שאלה מוזרה Oo

SandEater

New member
שאלה מוזרה Oo

יכלו להיות שדיברו על זה כבר, לא'דע. הממם, בקיצור. קוסמים, ומכשפות, מהם לובשים? הם ערומים או משהו מתחת לגלימות? >< לא, נכון? אבל הם כן לובשים בגדים, כגון סוודרים, ומכנס. אז אני לא מבין, איך, לעזאזל, זה שהם לא מתלבשים כמו מוגלגים. בסדר, פשוט בגדים, ומעל זה גלימה Oo

הם לובשים *חלוקים* :X ../images/Emo29.gif

ואם קר אז יש להם גלימות מעל החלוקים. אבל מתחת יש רק תחתונים. כמו שג'יימס הפך את סנייפ בספר החמישי, והחלוק שלו נפלה, וראו את התחתונים שלו...

SandEater

New member
חלוקים זה לא הגלימות בעצם?

או שמה זאת אומרת 'חלוקים'? הם לא לובשים רק חלוקים כמו שאפשר לראות ולהבין. *שיעול*סוודרים*שיעול*

J Halliwell

New member
המילה באנגלית היא robe

הפירוש שלו זה חלוק/גלימה אז "כבשה מייללת לירח" השתמשה בתרגום "חלוק" וגילי בר הילל השתמשה בתירגום "גלימה". זה אותו דבר

J Halliwell

New member
רציני?? |מאוכזב|

גילי לא שמרה על אותו תרגום... ההערכה שלי אליה (שירדה באופן דרמתי אחרי פרסום הספר שם הספר השישי) ממשיכה לרדת באופן דרמתי!!!

ToryMaster

New member
בגלל מילה?

אני אגב משום נמה זכרתי שלכל אורך הספרים היא משתמשת במילה "חלוקי בית ספר", אבל אולי אני טועה.

J Halliwell

New member
היא אומרת "איוושת גלימתו" וכאלה

וגם משתמשת במילה גלימה כשמדובר בתלבושת. אבל זה לא משנה את העובדה שחייבים להשאר נאמנים לתרגום אחד במצב מסוים. זאת אומרת, שבהקשר מסוים היא צריכה לשמור על אותה מילה. כמו שרולינג משתמשת ב-robe כשמדובר בתלבושת היוםיומית (וגם הטקסית לצורך העניין) אבל משתמשת גם במילה gown במקומות אחרים (כמו כותנת לדוגמא) זה ענין קטן אבל חשוב לטעמי. אולי הגזמתי קצת, אבל זה מן קטע כזה שיש לי שאני לא אוהב שמשחקים יותר מידי עם תרגומים. אני ממש שונא את זה כשעושים את זה בתרגומים בסרטים וכאלה. אני קצת פנאט אבל לא נורא...

SandEater

New member
בסדר, אבל מה יש מתחת?

מה יש מתחת לחלוקים/גלימות. זה לא הגיוני שרק תחתונים. [גם חזייה במקרה של בנות.] כי סה"כ, יראו להם ><

J Halliwell

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

איזה מצחיק זה נשמע - (רואים לך, רואים לך, חחחח) טוב אסל הגלימות לא שקופות אז לא יראו כלום, כל עוד הם עומדים על הרגליים (מה שלא קרה במקרה של סנייפ!)

J Halliwell

New member
תוספת

זה לא חלוק כמו חלוק מקלחת כזה, או חלוק של רופאים. הוא סגור (כמו מעין שמלה או משהו)

SandEater

New member
וואלה, כשחושבים על זה.

את צודק, לא שמתי לב. בסרט הראשון סנייפ לא לובש מכנס. [ליל כל הקדושים, רואים ת'פצע.]

פלאפאל

New member
../images/Emo69.gifאותי זה מצחיק ^^

כמו תחתון. *מדמיינת את סנייפ עם חצי תחתונים*

פלאפאל

New member
../images/Emo69.gifתחתון -

צד אחד של התחתונים. לא למעלה ולמטה, ימינה ושמאלה. כנ"ל לגבי מכנסיים.

הם צריכים לחשוב על משהו.חח אבל אגב

בסרטים רואים שהם לובשים משהו... סוודר... ומכנס.. (לא בטוחה..)תסתכלו בסרט..

פלאפאל

New member
../images/Emo69.gifמה ההתעקשות הכרונית הזאת? ../images/Emo12.gif

מכנס זה רק כזה אחד שמכניסים אליו את הרגל. מכסה חצי מהאגן, ורק רגל אחת. ברור שהם לא לובשים מכנס. אף אחד לא לובש מכנס.

למעלה