שאלה מוזרה....

dashaa

New member
שאלה מוזרה....../images/Emo12.gif

שמעתי פעם שאם כותבים על סיגריה בדם את שם הבן אדם שאת/אתה אוהב ואז מעשנים אותה ואחרי העישון ישר מדברים איתו בטלפון או פנים מול פנים אז זה עובד והבן אדם מתאהב בך .... רציתי לדעת מי עוד שמע על התיאורייה המוזרה הזאת והאם היא בכלל עובדת?:/

איך אני אגיד את זה?.....

אממממממ....טוב נראה לי שהמילה המתאמה היא..שטויות....כן כן זו המילה. מצטער,אבל עבדו עלייך... חג חנוכה שמח חביב הקסם

yidan

New member
לעשן דם?

צריך אני לא חושב שיש קשר בין זה למאגיה

I am a freak

New member
שאלה שאלתית-

הרי, בסופו של דבר, כל אחד יכול לבצע את הטקס כמו שהוא רואה לנכון... לפני אמונותיו והניסיון האישי שלו. לא יכול להיות שאדם כלשהו מוצא לנכון לתעל את האנרגיות שלו בעזרת סיגריה
כי, משהו שחשוב בסוף אם ביצעת את הפעולה או לא. יום נעים וחג חנוכה שמח. הפריק.

כמה דברים

היא שאלה האם ה"טקס" כביכול שהיא רשמה יכול לגרום למישהו לאהוב אותך,או מה שלא היה רשום שם. היא לא הזכירה בכלל שאיבה,ותיעול אנרגיה.היא תענה שהפעולה עם הסיגריה תניב תוצאה כלשהי(ואני לא מדבר על כוויה). חביב הקסם

I am a freak

New member
הומור ברמה- קבל ח"ח

אתה צודק במאת האחוזים, אבל- אני מתכוון לסיטואציה שבה מישהו ישב וחשב- "איך אני יכול לגרום למישהי להתאהב בי
" [מנוסח בלשון זכר, רק מטעמי נוחיות
עמכן הסליחה] והדרך שעלתה לו בראש היא לתעל את האנרגיה בעזרת השם של הבחורה וסיגריה. בעיני זה לא נשמע טיפשי- רק אם אתה באמת מתעל אנרגיה ולא סתם הורס לעצמך את הריאות. הלא כן
הפריק.

THE gray

New member
מסכים ביותר..

זאת יכולה להיחשב לפעולה מאגית לכול דבר אם זה יפעל או לא תלוי במי עושה אותה..

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif

תודה על תגובתך. אז, אולי פשוט נצא בהצהרה ונגיד לבחורה [בהודעה הפותחת את השרשור] כך-
תראי, את יכולה לקחת סיגריה, לכתוב עליה את השם של הבחור ולעשן אותה- את יכולה לעשות את זה גם 80 פעם- והדבר היחיד שייצא לך מזה אלו הן ריאות שחורות ובריאות ירודה. מה גם שיש סיכוי גבוה שתחלי בסרטן [ע"ע הזהרת משרד הבריאות על כך קופסאת סיגריות]. הדרך היחידה שבעזרתה הבחור באמת יתאהב בך- היא אם תשתמשי בסיגריה לתיעול האנרגיות [רוצה לדעת איך עושים את זה
תלמדי...]. אבל, לתעל את האנרגיות שלך את יכולה גם בלי סיגרה ודם ובכך את מרוויחה פעמיים- את גם לא הורסת לעצמך את הבריאות וגם לא שופכת דם לכלום. בהצלחה. הפריק.

Nizzan Cohen

New member
כלומר...

בגוף שלך יש אנרגיה, ואת צריכה ללמוד לתעל אותה... כלומר, להישתמש בסמלים ומחוות כדי לגרום לה לעבוד לכיוון מסויים שהוא המטרה. הסיגריה עם כיתוב הדם, יכולה לשמש כסמל מתאים לניתוב האנרגיות, בדיוק כמו נר חרוט בסכין, או בובת וודו. השאלה היא האים מי שמשתמש בסמל יודע לכוון את האנרגיות שלו בעזרת הסמל, ואם הסמל מתאים לו כשלעצמו. ובכלל, רק ביגלל שלא אמרו את זה, כישופי אהבה הם אונס. האהבה שהם נותנים היא אשליה, לא אמיתית ורע. כישוף אהבה הוא דבר אלים. אם תעשי אותו, יש שמאמינים שהדבר הרע שעשית יחזור אלייך

I am a freak

New member
כן, חוק הקארמה....

