מבינה שהילדים שלנו נוצרו מזרעו של האב ומהביצית של האםצפה בקובץ המצורף 49748
לתמונה הזו יש הרבה משמעות ופרשנות. מה אתם מבינים מהתמונה?
יפה מאוד!!מבינה שהילדים שלנו נוצרו מזרעו של האב ומהביצית של האם
הילדים שלנו נוצרו מהחלקים שנלקחו מאיתנו ההורים.
התוצאה, הילדים הם המושלמים ואילו אנחנו נותרנו מחוררים.![]()
תודה אבי.יפה מאוד!!
אהבתי את ההסבר שלך!!
תודהיפה מאוד!!
אהבתי את ההסבר שלך!!
במקום "נותרנו מחוררים" הייתי אומר מקריבים מעצמנו ועל חשבון עצמנו לטובת הילדים.מבינה שהילדים שלנו נוצרו מזרעו של האב ומהביצית של האם
הילדים שלנו נוצרו מהחלקים שנלקחו מאיתנו ההורים.
התוצאה, הילדים הם המושלמים ואילו אנחנו נותרנו מחוררים.![]()
מבינה שההורים נותנים מה שיכולים, והילדים רק לוקחים מה שהם יכולים.צפה בקובץ המצורף 49748
ילד עושים רק זכר ונקבה.צפה בקובץ המצורף 49748
איך אתה יודע שהאב זכר?ילד עושים רק זכר ונקבה.
ילד שלם זה ילד שחי עם אבא זכר ואמא נקבה וילדים.
השאר זה שטויות שאנשים המציאו.
תחזרי לכיתה ה' שם מלמדים איך נראה עבר מין זכר.איך אתה יודע שהאב זכר?
עפ"י האיבר מין, הוא ממין נקבה![]()
דווקא נראה לי שאתה לא יודע איך הוא נראה, אחרת היית רואה שבאיור אינו קיים.תחזרי לכיתה ה' שם מלמדים איך נראה עבר מין זכר.
סליחה שאני מתערב, משולש הזכרי נראה אחרת ממשולש הנקבה, וזההבדל נראה מעולה.דווקא נראה לי שאתה לא יודע איך הוא נראה, אחרת היית רואה שבאיור אינו קיים.
נוסטלגיוש נראה לי שאת מתבלבלתדווקא נראה לי שאתה לא יודע איך הוא נראה, אחרת היית רואה שבאיור אינו קיים.
באיור הילד מורכב כולו מחלקים של האבא. האם זה בגלל שהוא בן? האם החלקים דמויי הלב של האמא הם הנשמה והתוכן של הצאצא? יותר שאלות מתשובות.צפה בקובץ המצורף 49748
היכן ראית את זה? המצולעים הלבנים הם מהאב והשחורים מהאם.באיור הילד מורכב כולו מחלקים של האבא. האם זה בגלל שהוא בן? האם החלקים דמויי הלב של האמא הם הנשמה והתוכן של הצאצא? יותר שאלות מתשובות.
אישית אינני מרגישה שמשהו נגרע ממני כשהפכתי לאמא, נהפוך הוא: מרגישה יותר שלמה, יותר מלאה.
לא מתחברת לאיור הזה.
מהאם נגרעו חלקים בצורת לב, לא בצורת משושה. לצבעים ממש לא שמתי לב. אני עיוורת צבעים כשמדובר בבני אדם.היכן ראית את זה? המצולעים הלבנים הם מהאב והשחורים מהאם.
ברור שיש יותר לבנים, כי האב יותר גבוה ואולי כפי שכתבת בגלל שהילד ממין זכר.
נראה לי שזה רק בראש שלך, אני רואה את אותו משושה הן אצל האב והן אצל האם.מהאם נגרעו חלקים בצורת לב, לא בצורת משושה. לצבעים ממש לא שמתי לב. אני עיוורת צבעים כשמדובר בבני אדם.
ברור שזה בראש שלינראה לי שזה רק בראש שלך, אני רואה את אותו משושה הן אצל האב והן אצל האם.
להמחשה, תסתכלי על היד השמאלית של האם, רואים שם את המשושה בבירור.
איזו תשובה הכי קרובה למה שכתבו בפייס בוק?צפה בקובץ המצורף 49748
גם בפייסבוק היו תשובות מגוונות ושונות... כל אחד רואה אחרת את האיור.. אין כאן צודק או לא צודק.איזו תשובה הכי קרובה למה שכתבו בפייס בוק?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.