שאלה מטומטמת:)

eve4life

New member
שאלה מטומטמת:)

אנשים , אני מצטערת מראש על השאלה הדפוקה אבל היא נובעת מבורות טהורה... היום שמתי לב במעברים לפירסומות שממש מול הקהל שיושב מקיפות מצלמות מכל הכיוונים שמסתירות לגמרי את הסט והציקה במוחי השאלה איך לעזאזל אתם מצליחים לראות משהו עם כל המצלמות ממול?מקווה שתענו לי :) ואגב , איפה הרשמים מהצילומים של התוכנית של היום ?

eve4life

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo163.gif

חחח ידעתי שאני אצא מטומטמת עם השאלות שלי :) אבל ... אמממ הסוגיה הזאת באמת די סיקרנה אותי , אני רוצה לצאת חוצץ נגד הזלזול שבסמיילי שלך kfm :)

kfm

New member
חח זה פסדר../images/Emo8.gif

טימטום זאת לא תכונה רעה
אני תמיד אומרת.. וזה לא זלזול, זאת הזדהות
וקוראים לי מתן :)

Yuvalenko

New member
אז מתן, אולי תואילי בטובך להסביר לה

את העניין, כיוון שנראה שאת מבינה במה מדובר ויודעת את התשובה לשאלה הזו!

eve4life

New member
גו מתן גו

כן מתן! תסבירי לנערה שלא ראתה אולפן טלוויזיה מימיה :/

greeneye

New member
אז ככה-

תלוי איפה את יושבת. אם את בשורה ראשונה, שזה ממש נדיר (כי בדרך כלל ההפקה יושבים שם בלאגנים) אז כל עוד את באמצע תראי נהדר. אם את יושבת ליד המצלמת רחף- עצוב, עצוב לך. לא תראי כלום, חוץ מהקטעים שהיא "מרחפת" לה. אם ישבת למעלה משורה רביעית, אל דאגה, כלום לא מסתיר לך. אם ישבת הכי למעלה, על השורה המתנדנדת המאיימת ליפול- את מלכת העולם. את רואה הכל מלמעלה, ומאחורי הסט גם (המפה של העולם הזאת..יש בה פול חריצים גדולים), ואין סיכוי שיסתירו לך, כי השורה הזאת גם גבוהה מחברותיה פי שתיים. ובגלל זה אין שם מדרגה ואפשר ליפול מהמעקה שיורדים, או לחילופין, לדרוך לחיים הכט, שבדיוק שם שם את האצבעות, על היד.

ElinorL

New member
זה באמת תלוי איפה את יושבת אבל

שאני ישבתי בשורה ראשונה זה היה כמעט באמצע והמצלמה של קצב הפריעה מא פעמים אבל זה לא שזה חוסם לך את כל הפאנל, חסם את ג'ודי ולפעמים את קיציס וגם יש טלויזיה אם את לא רואה אבל באמת איך שאת יושבת שורה שלישית רביעית את מסודרת כי אולפן מזה קטנצ'יק ואת רואה מעולה בלי מצלמות שהייתי בחטא ועונשו פעם אחת ישבתי איזה שורה חמישית אבל ישבתי בצד ליד הוילון הכחול אז זה היה באסה כי הם היו קצת רחוקים לי... אם הייתי יושבת בקצה השני היה עוד יותר באסה כי המצלמות היו מפריעות לי...

ElinorL

New member
כן, אבל הן לא כ"כ מפריעות... אפשר

להסתדר גם איתן... הקטע הכי מצחיק זה שאחד שאחראי שם על משהו אמר שלא נדאג כי המצלמות זזות כל הזמן איזה זזות איזה?!? זה שהמצלמה מסתובבת פעם בשעה מקצב לקיציס לאיזה חמש דקות נראה לזוז כל הזמן!? חוצפה לא נורא, נהנתי בכל זאת :)

למעלה