שאלה...מוזרה

OFIRB9

New member
שאלה...מוזרה

בקשר לשיר פתיחה מה לכל הרוחות המשפט שמגיע אחרי "עם דובון קטן שגילה לי את הסוד.."? כי אני מנסה לפאנח את זה מאז ששמעתי אותו בפעם הראשונה... ועוד שאלה בפתיחה הראשונה סאקורה לובשת את התלבושת הורודה המדהימה הזו עם הכנפיים, ובשנייה את הצהובה המשונה הזו, אבל משו מוזר לי כאילו...מתי בסידרה היא לובשת אותן בדיוק? לא ראיתי אותה בשום תמונה עם התלבושות האלה... תשובות מישהו?

SailoR VenuS

New member
"שתמיד עוזר לי את כולם את הקלפים

תמיד תמיד נלכודדדד, את-כו-לם נל-כוד!"

ExtreamGirl

New member
ואני תמיד חשבתי שזה..

עם דובון קטן שגילה לי את הסודדדדדדד שלא מדבר ליד כולם , כול הקלפים תמיד תמיד נלכוד

OFIRB9

New member
וואו...לא הייתי מוכנה לזה 0.0

זה היה די "שובידמוזר" במה ששמעתי....

haunter

New member
אההה

כנראה שלמי שלא מותקנים אצלו הגופנים המזרח-אסיאתיים זה נראה כמו 4 מלבנים

haunter

New member
לא ../images/Emo122.gif

יום יבוא ויהיו לי פונטים מזרח אסיאתיים!

kitty92

New member
לי רואים רק את האות הראשונה...

כמו שהיא ואת השאר מלבנים מעפנים ודרך אגב, ראיתם את החתימה, מצאתי כזה דבר שרושמים משו באנגלית ואז במקום האותיות יש סימנים שדומים לאותיות, זה מזה יפה לא? אממ, אם מישו רוצה שאני יעשה לא ככה עם משו באנגלית ויפנה אליי למסנג'ר- [email protected] ודרך אגב קוראים לי דנה ^.^

star_female

New member
o_O זה 2 שפות שונות לחלוטין

זה כמעט כמו לשאול מה ההבדל בין עברית וערבית... (מבחינת השפה עצמה כמובן) אין להן שום דבר משותף, אולי חוץ מהקאנג'י (אוקיי, אז זה כמה אלפי אותיות, אבל אפילו קוראים אותן בצורה שונה בדרך כלל! הן רק נראות אותו דבר, וסין בכלל התחילה להשתמש בקאנג'י יותר פשוטים כי אלה האותיות היחידות שיש להם... לא כמו ביפנית...).

ayeletkl 5

New member
תשובות!

אחרי הקטע בשיר יש את "שתמיד עוזר לי את כולם כל הקלפים תמיד תמיד לתפוס... א-ת כו-לם ל-תפוס!" ולי יש תמונות עם התלבושות האלו, רק תבקשי...

למעלה