שאלה מהירה

Eldad S

New member
../images/Emo26.gif "ניגוח"

תפוז איטי מאוד כרגע. ובכל זאת אנסה להשחיל שאלה קטנה, מהירה: איך הייתם מתרגמים לאנגלית את המילה ניגוח בהקשר הבא: שימוש במוטיבים אנטישמיים לניגוח התנועה הציונית תודה מראש.

Eldad S

New member
../images/Emo26.gif כאשר עובדים על מסמך

ב-show changes mode - כיצד אפשר אח"כ לבטל את מצב הצגת השינויים כך שאם נוסיף מילים למסמך הן לא יוצגו באדום? כלומר, כיצד אפשר אח"כ להפוך אותו למסמך נורמלי?

ST

New member
פשוט לבטל את ה-V ליד track changes

ברגע שאתה לא צריך יותר את הסימון. זה לא מוחק את הסימונים הקודמים, אבל מפסיק לסמן מעתה והלאה במסמך. אצלי זה עובד. ואם התכוונת גם לבטל את כל האדומים - אתה יכול פשוט לסמן את כולם (אפילו את כל המסמך ב-Ctrl+A) ולאשר אותם בלחיצת כפתור אחת.

hazelnut

New member
היי, ST! את מתכוונת שבוחרים את כל

המסמך ואז מבטלים את הבחירה, ואז כל הקווים האדומים נעלמים? או, האם יש עוד משהו שצריכים לעשות?

ST

New member
לא הקווים האדומים של תיקון השגיאות,

אלא הסימון האדום (צביעה) של המילים שנעשה בהן שינוי. ותודה Sparks, אני פשוט לא רגילה כל-כך לסרגל. אצלי זה עבד כשסימנתי את הכל ואישרתי.

Sparks

New member
בשורת המצב שבה מופיעים גם

מספר השורות והעמודות יש ריבועים עם "לחצנים" אחד מהם הוא OVR שמיועד על ידי לחיצה כפולה לעבור בין OVERWRITE ל INSERT ואחד אחר הוא TRK שבלחיצה כפולה מפעיל או מנתק את מצב הסקירה. ספארקס

Sparks

New member
ולגבי האישור של כל השינויים יש כזו

אפשרות בסרגל סקירה "אשר כל השינויים" ואז כולם נעלמים ללא צורך בסימון כל המסמך. ספארקס

Eldad S

New member
../images/Emo26.gif תודה ל-ST ול-Sparks. ועוד:

אכן, השתמשתי אתמול ב"אשר כל השינויים" שבסרגל. העליתי את שאלתי בפורום כי נוכחתי שכאשר אני ממשיך לעבוד על הקובץ, כל תוספת, מחיקה וכו' שוב מסומנות באדום. לא ברור לי עדיין כיצד אני מבטל את ההתייחסות לקובץ כאל קובץ "מיוחד". אני מעוניין להמשיך לעבוד עליו כך שלא יהיה עוד מעקב אחרי השינויים.

Eldad S

New member
אהה, לוחצים על ה-TRK

ואז מצב "עקוב אחרי שינויים" מסתיים.

braidee

New member
נצל"ש חשוב..יש פה אולי מישהו עכשיו

שיכול לבדוק אם תרגמתי משהו כמו שצריך? זה תיאור של בית וניסיתי לתרגם מעברית לאנגלית אבל חלק מהמונחים היו קשים במיוחד..יש מישהו כרגע פה שיוכל אולי לקבל ממני מסר ולבדוק? אני מאוד אודה למי שיוכל לעזור!

למעלה