שאלה מטומטמת

את לא מוכרת במקרה?

אולי משאילה?
איזה ספרים יש ברשותך?

A k a s h a

New member
יש אחד שאני לא צריכה

יש לי אחד שבמקרה יש לי אותו פעמיים אז מי שרוצה מוזמן אין לי מה לעשות איתו כ"כ... הוא ספר משומש גם ככה אבל במצב די בסדר (אין לו שבירות) Tales II Trilogy - The War of the Lance אח שלי קנה אותו ב- 19 ככה כתוב גם על הספר הכי הוגן להחזיר לו בדיוק את הסכום... אגב, עשיתי חישוב יחד עם הספרים שאמורים להגיע (ביניהם כל סדרת האלפים) יהיו לי 55.

KagomeSama

New member
אה..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אממ... בואו נראה... דרקונים של ליל חורף (שאצל חברה כבר שנה. מצחיק לדעת שחודש אחרי שהשאלתי לה אותו היא גילתה שיש אותו לאח שלה. הוא עדיין אצלה.) דרקונים של שחר האביב. (את ליל החורף השאלתי מבנדוד -^^- (כנ"ל לגבי דשל"ק)) מלחמת התאומים מבחן התאומים (עת התאומים מהספריה..) כבשן הנשמה אחים לנשק. בסה"כ 6. אבל בקרוב יהיה לי את דשש"ג. (יחי היומולדת. עוד 23 ימים, חברים וחברות!)

rocket

New member
....

רשומות (3 ספרים) אגדות (3 ספרים)
כבשן הנשמה
אחים לנשק בקרוב גם דרקונים של להבת הקיץ

midnight dragon

New member
גם לי כלום.. ../images/Emo9.gif

אני לא אוהבת לקנות ספרים.. רק את הארי פוטר.. חחחחחחח בשביל מה לקנות אם יש אותם בסיפריה
או לפחות את רובם.. או לפחות חלק מהם... או משהו כזה... חחח

A k a s h a

New member
ספריה?

יש ספריה שיש בה DragonLance באנגלית???? גם אני התחלתי כשהיה לי מנוי, אבל נגמרו לי הספרים המעניינים גם ככה...

midnight dragon

New member
אני בינתיים עדיין קוראת אותם

בעיברית.. נתקעתי על אגדות כי לא מצאתי את השני... אבל עכשיו חברה שלי קנתה אותו אז היא תתן לי לקרוא
חחח

SaberTooth

New member
באמת../images/Emo35.gif יש שם../images/Emo35.gif

כשעוד גרתי בפתח תקווה (למרות שזה היה בקושי לפני חצי שנה, זה נראה רחוק...) הייתי מבקר שם מידי פעם, ומעולם לא ראיתי.

"כשעוד גרת"?

מה קרה לך עכשיו? איפה אתה גר? ראיתי לפני כמה חודשים אחד מה-tales. לא ממש התעמקתי, למען האמת... אני עכשיו באמצע שאוש"ק. אני מניח שיש גם עוד כמה.

הוא בכיתה ח'...

ודר, יש לנו מספיק בני-דודים... יש לנו בסביבות העשרים... ועוד יש לנו בני-דודים ילדים שלהם...

למעלה