך תקופה.
זה קורה, זה חלק מהסיכון המקצועי.
האמת היא שכנראה הפחדת אותה והלחצת אותה מאוד באובססיביות הזאת שלך אליה אם היא לא רוצה כל קשר אתך.
האמת היא שלא נראה שיש סיכוי שהיא תרצה להיות אתך בכל סוג של קשר בעתיד. לא כמטפלת. לא כאהובה. לא כחברה. לא כאישה.
אז יש פה אהבה חד צדדית לחלוטין שלך
מצדה כנראה שאתה מעורר בה דברים מאוד אחרים.
ודרך אגב, אם היית אוהב אותה באמת, כבר היית מניח לה מזמן.

עכשיו תחליט, אם אתה רוצה לחיות את החיים שלך באיזו פנטזיה לא אמיתית שלא תתממש לעולם, או אולי למצוא מישהי בשר ודם שגם תאהב אותך בחזרה ותוכל לחלוק איתה את החיים.

הבחירה היא לגמרי שלך. בהצלחה.

אני לא מאוהב בה!

אני אוהב אותה! ואני לא אוהב אותה בגלל תפקידה כמטפלת אלא בגלל אישיותה כאדם. אני רוצה להיות אתה במערכת-יחסים. היא חשובה לי.

וזה

שהיא לא רוצה להיות אתך בשום מערכת יחסים?
זה משמעותי לך באיזושהי צורה?
לרצון שלה יש איזשהו ערך בעיניך?

למעלה