שאלה מושאלת

שמלת תחרה1

Well-known member
באיזה יום עדיף לנקות יסודי את הבית חמישי או ראשון?
נמקו תשובתכם.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
נמקו תשובתכם.
אישתי מנקה את הבית בדרך כלל פעמיים בשבוע וזה בדרך כלל כשאני יוצא לעיר לקניות ומיכאל נמצא בבית הספר
היא לא אוהבת שמסתובבים בבית כשהיא מנקה.
ואז יוצא שאני חוזר הביתה וכבר כשאני בתוך המעלית אני מריח את הניחוח של הסבון הרצפות הנפלא הזה שמפיץ ריח בכל הבית.
והבית נוצץ נוצץ שזה מדהים אותי כל פעם מחדש.
אין ספק כשאישה מנקה זה לא אותודבר כמו שגבר מנקה.
כשאני מנקה אז אישתי תמיד אומרת: "דיי בחיאת ראבק, אתה מלכלך יותר ממה שאתה מנקה". |חיוךרחב|

שמלת תחרה1

Well-known member
אישתי מנקה את הבית בדרך כלל פעמיים בשבוע וזה בדרך כלל כשאני יוצא לעיר לקניות ומיכאל נמצא בבית הספר
היא לא אוהבת שמסתובבים בבית כשהיא מנקה.
ואז יוצא שאני חוזר הביתה וכבר כשאני בתוך המעלית אני מריח את הניחוח של הסבון הרצפות הנפלא הזה שמפיץ ריח בכל הבית.
והבית נוצץ נוצץ שזה מדהים אותי כל פעם מחדש.
אין ספק כשאישה מנקה זה לא אותודבר כמו שגבר מנקה.
כשאני מנקה אז אישתי תמיד אומרת: "דיי בחיאת ראבק, אתה מלכלך יותר ממה שאתה מנקה". |חיוךרחב|
מאמינה לרעייתך

דיברגנט חדש

Well-known member
נמקו תשובתכם.
חמישי בכדי שבשבת יהיה יותר נעים, למרות שכאשר יש מבקרים, זאת עבודה לריק כי לאחר לכתם, לא יישאר זכר לניקיון.
בנוסף, לא כל שבוע באים אורחים, כך שבכל זאת יישאר נקי :)

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
חמישי בכדי שבשבת יהיה יותר נעים, למרות שכאשר יש מבקרים, זאת עבודה לריק כי לאחר לכתם, לא יישאר זכר לניקיון.
בנוסף, לא כל שבוע באים אורחים, כך שבכל זאת יישאר נקי :)
זה הכי כייף שהבית נקי לשבת.
יש יום נוסף שגורם לאישתי לקרצף בפראות את כלללללללללללל הבית
זה היום שמגיע אלינו טכנאי.
תמיד כשהם מגיעים הם במקרה הטוב צריכים פיפי, (אני אפילו לא מנסה לחשוב על המקרה הפחות טוב|פנים|)
השבוע היגיע טכנאי של מכונת הכביסה קריסטל, היא (המכונה) רק בת 10 חודשים וכבר החלה "לעשות קונצים".
והנה איך שהטכנאי היגיע הוא מיד בקש לדעת היכן השירותים.
הראתי לו את השירותים אבל אילצתי אותו לחלוץ נעליים כי על הפרקט בדרך אל השירותים, אף אחד לא נכנס עם נעליים.
כי כל הרחוב מלא חרא של כלבים ואני ממש לא צריך את החרא הזה אצלי על הפרקט. :-D
בקיצור, אחרי שהוא תיקן את המכונה והלך, אישתי נכנסה לאמוק והקצף שוב החל להשפריץ בכל הפינות אפילו שמתי לב לקצף שבזווית פיה.
במצב הזה אי אפשר לדבר איתה אלא רק לאחר שכל הבית מצוחצח ומגולח למשעי וטוב שכך.
אבל לפעמים אני מרגיש שהתחתנתי עם מכונת שטיפה יעילה ומשומנת היטב. :p

Harrington

Well-known member
מנהל
כיהודי נאמן אענה בשאלה ואניח שמתוך השאלה תביני גם מה דעתי (תשובתי) ומה הנימוק לה :).

ושאלתי היא:
מלכה באה אלייך הביתה. מתי עדיף לנקות, יום לפני הגעתה או יום לאחר שהיא תלך לדרכה?

שמלת תחרה1

Well-known member
כיהודי נאמן אענה בשאלה ואניח שמתוך השאלה תביני גם מה דעתי (תשובתי) ומה הנימוק לה :).

ושאלתי היא:
מלכה באה אלייך הביתה. מתי עדיף לנקות, יום לפני הגעתה או יום לאחר שהיא תלך לדרכה?
נאמן למי?!
שבת לא זכר? ;-)

למעלה