זה ממש מוזר: המכשפים השחורים [למרות שההגדרה הזו לא טובה] טוענים שאין דבר כזה. המכשפים הלבנים [למרות שגם ההגדרה הזו לא טובה] טוענים שזה קיים. תבחר
הפריק.

ToryMaster

New member
בקיצור

זה לא באמת משנה הטקס עצמו, מה שמשנה זה השאיבה, התיעול והשליחה של האנרגיות, ואת ה, כל אדם עושה כמו שהוא רואה לנכון

I am a freak

New member
אני מסכים....

אבל יש דבר קטן שעליו אני קצת חולק- ישנן מסורות וצורות פעולה שונות בהן לא שואבים את האנרגיה ועצם זה נותן למצב הכישוף שתי ברירות- 1. להעביר את האנרגיה 2. להשתמש באנרגיה מעצמו- מהמכשף הפריק.

THE gray

New member
זה לא בהכרח נכון...

כשמעבירים אנרגיה אז קודם צריכים ל"שאוב" אותה ומי שמשתמש באנרגיה משל עצמו יצטרך לתדלק מתישהו אז אם זה לפני או אחרי הטקס או הכל זאת שואב אנרגיה, כולנו עושים את זה כל הזמן בערך... ואין בזה שום דבר רע..

I am a freak

New member
אני לא חושב כמוך.

עד היום העברתי אנרגיה ותיעלתי- גם בלי לשאוב אותה לעצמי קודם.... וזה פעל מצויין. קצת יותר מאמץ, אבל כך התהליך אורך פחות זמן. הפריק.

THE gray

New member
אני לא בטוח...

שאפשר לתעל אנרגיה בלי שהיא תיהיה בך קודם.. א. זה עניין טכני וזה לא בהכרח חשוב איך זה עובד. ב. מחר אני אעשה יום נסיונות. ג. איך תיעלתה אנרגיה בלי להעביר אותה בך קודם?

I am a freak

New member
כמו שאני מתעל אנרגיה לעצמי קודם

פשוט "תדמיין" את האנרגיה עוברת ממקום למקום, כפי רצונך- במקום שקודם היא תהיה אצלך. אני בדרך כלל משתמש ביסודות ומעביר את האנרגיה מהם. בהצלחה.

תראו..

הגיונית מה שהפריק אמר נשמע נכון.למה לסבך את העיניינים?להכניס לתוכך אנרגיה ורק אז לתעל אותה?אבל בקטע המעשי,זה לא ככה. אבל במחשבה חוזרת ועמוקה יותר-שתי התשובות נכונות בו זמנית.האנרגיה שבתוכנו היא אותה אנרגיה ש"בחוץ".האנרגיה מגיעה ממקום אחד. קשה להסביר,פשוט צריך להבין את זה כמו שזה. ועכשיו נשאלת השאלה,למה אם כך אנו שואבים אנרגיה?אם היא בתוכנו? תראו,אני מאמין שבכל אחד מאיתנו יש"ניצוץ אלוהי",וזה אומר המון.ניצוץ אלוהי אומר לי שיש לי כוח עצום!אבל..הוא לא כל כך נגיש,או שכן?הכוח לא בא לנו סתם..הרבה יותר קל(והכל יחסי)"לשאוב" אנרגיה ממקורות אחרים.(ושוב אני מזכיר שהמקור של כל המקורות זהה).למישהו יש תשובה ניצחת בעניין?אני בספק... ההודעה הזו מסובכת מאוד,ואולי בכלל לא ברורה..אבל מי שהבין מה טוב. חביב הקסם

I am a freak

New member
אני לא מסכים עם דבריך...

"הרבה יותר קל(והכל יחסי)"לשאוב" אנרגיה ממקורות אחרים." אני מוצא את זה הרבה יותר קל להשתמש באנרגיה מעצמי. נשמע טיפשי- אבל אני לא מתווכח עם עובדות
הפריק.

למעלה