שאלה מוזרה..

Petrucci-jr

New member
שאלה מוזרה..

מה ההבדל בין דילי של איבנז לבין דילי של בוס ובין דילי של מולטי של זום... אני לא מצליח להבין את זה... בדיסטורשין ,ובוואה ואה יש הבדל עצום!,ובעוד הרבה דברים, אבל בדילי?

Chrome-Boy

New member
לפי נסיון...

כשהיה לי את המולטי של הזום הוא (הדיליי..) הרס לגמרי את הצליל הנקי...ז"א שהצליל נהיה ריק ובלי אופי, אז כבר העדפתי לנגן עם קלין בלי המולטי... עכשיו כשניגנתי עם הדיליי של בוס הוא שמר על הצליל הטבעי היפה והאיכותי של המגבר ואפילו קצת שיפר אותו...אין לי מושג איך להסביר את זה אבל יש הבדל תאמין לי..

Petrucci-jr

New member
סומך עליך...

יאלה אקפוץ לי לחלילית לקנות איזה דיסטורשין ודילי של בוס בכדי לחבר למגבר החדש שדרך אגב מגיע לי להתחדש...
המגבר הוא מגבר מנורות 40 ואט (כמובן שאפקט המנורות מגביר אותו להרבה יותר) Marshall dsl401 JCM 2000. הוא עולה בחלילית 5800 עשו לי הנחה ל 3500 אני הספקתי להופיע איתו ,בחזרות אני כלכך נהנה איתו...

Chrome-Boy

New member
תתחדש....

נראה בן-זונה.... תקנה או את המטאל זון (שאני אישית ממליץ עליו...) או את הDS-1 דיסטורשיין (זה שסטריאני משתמש בו..) וכמובן את הדיליי DD-5 הכחול ההוא... בהצלחה!

Petrucci-jr

New member
תודה

הוא באמת חתיכת מגבר !!! את המטאל זון לא אהבתי בכלל... את ה DS-1 ננהתי לאללה...

Petrucci-jr

New member
כן , ככה לפני חודש

תודה גילדורי... כפי שאתה רואה שמעתי לעצתך...

לכל דיליי יש מאפיינים משלו

לכל אפקט יש מעבד משלו שגורם למשהו אחר בצליל. ניסיתי פעם את של בוס, אבל העדפתי להשאר עם המרשל הוא לא הורג את הצליל.

למעלה