שאלה מטומטמת

אצלי בספריה באור-עקיבא

יש את DARKNESS&LIGHT, את LEGEND OF HUMA ואת אגדות. לאחרונה הביאו גם את ההוצאות החדשות של כל הספרים הראשיים באנגלית(רשומות, אגדות, הדור השני ודשל"ק).

A k a s h a

New member
הלוואי על הספריה בנתניה...

לא שהייתי שם ב 4 שנים האחרונות...

../images/Emo6.gifזה לא שאלה מטומטמת...

וגם לי אין אף ספר.... הכל אני לוקחת מהספריה. אבל אני מניחה כשאני יגיע לספרים שאי אפשר לקחת מהספריה- אז אני אקנה הרבה....

לדונה

New member
יש לי ממש מעט...

רק שש: רשומות, חוץ מדרקונים של ליל החורף, את התאומים ומלחמת התאומים, כבשן הנשמה ואחים לנשק... את דשל"ק בכלל עוד לא קראתי למרות שאני ממש רוצה, וגם את דרקונים של שמש גובעת... ממה שאין לי, קראתי את מבחן התאומים, ודרקונים של ליל החורף.

marishia

New member
אקאשה!

אקאשה! אקאשה! אקאשה! אקאשה! אקאשה! סורי, אני גם מעריצה מחורפנת של אן רייס^^:

A k a s h a

New member
merrick

תגידי, את לא חושבת שמריק היה הספר הכי גרוע שלה? ועוד משהו, יש לי את blackwood farm אבל עדיין לא קראתי אותו, איך הוא?

nikita j y

New member
עזבו אני הכי מופרעת../images/Emo6.gifאחד....

*חיחי* וגם אותו איבדתי:(, אבל אני מתכוונת למצוא אותו בקרוב!! *חיחי* אהה וזה "עת התאומים" באנגלית.................

FiRePOweR

New member
54 DL

ועם ה FR עוד 20 . אבל לפחות קראתי עוד 20+ מחבר שיש לו גם ולא מוכן להביא :(

alana

New member
35 ספרים

וואו, ולחשוב שהייתי גאה בספרייה שלי... אבל חלק די מכובד מהם הוא בעברית, כולל 4 מתוך שישיית המפגשים והגרסא הישנה של האגדות ושל הרשומות. נגיד שזה נותן לי נקודות אספנות :) ויש לי עוד של סדרות אחרות. כן. יש לי ספרייה גדולה. בהחלט. <הולכת להעמיד פנים שהיא יכולה להתגאות בעצמה בפינה>

python 4

New member
עד עכשיו יש לי הכי הרבה...../images/Emo122.gif

יש פרס לבעל ספריית הרומח הגדולה ביותר? אולי חודש אשפוז ראשון חינם באברבנל?

זה תלוי רק בך

הבית חולים שתבחר המוט ואני לא מבדילים ביניהם......תעשה סקר שווקים באיזה בית חולים מטפלים הכי יפה בפצוע רומח.

PdLrAaTgIoNnUM

New member
לי יש בסביבות ה - 35 ספרים

רובם באנגלית, מין הסתם (ומין זה לא סתם!). בניהם יש לי ספרים נדירים כמו ELVEN NATION כל שלושת הספרים בהוצאה ראשונה, ואת דרקונים של ירח נעלם בהוצאה ראשונה בכריכה קשה ועוד. רשמתי לא מזמן את קורות חיי הרומח דרקוניים באשכול שנפתח על זה. סיפור מרגש עד דמעות. ממליץ לכם לקרוא...

למעלה