שאלה מוזרה

נועוש22

New member
פשוט

נהיה המאושרות בנשים... חחח... ד"א מישהי ראתה את הסרט אל תתעסקו עם הזוהן חחח אחד המצחיקים ביותר!!! כ"כ מתאים לישראלים זה אפילו הצליח להשכיח ממני את המצב שלנו עם מיקה אבל אחרי 5 דקות בערך נזכרתי שלא בא לו עלינו... אבל תמיד יש את האופציה לפנטז...

דווקא אין לא התנגדות

רק הפוצים האלה שלא מתחשבים ברגשות של נשים ישראליות קטנות וחסרות חשיבות,אלה רק במליונים שמיקה עושה בשבילם,לא מרשים לו><

לו*

מה קורה לי?בדרך כלל אני חננה קטנה של לשון ושפה נכונה0.0המורה שלי לא חירטטה לי עם זה יותר מדי זמןXD

נועוש22

New member
לא פייר הם ממש רעים!!!

אוף אני רק רוצה לדעת שאותנו מיקה אוהב או לפחות לא שונא שההתנגדות לא באה ממנו כי אז אם הוא באמת ירצה וזה ייקרה מתישהו אז הוא יבוא ...

טוב,עד עכשיו לא ממש נראה שהוא מנפנף את סיוון

^^ והיא גם שאלה אותו אם הוא מתכוון לבוא לפה לארח לנו חברה^^ הוא אמר בסופו של דבר... נקווה שזה לא באמת יהיה בסופו של דבר,אלא קצת מוקדם יותר=\

נועוש22

New member
אז זה אומר שיש תקווה

שזה נחמד כי חשבתי שהוא לא יבוא אף פעם אז זה סבבה... למרות שבאמת עדיף מוקדם אבל רגע בוא נסתכל על הצד החיובי של הדבר בינתיים נחזק את האנגלית כדי שאם במקרה סתם ככה הוא יצא לצילומים לא נעמוד ונגמגם כמו מפגרות ואז הוא לא יחזור אף פעם אמא עכשיו אני מפחדת טוב אם הוא ייוצא אז מישהי באה איתי חחח רגע לא בטוח שהוא יבוא בכלל אוף מזכיר לי חלום שחלמתי [זה מתחיל להיות רע כל החלומות האלה] קיצר הייתי במקלחת ונורא מיהרתי אז אמא שלי אומרת נועה יש אורחים מיקה בא ואני כזה סבבה אז שישיר רילקס והוא שר ואני יאאאאאאאא זה באמת הוא ואז אני יוצאת עם המגבת עלי ומהשוק היא נופלת...חחח כן גודל הפדיחה אמא שלי ידעה מתי להעיר אותי בבוקר כי אז זה נגמר כ"כ שמחתי לקום באותו רגע איזה פדיחות!!!

בלי מגבת או עם מגבת-ראית אותו0.0כיף לך0.0

היה לי חלום ממש מוזר גם לא מזמן... מיקה (יותר נכון המנהלים שלו) החליט לבוא לארץ,ו...מאיפושהו אני והחברות שלי השגנו את האומץ,האפשרות,והרצון להתגנב לחדר הלבשה שלוXDואז מצאנו בו ארון ענקי ומפוצץ עם הנעליים שלו מכל ההופעות (לפי כמות הנעליים והמצב שלהם ניתן להסיק שהיו לו המוווון הופעות ובכולם הבמה הייתה מטונפת) ואז אני יוצאת לבדוק אם אפשר לצאת ורואה מול הפרצוף את מיקה והמעצב בגדים שלוXDואנחנו כזה מתחילות לגמגם ומאיפושהו הם יודעים עברית ובלי יותר מדי הצקות הם משחררים אותנו לדרכינו^^איזה חמודים^^ואנחנו נקרעות מצחוק מגודל הפאדיחה וגם הם צוחקים עלינו מרחוק...XD זה היה ביום ההוא שהמוח שלי נמס/קפא/התאדה למצב צבירה בלתי מוגדר,כי סיוון הביאה תמונות שלה עם מיקה=\

lollipop161

New member
חחחחחחחח

אני חלמתי עד לא מזמן שמיקה בא לארץ ואני מתלהבת נורא ואני מגיעה להופעה וזה היה מה זה עלוב- אולי 15 איש, סתם לא מאורגן ולא יפה..... הייתי מאוכזבת.. ואז באתי לפורום ואמרתי: "מיקה בא!! הייתה הופעה!! איפה הייתן??" והן כזה "אה כן....? לא ידענו.. טוב לא נורא". וקמתי מה זה בדיכאון חחח כי זו הייתה תקופה שהפורום היה שומם מאדם כמעט.. כי לא היו חדשות על מיקה, כי עבד על הדיסק אז היה קצת משעמם

נועוש22

New member
חחח

זה עוד חלום טוב שתביני היו יותר גרועים או שבעצם לא כאילו פגשתי אותו והוא אומר לי כזה רוצה להיות הילדה מגריס קלי מצלמים שוב או שחלמתי שאני אחותו הקטנה חחח הוא ממש נכנס לי עמוק בראש!!!

קארין 555

New member
חחח יו הרגתןא ותי עם השיחה שלכן ../images/Emo6.gifשמעו

אני מה זה מתבאסת לחלום על מיקה כי כזה מה זה כואב לי שאני כמה ומגלה שזה לא אמיתי :'( !!! וגם אני מעדיפה שההופעה בארץ תהייה כמובן מצומצמת כי אם יהיו 50,000 איש מי בכלל יחשוב לעשות מפגש מעריצים. ואני לא רוצה רק לראות הופעה, אניר וצה לפגוש אותו ,לדעת שהוא אמיתי D: ולא איזה אולגרמה חחחחח

למעלה