שאלה מוזרה

נועוש22

New member
אם אפשר אז

שניהם וכזה לא יודעת להופיע איתו או לשאול אותו שאלה ולהצטלם איתו וחתימות וכזה אבל נראה לי אני לא אחזיק מעמד בהכל בדקה שאני אשמע שזה קורה אני חוטפת התקף לב!!!

קארין 555

New member
אווה ../images/Emo8.gifכמובן ש

בחחחדר הללבשה דדדדדה !! רצוי שנהייה לבד. אני רק מפחדת שאני ישאר בבלי מילים שאני יראה אותו כזה ואז הוא יחשוב שאני מטומטמת, שלא יודעת כמה מילים בסיסיות באנגלית . אבבבבבלל קודם שיבוא !!! מצדי שלא יופיע עם ביג גירל ושלא יהיו קונפקטי ולוליפופ ובלונים. שיהיה רק מיקה מיקה והשלייקס

רק השלייקס...

לא צריך לשים עליו את הז'קטים המוזרים והמנצנצים האלה...קודם כל כי זה ניראה נורא מוזר,חוץ מזה,מסכן,חם פה נורא,ועוד בז'קטים הכבדים האלהD:

קארין 555

New member
חחחחח אני מסכימה איתך ../images/Emo8.gif

את ידעת שהתחתונים של מיקה מעוצבים איישיית ?!

lollipop161

New member
חח נראה לי כבר הכל מעוצב אישית בשבילו

הבגדים, הנעליים... הכל הכל חח

מה,כאילו

בהופעות הבאות הוא יוריד אחרי לוב טודיי גם את המכנסיים?=0 סתםXD כמה צריך להיות מפורסם בשביל שיעצבו לך במיוחד את התחתונים?!

נועוש22

New member
איזה חמוד

לדעתי צריך לעצב לו אישית גם את הגרביים!!! סתםםם איזה חמוד זה מה שהוא דורש חחח כוכב קטן אבל באמת יהיה לו פה חם במיוחד אם הוא יבוא באפריל עדיין חם הוא לא רגיל חחח...

לא נראה לי שהוא דורש את זה=/הוא לא מהאלה...

הוא עושה את זה בשביל הכיף!וחוץ מזה-מי כבר רוצה שיעצבו במיוחד לו תחתונים?!זה מביךXD לי נראה שהמעצב שלו סתם מתלהב עליוXD

A m 0 s

New member
אוי השליקעס האלה פשוט מדהימים..

אני חייב לחפש כזה מכנס פשוט חייב..

lollipop161

New member
חחחחחחחחח הרגת אותייי

ובקשר לתגובה הקודמת תכניסי לך לראש- הוא לא שונא אף אחד!!!! הוא נשמה טהורה וזה לא הסיבה שהוא עוד לא הגיע, זה פשוט כי זה עניין של כסף בעיקר...

והוא גם ייצטרך להגיע ללבנון מתישהו,נכון?

אולי על הדרך ייקפוץ גם אלינו^^

נועוש22

New member
יש מצב

כאילו הוא לא יזניח אותנו... ומה היה מספר האנשים הקטן ביותר שהוא הופיע לפניהם כאילו 200 יהיו בטוח אז אולי זה מספיק כי יש מקומות ממש קטנים שאפשר להופיע בהם...

lollipop161

New member
אבל זו הבעיה

שההופעה שלו מושקעת מידיי חח. כל הבנות לוליפופ שעולות, הביג גירלס, הבלונים המתנפחים.. כל זה זה כסף. לכן צריכים לוודא שיהיו מלא אנשים בהופעה כדי שלא יהיה הפסד כספי..... וכן, הוא הופיע מלא פעמים בלי חולצה חח ורקד בצורה סקסית לאללה וכולו מזיע (אני עונה ל"פוטרית", מקמצת בהודעות....) חח

נועוש22

New member
אופפ

אז הבעיה היא רק הפרסום של העצומה כרגע!!! לפרסם לפרסם ולפרסם אתם עוד תראו מיקה יבוא לארץ עוד שנה כבר נחליף חוויות!!!

אוי נו><הכינוי הזה מביך אותי><

המצאתי אותו בשתיי שניות כשנרשמתי><הייתי צריכה להשקיע יותר><

המ...ועכשיו גם עלה לי מין רעיון....

לעזאזל,איזה בת לא תהיה מוכנה להתנדב להיות לוליפופ גירל?! אני בשמחה...אבל אני צוציקית מדי><סיוון כבר הייתה0.0מקנאת בה0.0

נועוש22

New member
מה? !!!

סיוון הייתה לוליפופ גירל איזה כיף לה אני מתנדבת אני די גבוהה אבל לא בלונדינית... טוב לשם כך הומצאו הפאות... רגע אבל את שואלת ברצינות?

למה אני צריכה לשלוח כל דבר פעמיים?

אוף!לעזאזל עם הבאגים האלה>< נכון היא שלחה פעם תמונות שלה עם מיקה לפורום?אז תחפשי בשאר האלבומים שלה,יש שם אחד שבו יש תמונות שלה מהבמה....היא גם לבשה את המסיכת תרנגולת של מיקה0.0על התחפושת של לוליפופ גירל... לא,אני שואלת בעצבים><מי לעזאזל מבקשת כסף בשביל להופיע ליד מיקה?!

נועוש22

New member
איזה כיף לה

איפה זה היה יייוו לא יודעת מה לרשום איזה כיף לה רק שיבקש אני אהיה גם בלי שיבקש ...

למעלה