אז זה מה שהם אומרים! שנים ניסיתי לפענח את זה
נ נעם של הצאט New member 5/5/04 #10 חחח ואני תמיד חשבתי שזה עם דובון קטן שגילה לי את הסודשובי דובי .... חחחח
נ נעם של הצאט New member 5/5/04 #19 עכשיו רואים את האמת !! אני ציירת .. גרועה!!! איכס !!! פיכס !!! *תולה את עצמי!!* גועל נפש !!!!
נ נעם של הצאט New member 5/5/04 #22 סוף סוף מי שחושב כמוני היא יצאה עקומה !! אתם הצופים לא מבינים כי מי שצייר את זה יודע!! ולא סיימתי לצבוע לה את הד השנייה !! והיא כזאת עקומה !!! הפנים שלה מפגרות אוף מבטיחה שבפעם הבאה יצא יותר טוב
סוף סוף מי שחושב כמוני היא יצאה עקומה !! אתם הצופים לא מבינים כי מי שצייר את זה יודע!! ולא סיימתי לצבוע לה את הד השנייה !! והיא כזאת עקומה !!! הפנים שלה מפגרות אוף מבטיחה שבפעם הבאה יצא יותר טוב
H haunter New member 5/5/04 #26 אז - העיקר זה שהצייר יחשוב שהציורים שלו טובים, וזה לא משנה כלל אם האחרים חושבים שהם טובים?
H Houndour New member 5/5/04 #29 אמ לא נאה לי ../images/Emo79.gif שהיא התחילה בכלל את ו'.. או שהסדרה נגמרת באמצע ה' או בחופש הגדול נראה לי.. על ז' אין מה לדבר..
אמ לא נאה לי ../images/Emo79.gif שהיא התחילה בכלל את ו'.. או שהסדרה נגמרת באמצע ה' או בחופש הגדול נראה לי.. על ז' אין מה לדבר..