שמלת תחרה1
Well-known member
באיזה יום עדיף לנקות יסודי את הבית חמישי או ראשון?
נמקו תשובתכם.
נמקו תשובתכם.
אני בדרך כלל מנקה את הבית יום חמישי. לכבוד שבת.בשישי שהילדים מגיעים לארוחה גם יום ראשון מנקה.הבית נראה כמו מחסן חחחחחבאיזה יום עדיף לנקות יסודי את הבית חמישי או ראשון?
נמקו תשובתכם.
אישתי מנקה את הבית בדרך כלל פעמיים בשבוע וזה בדרך כלל כשאני יוצא לעיר לקניות ומיכאל נמצא בבית הספרבאיזה יום עדיף לנקות יסודי את הבית חמישי או ראשון?
נמקו תשובתכם.
מאמינה לרעייתךאישתי מנקה את הבית בדרך כלל פעמיים בשבוע וזה בדרך כלל כשאני יוצא לעיר לקניות ומיכאל נמצא בבית הספר
היא לא אוהבת שמסתובבים בבית כשהיא מנקה.
ואז יוצא שאני חוזר הביתה וכבר כשאני בתוך המעלית אני מריח את הניחוח של הסבון הרצפות הנפלא הזה שמפיץ ריח בכל הבית.
והבית נוצץ נוצץ שזה מדהים אותי כל פעם מחדש.
אין ספק כשאישה מנקה זה לא אותודבר כמו שגבר מנקה.
כשאני מנקה אז אישתי תמיד אומרת: "דיי בחיאת ראבק, אתה מלכלך יותר ממה שאתה מנקה".![]()
גם אני מאמין להמאמינה לרעייתך
שומרת על הנקיון בימי רבעי וראשון.באיזה יום עדיף לנקות יסודי את הבית חמישי או ראשון?
נמקו תשובתכם.
חמישי בכדי שבשבת יהיה יותר נעים, למרות שכאשר יש מבקרים, זאת עבודה לריק כי לאחר לכתם, לא יישאר זכר לניקיון.באיזה יום עדיף לנקות יסודי את הבית חמישי או ראשון?
נמקו תשובתכם.
זה הכי כייף שהבית נקי לשבת.חמישי בכדי שבשבת יהיה יותר נעים, למרות שכאשר יש מבקרים, זאת עבודה לריק כי לאחר לכתם, לא יישאר זכר לניקיון.
בנוסף, לא כל שבוע באים אורחים, כך שבכל זאת יישאר נקי![]()
נאמן למי?!כיהודי נאמן אענה בשאלה ואניח שמתוך השאלה תביני גם מה דעתי (תשובתי) ומה הנימוק לה.
ושאלתי היא:
מלכה באה אלייך הביתה. מתי עדיף לנקות, יום לפני הגעתה או יום לאחר שהיא תלך לדרכה?
ליהדות כמובן.נאמן למי?!
אהה, אם הבנתי נכון את השאלה, אזי לא, היא לא. בוודאי שלא רק.שבת לא זכר?![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.